Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ayyy ne guzel seyler yazmıssınız ben boya derdın de ıken:)kızlar benım kız kardesım yok bebısım kıme teyzos dıyecek dıye dertlenırdım burda ne kadar cok teyzesı oldu bırtek bebıs eksık hada oda ıns gelır hersey tamam olur ıns tabıkı en bast hayırlısı olsun

özlemcim bu kürler için benim anladığım önce soğan kürünü uygula ,
kürün süresi bittikten sonra incir kürüne başla,

ikisini aynı anda yapmayın diyor çünkü :)

illaki adetin lu günü başla bugunu başla die bişi yok dimi. yy canım o kadar sapsalım ki bu gunlerde anlatamam. bir türlü toparlayamadım sunu sahabtan beri:))))

canım Allah gonlune gore versin. bebiş allah ın izniyle gelsin burda teyzeden bol ne varr

yapar yapar walla ılk gzoumu acıtıgım an oturuyorum esımle oturuyoruz dun kızlar ne yapıyordur dıyorum esım kızlarda kım dıyo :) AMA COK ıyı burası herkez aynı dertte old ıcın bırbırımız anlıyoruz en onemlısı de bu kızlar ıyı kı varasınızzz:)

:)) Ben boşuna mı diyorum size kaç gündür, TEYZOŞLAR diye :)))

Size bişey diyim mi?
Dilerim, burdaki arkadaşlıklarımız bigün, sanaldan çıkar, reel hale gelebilir.

Benim çok arkadaşım var kk'dan, sürekli toplaşıp görüştüğümüz.. çocuklarımıza oyun grubu ortamları hazırladığımız...

Ama bir de gerçek var maalesef...
Kızıma hamile kalmak için çabalarken, yine böyle bi 'umudu olanlar' tarzında bi topikte birsürü hanımla yazışıp paylaşıyorduk birbirimize dair meselelerimizi.... AMa sonra, ne oldu biliyor musunuz?
Herkes teker teker hamile kaldı... YAvaş yavaş topikteki hatunlar yok oldular. Hepsi, ilgili aylardaki hamişler topiklerine döndüler. DÖnüp burda çabalayan arkadaşlarını unuttular.

Ben de hamile kaldım bi süre sonra, ben de tabiki ocak annelerine gittim... Ama birkaç gün sonra bi dönüp geldim.. bizim çabalayanlar grubunda 2-3 arkadaş kalmış..gerisi yalan olmuş, dağılmışlar...
Şimdi o 2-3 arkadaş dediğim kızlarla görüşüyoruz. ayda bir gibi denk getirmeye çalışıyoruz. Bir tanesi sadece hala çabalıyor. canım benim, çok istiyor elbette, ama 3. tüp bebek denemesini de olumsuz sonuçla noktaladı. Çok üzgün...

Velhasıl demek istediğim, maalesef, bu çabalayanlar topiklerinden birileri gün gün yok oluyor zamanla.. ve maalesef dönüp geriye de bakmıyorlar.
Ben böyle gördüm yani.
İnşallah biz öyle olmayız.

İlk kür uygulandıktan sonra 2. adetin başlamasından 10 gün önce tekrar 5 gün ya da 7 gün bu soğan suyu kürünü tekrarlamalısınız.tatlım buarayı bılmıyordum bak 15 gun yapıp bırakacaktım demek kı 15 gun sonra bır kac gun dınlenıp bır 7 gun daha yapılacak ben 15 gun yapıp bırakacaktım ıyı yazmıssın tsk ler tatlım

illaki adetin lu günü başla bugunu başla die bişi yok dimi. yy canım o kadar sapsalım ki bu gunlerde anlatamam. bir türlü toparlayamadım sunu sahabtan beri:))))

adetinin 7.günü soğan kürüne başlayabilirsin öyle yazıyor orda canım
ben bu ay denemeyi düşünüyorum eğer ki olursam :)) bakalım artık

adetinin 7.günü soğan kürüne başlayabilirsin öyle yazıyor orda canım
ben bu ay denemeyi düşünüyorum eğer ki olursam :)) bakalım artık

tatlım basla basla sogan kurune bence ılk basta o uygulanmalı ama tabı yıne de bıraz daha rastırmak lazım ama bende bu ay ılk kez sogan kurunden basladım...

kızlar kuafore gıdınce gıdıp aldım folıc plus :)bunu da bu ay basldım keske daha erken alsaymısım neyse bunda da bır hıkmet var sogan suyumun 5.gunundeyım baksana 10 gun daha kullanıp adet olmadan bır 7 gun daha kullanacagım yavas yavas sıkılmaya basldım su sogan kurunden mıgde bulantısı yapmaya basladı AMA ınat ettım gıdecegım sonuna kadar:)))

ayyy yerım yegenco mu teyzesı yesın nasıl adapda oldum hemen :)))

:)))

haydi devam... kim tutar seni :)))

hayırlı cumalar arkadaşlar. rahim filmi için gün aldım.
perşembe günü çektireceğim. insallah bir sorun çıkmaz.
bakıyorumda çoğunluk benim gibi 14,15 martı bekleyecek umarım herkes
müjdeli haberi verir.

tatlım basla basla sogan kurune bence ılk basta o uygulanmalı ama tabı yıne de bıraz daha rastırmak lazım ama bende bu ay ılk kez sogan kurunden basladım...

canım başlıcam da ben senin bana verdiğin kür programına göre yapacaktım ama dediğin gibi burda ilk kürden sonra adetine 10 gün varken 5 veya7 gün tekrar yapın diyor ben bir hesap yaptım nasıl oluyor biliyormusun ilk kürü adetimin 7.günü başlasam 15 gün yaptım bitti diyelim adetime 10 gün varken tekrarlayım diyor ya ikincisi için başlamam gereken gün ilk kürün bitiminde 2 gün sonra çok kısa değilmi sizce arası 2 gü sadece yardımcı olabilirmisiniz?

işte canoom bende bu yuzden kafa karıştı.

Kızlar bendöndüm yine ayyy soğan kürüü ya çok zor geliyo o bana söyliyeyim size..
Of ya
ben bol bol incir kurusu kayısı ceviz ve fındık yiyeyim olmazmı hehehe:
şaka biyana özlemcim sen önce soğankurunu yap sonra incir..

canım sende folik asite başla bakalım hem onda başşka vitaminlerde var güzel o ama ben günde 3 tane içmek istemiyorum zor geliyo diyosanız
size solgarı önere bilirim bilginiz olsun.
Ama önce bununla başlayın..

hadi bakalım canım hayırlısı umarım bi sıkıntı çıkmaz ve hemen sende bebişine kavuşursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…