Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

özelden de yazıos kısımm ne var yaneeee

ben yemicem dedikçe dahada yiyesim geliyo
güya rejime başlıodum dahada azıttım :)

Bacim okadar kan kaygettin sanirim enerji topluyosun:) yada hani keske olsada bebish aciktirio dicem ama zor ihyimal be yazikki tatlim

kuzum ben kemalpaşa yolundayım bu taraf dağlara yakın ya şuan gayet bulutlu kapandı kapanacak hatta atıştırdı azönce
senin iş netaraftaydı ?

Amiiiin canım insallah hehe evet iyiki biliyodun bacim o yüzden uykularini bizede keçileri kaçirttin dimi:))?
ya ınsan dıllendırmeyım dıyor fos cıkarsa uzulmemek ıcın
inşallah bacım.darısı diğer bacişlerimizin başına İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN
amiinnnnnnnnnnnnnnnnnn
ee bende 1-2 haftalık yanı bu adet tarıhıne gore deılde dollenme tarıhıne gore deılmıııı.

kız olsam solememmi??? olmadım daha ama bekliorum cunku aynen her ay oldugu gibi cok cins bir agrım var, hafiften akıntım var. ha oldum ha olcam durumları. biliom kendimi ondan yani ole diorum tatlım

ayyy şekerm bu işler hiç belli olmuyo vallaha okadar emin olma..

tatlım 13 nisanda ne var
senin adet tarihin bugün değilmiydi?

bak tatlişkom.adetin 3.gününü kaçırdaysan normal bi günde olur.ama tahlil öncesi 3 gün ilişki olmazsa iyi olur.ayrıca göğüslerini banyo yaparken bile ovmayacaksın.ayrıca kocişinde eğer proalktinin yüksek çıkarsa bebiş olana kadar uzak durcek göğüslerinden.çünkü ilgileri prolaktini yükseltiyo.prolaktin yüksek çıkarsa endokrin bölümüne yönlendiriyolar.ben endokrine gittim ama gerçek değer düşük çıktı ilaç vermedi doktor.ben tekrar yaptırdım 2 ay sonra yine yüksek çıktı.bu sefer kadın doğum doktoru dostinex diye bi ilaç verdi.ilacı içerken korunmadım.zaten hamile olduğunu anladığın zaman ilacı bırakıyosun.ilacı hafta 2 kes olmak üzere yarımşar tablet içiyosun.bazılarına yan etki yapıyo ama bana yapmadı.hormon düştü ben hamile kaldım şekerim.

anladım tatlım.. ama cok zor kocamı uzak tutmak adamın derdi onlar))) canım sende bi belirtisi oldumu bu proalktinin fazla olmasının göğüslerin falan acıdımı mesala... nebilim hissettinmi sen bu hormonun fazla olduğunu...

ya ınsan dıllendırmeyım dıyor fos cıkarsa uzulmemek ıcın

amiinnnnnnnnnnnnnnnnnn

ee bende 1-2 haftalık yanı bu adet tarıhıne gore deılde dollenme tarıhıne gore deılmıııı.

evettt döllenme tarihine göre.çünkü dokotrolar 2 hafta döllenmenin üzerine koyuyolar.

herkese merhaba 2.aşılamamı oldum 3.günüm bugün.inşallah mart ayını hamile olarak bitirenlerden olurum.

tatlım prolaktin yüksek olunca doktorun sorduğu sorular
1-göğüsten sıvı geliyomu(bende gelmedi)
2-adet düzensizliği varmı (benim adetlerim hep düzenli)
3-tüylenme varmı(bende yok)

ama ara ara sol göğsüme bi bıçak saplanırdı.bi tek o var.ilaç içince göğüs ucuna doğru bi sızı olurdu..kıssss benim kociş valla dayandı uzak durmaya.ama bebiş için yapmak zorunda.

kıs bide karıncalanma ve kaşıntı oluyodu.

Son düzenleme:

canım kafana takma havalardan mevsim değişikliklerinden olabilir tatlım...
ama için rahat etsin diyorsan bi fırsatını bulup hemen kaç bence,,bende bugün doktora gittim göğüslerimde bi değişik bi sızı gibi karıncalanma gibi bişeyler oluyor bazen kaşındırıyor tatlı tatlı..onun için gittim,, kist falan yok dedi doktor, süt hormonları olabilir dedi bi gidip hormon testi yaptırmak isityorum bende tatlım ya...

hehe benimki tosunum diye çağırıyo benii:):):)

tosuncuğum,, bu da güzelmiş.:.)))

canım bencede sen biran önce doktora git artık ne bu böyle aaaa:

bu arada dalincim tekrar tebriklerrr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…