- Konu Sahibi pembemasal
-
- #13.701
kızım ben niye duymuyorum şimşekleri , bulutlarda zaten sabahtan beri aynıı öyle çokta kapalı değil senin ruhun kararmış bacımm....
yakalayamazsın kızım , özelden ulaşan bana anında cevap veririm sana
banuş tabikide yaparsın sen kızım biz adamın aklını başından alırız allah allah dediğin lafa bak sende...atacam sana bir foto müsait oluncaa
hoppaaa, haydı halaya hanımlar:)))) yavrum öle diyonda ben bi süt hormonlarıma baktırım belki ondandır çocuk olmayıda etkiliyor... Casperden haber bekliyorum... Onun süt hormonlarında sorun varmış,, bi bakım belirtileri falan varmı bende de...
Bende sabahtan beri kurabiye tatlı yiyip duruyom,, allahım yakında duba gibi olcaz... Beluscum yeme, bende yemicem artık bugün yeter...
O kadar kesin konuşuyon ki oldun sandım tatlım..
ah o göğüsler öldürdü beni geçen ay ama bende iki göğsümde kistlerde varda daha önceki kontrolümde ağrı yapmazs demişti dr
aman canım vallahi isterse çatlasın memişlerim artık umurumda değil takıntı delisi olduk ya boşverrrrrrrrr ağrıcak ağrıcak geçecek salla gitsin hopaaaaa
kocişin tadını çıkarsın anı heheheheheheh
bu arada iştaha gelince noluyo bende bilmiom acaipppp yiyesim var herşe
Mi :
kızım ben niye duymuyorum şimşekleri , bulutlarda zaten sabahtan beri aynıı öyle çokta kapalı değil senin ruhun kararmış bacımm....
Yakalayamazsın kızım , özelden ulaşan bana anında cevap veririm sana
banuş tabikide yaparsın sen kızım biz adamın aklını başından alırız allah allah dediğin lafa bak sende...atacam sana bir foto müsait oluncaa
canımmmmm ben pek takılmıyorum şu batımı görene kadar ne olur kızmayın ama burada çok takılınca daha fazla kafama taktığımı farkettim.. Aklımdasınız ama hep ve aktif olarak girmesemde sizi takip ediyorum ara ara....
tekrar tebrik ediyorum seni....bak hersey yolundaymış boşuna üzdün kendini ....inşallah çok keyifli bir gebelik geçirirsin...
malesefki öyle emoşum,,,,o yüzden günümüzün tadını çıkaralım ve bırakalım ne zaman gelmek isterlerse sıpalar o zaman gelsinler....
tatlım hoşgeldin...
özlemmmm özledin diye düşünmüştüm beniiii ama yanılmışım kuzuuuu
ya ınsan dıllendırmeyım dıyor fos cıkarsa uzulmemek ıcınAmiiiin canım insallahhehe evet iyiki biliyodun bacim o yüzden uykularini bizede keçileri kaçirttin dimi:))?
amiinnnnnnnnnnnnnnnnnninşallah bacım.darısı diğer bacişlerimizin başına İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN
ee bende 1-2 haftalık yanı bu adet tarıhıne gore deılde dollenme tarıhıne gore deılmıııı.Dalincim bu değerler senin için canım.benim yaptırdığım hastanin değerleri.ama bunlar gerçek değerler.normalde ben 3 haftaık hamileyim değere göre.
mlU/mL < 5
NEGATİF <5
GRAY ZONE 5-25
POZİTİF >25
GEBELİK 0-1. HAFTA 5-50
GEBELİK 1-2. HAFTA 50-500
GEBELİK 2-3. HAFTA 100-5000
GEBELİK 3-4. HAFTA 500-10000
GEBELİK 4-5. HAFTA 1000-50000
GEBELİK 5-6. HAFTA 10000-100000
GEBELİK 6-8. HAFTA 15000-200000
GEBELİK 8-12. HAFTA 10000-100000
Bacim okadar kan kaygettin sanirim enerji topluyosun:) yada hani keske olsada bebish aciktirio dicem ama zor ihyimal be yazikki tatlim
kız olsam solememmi??? olmadım daha ama bekliorum cunku aynen her ay oldugu gibi cok cins bir agrım var, hafiften akıntım var. ha oldum ha olcam durumları. biliom kendimi ondan yani ole diorum tatlım
pazartesilerinden nefret ederim
işler çok olur kalabalık çok olur trafik yogun olur
birde bukadar aksilikler giderken mutlaka ben rahatsızlanırım şuan yumurtalıklarımda bi ağrı var anlayamadığım ama beni korkutan bi ağrı gecen cumada aynı şekilde oldu sonradan hiç bişeyim kalmadı bu nedir korkumdan ölecem 13 nisana kadar dişimi sıksamda allahın izniyle güzel sonuçlara varsam offf bunaldım kızlar neden olur bu ağrı ters bişey olmaz demi?
ilkbhr canım nasılsın...
ben yemicem dedikçe dahada yiyesim geliyo
güya rejime başlıodum dahada azıttım :)
yaptırayım dimi tatlım.. bu test nasıl yaptırıyor canım.. ayrıntılı olarak bi anlatıver canım benim ya bak bu aklıma takıldı bugün olurmu olur,,bende birde pko var.. doktor direk pko demedide bana yumurtaların accık tembel demişti..
ayyy şekerm bu işler hiç belli olmuyo vallaha okadar emin olma..
tatlım 13 nisanda ne var
senin adet tarihin bugün değilmiydi?
bende haftasonları azıtıyom hep kocişin yüzüne,, yemesemde zorla tıkıyor adam, onun gözünde inceceğim,, kör mü ne:)))
bak tatlişkom.adetin 3.gününü kaçırdaysan normal bi günde olur.ama tahlil öncesi 3 gün ilişki olmazsa iyi olur.ayrıca göğüslerini banyo yaparken bile ovmayacaksın.ayrıca kocişinde eğer proalktinin yüksek çıkarsa bebiş olana kadar uzak durcek göğüslerinden.çünkü ilgileri prolaktini yükseltiyo.prolaktin yüksek çıkarsa endokrin bölümüne yönlendiriyolar.ben endokrine gittim ama gerçek değer düşük çıktı ilaç vermedi doktor.ben tekrar yaptırdım 2 ay sonra yine yüksek çıktı.bu sefer kadın doğum doktoru dostinex diye bi ilaç verdi.ilacı içerken korunmadım.zaten hamile olduğunu anladığın zaman ilacı bırakıyosun.ilacı hafta 2 kes olmak üzere yarımşar tablet içiyosun.bazılarına yan etki yapıyo ama bana yapmadı.hormon düştü ben hamile kaldım şekerim.
ya ınsan dıllendırmeyım dıyor fos cıkarsa uzulmemek ıcın
amiinnnnnnnnnnnnnnnnnn
ee bende 1-2 haftalık yanı bu adet tarıhıne gore deılde dollenme tarıhıne gore deılmıııı.
anladım tatlım.. ama cok zor kocamı uzak tutmak adamın derdi onlar))) canım sende bi belirtisi oldumu bu proalktinin fazla olmasının göğüslerin falan acıdımı mesala... nebilim hissettinmi sen bu hormonun fazla olduğunu...
canım benimmm çok düşüncelisin(( eehhh işte hala adet olmadım bu yüzden canım sıkkın biraz,nedir bu durum anlayamadım.İşlerim yoğundu kaçamadım bugün doktora,eğer kırmızıları bir iki gün içinde görmezsem gdiicem ama...
hehe benimki tosunum diye çağırıyo benii:):):)
canım benimmm çok düşüncelisin(( eehhh işte hala adet olmadım bu yüzden canım sıkkın biraz,nedir bu durum anlayamadım.İşlerim yoğundu kaçamadım bugün doktora,eğer kırmızıları bir iki gün içinde görmezsem gdiicem ama...
herkese merhaba 2.aşılamamı oldum 3.günüm bugün.inşallah mart ayını hamile olarak bitirenlerden olurum.
herkese merhaba 2.aşılamamı oldum 3.günüm bugün.inşallah mart ayını hamile olarak bitirenlerden olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?