Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Çok şükürr :)) Bu kez de kese görüncek mi ,kalp atışı olacak mı vs vs ..diye devam edersin sen değil mii ?? Tanıyorum seni :)))

ÖZLEMMMMM ne durumdasın tatlım bugün 26 sı

tatlım taktım şeyimi bekliom kırmızıları sabahtan beri sancım var ama kör olasıca gelemedi bi türlü

ohhhh cok sukurr, cok sevindim tebrikler cancagzımmmmmmm:)))))))))))

Anladın sen onu anne adayların en paniklisi :))))

tekrar hayırlı uğurlu olsun canım bak birsürü kafana taktın yavrun tutunmuş annesine, kırkbirkeree maşallah.. canım çok tebrik ederim darisi başımıza))

yaaaaaaa kızmaa ((( ozaman vallahı bak sıgara yaktıgımın farkında deıldım ne streslerle yaptım onu bıle bıle yaparmıyım hıcc gercı bnm gorumcem 7 aylık ama fosur fosur ıcıyo.ozaman 2-3 fırt cekıp sondurdum hemen esımde kızdı.ve bıdaha 3 gun oldu azıma komadım.
Çok şükürr :)) Bu kez de kese görüncek mi ,kalp atışı olacak mı vs vs ..diye devam edersin sen değil mii ?? Tanıyorum seni :)))
aynen aynen.ya nasıl sonucum sızce ıyı demı haftama gore.ıste onu dıyorum bende sımdı bebek gorunmez sızce ne zaman gıtmelıyım
tatlım taktım şeyimi bekliom kırmızıları sabahtan beri sancım var ama kör olasıca gelemedi bi türlü

ohhhh cok sukurr, cok sevindim tebrikler cancagzımmmmmmm:)))))))))))

saol bebemmm ıyıkı varsınız yoksa bu sevınc ıcımde patlardı heralde :))))

hadi şekerimmmm gözün aydın.1 hafta sonrasına doktor randevusunu al bacım.ikimiz aynı zamanda ilerliyoruz dalincim.kızz bebişleirimiz topik kardeşi olduuuu :)))) ben 2 nisanda gitcem.bakalım bu sefer de kese görüncekmi kalp atışı duyulcakmı diye strese girdim vallahi :44:

Allahim sana geliorummmmmm:) cok sevindim canim ve sükürler olsun hepimize:) gözümüz aydin dalincimmm :) valla cok sevindim:) şimdide doktora nezaman gitsem oaniği başladı:))) kızım banu yu bile şaşırttın dün seni güldürcem diye kız frekansları karıştırdı özge yerine benim hamile olduğumu söledi:))))

olcak olcak sabır hepsı olacak zamanı geldıgınde ben deger stresını atlattımya gerısını takmıyorum cunku bılıyorum 5 haftamı doldurdugumda keseyıde bebegıde kalbınıde sesınıde gorucem sende rahat bırak kendınıııı bırde benım ılk dogumum erken oldu ılk gebelıgımden bı halt anlamadım ılk oldugu ıcın bu sefer tadını cıkarıcam ınsss

belus sen bana neden hiç yazmıyon, yazdıklarımada cevap vermiyon.. hainn köfteee((

canımın içi yeni okumaya yazmaya başladım ben işler sıkışık bi türlü konsantre olamıyorummmmm ayyyyy öğlen yedim ama sevmedim suluydu kuru köfte olsada yesek :)
benim accayip iştahım açıldı hehe duba olcam yakında :)

:)))) sızler bıtanesınız bıtaneeeeeeee

h geldıınnn tulınım:)nasılsın....sen nerelerdesın asıl...belırtılerı her ay yasıyoruz dedıgın gıbı bu ay bende takmıcam.....:)
canımmmmm ben pek takılmıyorum şu batımı görene kadar ne olur kızmayın ama burada çok takılınca daha fazla kafama taktığımı farkettim.. Aklımdasınız ama hep ve aktif olarak girmesemde sizi takip ediyorum ara ara....
tekrar tebrik ediyorum seni....bak hersey yolundaymış boşuna üzdün kendini ....inşallah çok keyifli bir gebelik geçirirsin...
bende sana katılıyorum canım bende hele hemen hemen her belirti vardı sonuc adet oldum o yüzden hic kendimizi dinlememiz lazım oluruna bırakmalı adeti geciktirmekten baska bi ise yaramio
malesefki öyle emoşum,,,,o yüzden günümüzün tadını çıkaralım ve bırakalım ne zaman gelmek isterlerse sıpalar o zaman gelsinler....
ben geldimmmmmmmmmmmmmmm bacişlerrrrrr :))

tatlım hoşgeldin...

özlemmmm özledin diye düşünmüştüm beniiii ama yanılmışım kuzuuuu

Amiiiin canım insallah hehe evet iyiki biliyodun bacim o yüzden uykularini bizede keçileri kaçirttin dimi:))?

inşallah bacım.darısı diğer bacişlerimizin başına İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN

Hoşbulduk canım benim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…