- Konu Sahibi pembemasal
- #13.661
ıns kalırsın tatlım strese gırme rahat ve sakın ol belkı olur bellı mı olur rahat ol allah gonlune gore versın
çok sağol BABBİM hepimizin gönlüne göre versin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıns kalırsın tatlım strese gırme rahat ve sakın ol belkı olur bellı mı olur rahat ol allah gonlune gore versın
vallahi tatlım haklısın,,, be geçen ay o kadar çok şey yaşadım ki , gerçi ben ısrarla bebeğin var olduğunu düşünüyorum hala ya neyse....aman herşey olacağına varsın...keyfim yerinde
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr degerımı gorendım degerım 2 gunde tammmmmm 4 katına cıkmıs 63 olmussssssss hemsıre cok cok ıyı bır deger dedı bebegın haftasına gore tebrıkler artık hamıle oldugunuza ınanın dcedı. ve en kısa zamanda kadın dogumcunuza gıdın dedı.sımdı gıtsem ne kese ne bebıs gorunur 1 hafta bekleyıp olemı gıtsem hanımlar
ÖZLEMMMMM ne durumdasın tatlım bugün 26 sı
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr degerımı gorendım degerım 2 gunde tammmmmm 4 katına cıkmıs 63 olmussssssss hemsıre cok cok ıyı bır deger dedı bebegın haftasına gore tebrıkler artık hamıle oldugunuza ınanın dcedı. ve en kısa zamanda kadın dogumcunuza gıdın dedı.sımdı gıtsem ne kese ne bebıs gorunur 1 hafta bekleyıp olemı gıtsem hanımlar
etymezmıyım hayatım senın ıcın hepınız ıcın edıyorummm 1 kaç ay ıcınde bu topıkte gubusu bos kımse kalmıcka ınsssss
yaaaa noldu sımdı :2:
sevıyorum senı :)))) bagla bagla ellerımı herbıyerlerımı.bıraktım ıcmıyorum tatlım.rabbıme bın sukur verdı banada.ole cok saskınımkı hala ınanasım gelmıyo daha ılk ayda cok sukurr.
ben rahme ne zaman tutundu bebek onu bıle farkettım desem ama dıllendırmedım.fos cıkmasın dıye.gectıgımız carsamba persembe bole cooook akıntım oldu ılgınc renkte ve cekılmeler oldu batmalar agrılar ıste o gun dedımkı bugun bana bıseyelr oluyo garıp bıseyler ve sonrasında gogusleırmde damarlar cıkmaya basladı .artık stres yokkkkk degerımde yukseldııı ıns ınsssss okadar ıcten soluyorumkı allahım guzel kudretlı allahım sızlerede versınn nolurrrr
tatlım taktım şeyimi bekliom kırmızıları sabahtan beri sancım var ama kör olasıca gelemedi bi türlü
ohhhh cok sukurr, cok sevindim tebrikler cancagzımmmmmmm:)))))))))))
tatlım taktım şeyimi bekliom kırmızıları sabahtan beri sancım var ama kör olasıca gelemedi bi türlü
belki gelmezzz ki inşallah gelmez
yaaaaaaa kızmaa ((( ozaman vallahı bak sıgara yaktıgımın farkında deıldım ne streslerle yaptım onu bıle bıle yaparmıyım hıcc gercı bnm gorumcem 7 aylık ama fosur fosur ıcıyo.ozaman 2-3 fırt cekıp sondurdum hemen esımde kızdı.ve bıdaha 3 gun oldu azıma komadım.çok sevindim tatlım
ayrıca dalin bana bak bende içiyorum sigara ama bebk istiyorum diye azalttıkça azalttım bazı günler hiç içmedim ki heleki bebeği duyucamda içicem ha
senin kafanı kırarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm duymiim bidaaaaaaa yazık ayol ne zorluklarla yapıos biz onlar aaaaaaaaaaaaaaa piskopata bağlatma beni
aynen aynen.ya nasıl sonucum sızce ıyı demı haftama gore.ıste onu dıyorum bende sımdı bebek gorunmez sızce ne zaman gıtmelıyımÇok şükürr :)) Bu kez de kese görüncek mi ,kalp atışı olacak mı vs vs ..diye devam edersin sen değil mii ?? Tanıyorum seni :)))
hadi şekerimmmm gözün aydın.1 hafta sonrasına doktor randevusunu al bacım.ikimiz aynı zamanda ilerliyoruz dalincim.kızz bebişleirimiz topik kardeşi olduuuu :)))) ben 2 nisanda gitcem.bakalım bu sefer de kese görüncekmi kalp atışı duyulcakmı diye strese girdim vallahi :44:
belus sen bana neden hiç yazmıyon, yazdıklarımada cevap vermiyon.. hainn köfteee((
Allahim sana geliorummmmmm:) cok sevindim canim ve sükürler olsun hepimize:) gözümüz aydin dalincimmm :) valla cok sevindim:) şimdide doktora nezaman gitsem oaniği başladı:))) kızım banu yu bile şaşırttın dün seni güldürcem diye kız frekansları karıştırdı özge yerine benim hamile olduğumu söledi:))))
canımmmmm ben pek takılmıyorum şu batımı görene kadar ne olur kızmayın ama burada çok takılınca daha fazla kafama taktığımı farkettim.. Aklımdasınız ama hep ve aktif olarak girmesemde sizi takip ediyorum ara ara....h geldıınnn tulınım:)nasılsın....sen nerelerdesın asıl...belırtılerı her ay yasıyoruz dedıgın gıbı bu ay bende takmıcam.....:)
tekrar tebrik ediyorum seni....bak hersey yolundaymış boşuna üzdün kendini ....inşallah çok keyifli bir gebelik geçirirsin...kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr degerımı gorendım degerım 2 gunde tammmmmm 4 katına cıkmıs 63 olmussssssss hemsıre cok cok ıyı bır deger dedı bebegın haftasına gore tebrıkler artık hamıle oldugunuza ınanın dcedı. Ve en kısa zamanda kadın dogumcunuza gıdın dedı.sımdı gıtsem ne kese ne bebıs gorunur 1 hafta bekleyıp olemı gıtsem hanımlar
malesefki öyle emoşum,,,,o yüzden günümüzün tadını çıkaralım ve bırakalım ne zaman gelmek isterlerse sıpalar o zaman gelsinler....bende sana katılıyorum canım bende hele hemen hemen her belirti vardı sonuc adet oldum o yüzden hic kendimizi dinlememiz lazım oluruna bırakmalı adeti geciktirmekten baska bi ise yaramio
ben geldimmmmmmmmmmmmmmm bacişlerrrrrr :))
ben rahme ne zaman tutundu bebek onu bıle farkettım desem ama dıllendırmedım.fos cıkmasın dıye.gectıgımız carsamba persembe bole cooook akıntım oldu ılgınc renkte ve cekılmeler oldu batmalar agrılar ıste o gun dedımkı bugun bana bıseyelr oluyo garıp bıseyler ve sonrasında gogusleırmde damarlar cıkmaya basladı .artık stres yokkkkk degerımde yukseldııı ıns ınsssss okadar ıcten soluyorumkı allahım guzel kudretlı allahım sızlerede versınn nolurrrr
olcak olcak sabır hepsı olacak zamanı geldıgınde ben deger stresını atlattımya gerısını takmıyorum cunku bılıyorum 5 haftamı doldurdugumda keseyıde bebegıde kalbınıde sesınıde gorucem sende rahat bırak kendınıııı bırde benım ılk dogumum erken oldu ılk gebelıgımden bı halt anlamadım ılk oldugu ıcın bu sefer tadını cıkarıcam ınsss
canımmmmm ben pek takılmıyorum şu batımı görene kadar ne olur kızmayın ama burada çok takılınca daha fazla kafama taktığımı farkettim.. Aklımdasınız ama hep ve aktif olarak girmesemde sizi takip ediyorum ara ara....
tekrar tebrik ediyorum seni....bak hersey yolundaymış boşuna üzdün kendini ....inşallah çok keyifli bir gebelik geçirirsin...
malesefki öyle emoşum,,,,o yüzden günümüzün tadını çıkaralım ve bırakalım ne zaman gelmek isterlerse sıpalar o zaman gelsinler....
tatlım hoşgeldin...
özlemmmm özledin diye düşünmüştüm beniiii ama yanılmışım kuzuuuu