• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

hayırlı cumalar arkadaşlar. rahim filmi için gün aldım.
perşembe günü çektireceğim. insallah bir sorun çıkmaz.
bakıyorumda çoğunluk benim gibi 14,15 martı bekleyecek umarım herkes
müjdeli haberi verir.

rahim filmi çektirince, kanallarda mı tüplerde mi nedir.. biyerlerde bi açılma oluyormuş. bu sayede rahim filmi çektirip hemen hamile kalan bisürü kişi varmış okkese,
hayırlısı olsun inşallah bi sorun çıkmaz, tertemiz çıkar sonuçların da.
inşallah hepimiz müjdeli haberlere tez zamanda kavuşuruz.

canım başlıcam da ben senin bana verdiğin kür programına göre yapacaktım ama dediğin gibi burda ilk kürden sonra adetine 10 gün varken 5 veya7 gün tekrar yapın diyor ben bir hesap yaptım nasıl oluyor biliyormusun ilk kürü adetimin 7.günü başlasam 15 gün yaptım bitti diyelim adetime 10 gün varken tekrarlayım diyor ya ikincisi için başlamam gereken gün ilk kürün bitiminde 2 gün sonra çok kısa değilmi sizce arası 2 gü sadece yardımcı olabilirmisiniz?

anam ben bu kürleri hiç anlamadım vallahi.
ya bende bi salaklık var, y bu kür işleri hakkatten çok karmaşık.
birbirini etkiliyorlar, birlikte yapılmıyorlar.. hangisi ne zaman başlayacak bitecek belli değil tam tekmil...
offf çok zor valla çok.
çözen olursa bu bilmeceyi, bi zahmet detaylıca anlatıversin gari :))

Kızlar bendöndüm yine ayyy soğan kürüü ya çok zor geliyo o bana söyliyeyim size..
Of ya
ben bol bol incir kurusu kayısı ceviz ve fındık yiyeyim olmazmı hehehe:
şaka biyana özlemcim sen önce soğankurunu yap sonra incir..

guldencim öle yapıcam. şimdi adetin 7. günü bi başlayayım hele o bitince diğerinin programlamasını yapacam tabi sizin yardımınızla. kafam karıştı cunku:)

rahim filmi çektirince, kanallarda mı tüplerde mi nedir.. biyerlerde bi açılma oluyormuş. bu sayede rahim filmi çektirip hemen hamile kalan bisürü kişi varmış okkese,

birbirini etkiliyorlar, birlikte yapılmıyorlar.. hangisi ne zaman başlayacak bitecek belli değil tam tekmil...
offf çok zor valla çok.

valla dogru soluosun gerçekten karışık. aynı anda yapılmıcaklar ama çakışıolar:))

offf çok zor valla çok.

valla dogru soluosun gerçekten karışık. aynı anda yapılmıcaklar ama çakışıolar:))

hayırlı cumalar arkadaşlar. Rahim filmi için gün aldım.
Perşembe günü çektireceğim. Insallah bir sorun çıkmaz.
Bakıyorumda çoğunluk benim gibi 14,15 martı bekleyecek umarım herkes
müjdeli haberi verir.

guldencim öle yapıcam. şimdi adetin 7. Günü bi başlayayım hele o bitince diğerinin programlamasını yapacam tabi sizin yardımınızla. Kafam karıştı cunku:)

ben pek kürleri anlamıyorum ama elimden gelen yardımı yapıcam sen hiç merak etme canım..
Ama bu kürleri yapan arkadaşlarımız var..

offf çok zor valla çok.

dogu soluosun gercekten cok karısık, aynı anda uygulamayın dıolar ama çakışıolar:))

ayyy ne guzel seyler yazmıssınız ben boya derdın de ıken:)kızlar benım kız kardesım yok bebısım kıme teyzos dıyecek dıye dertlenırdım burda ne kadar cok teyzesı oldu bırtek bebıs eksık hada oda ıns gelır hersey tamam olur ıns tabıkı en bast hayırlısı olsun

teyzeler hazır kuzuuum, bebiş gelsin yeter ki:)))

Size bişey diyim mi?
Dilerim, burdaki arkadaşlıklarımız bigün, sanaldan çıkar, reel hale gelebilir.

Benim çok arkadaşım var kk'dan, sürekli toplaşıp görüştüğümüz.. çocuklarımıza oyun grubu ortamları hazırladığımız...

Ama bir de gerçek var maalesef...
Kızıma hamile kalmak için çabalarken, yine böyle bi 'umudu olanlar' tarzında bi topikte birsürü hanımla yazışıp paylaşıyorduk birbirimize dair meselelerimizi.... AMa sonra, ne oldu biliyor musunuz?
Herkes teker teker hamile kaldı... YAvaş yavaş topikteki hatunlar yok oldular. Hepsi, ilgili aylardaki hamişler topiklerine döndüler. DÖnüp burda çabalayan arkadaşlarını unuttular.

Ben de hamile kaldım bi süre sonra, ben de tabiki ocak annelerine gittim... Ama birkaç gün sonra bi dönüp geldim.. bizim çabalayanlar grubunda 2-3 arkadaş kalmış..gerisi yalan olmuş, dağılmışlar...
Şimdi o 2-3 arkadaş dediğim kızlarla görüşüyoruz. ayda bir gibi denk getirmeye çalışıyoruz. Bir tanesi sadece hala çabalıyor. canım benim, çok istiyor elbette, ama 3. tüp bebek denemesini de olumsuz sonuçla noktaladı. Çok üzgün...

Velhasıl demek istediğim, maalesef, bu çabalayanlar topiklerinden birileri gün gün yok oluyor zamanla.. ve maalesef dönüp geriye de bakmıyorlar.
Ben böyle gördüm yani.
İnşallah biz öyle olmayız.

Muhakkak ki arada olacaktır gidenler, şöyle bi bakıp kaybolanlar.. Gerçek hayatta da öyle değil mi zaten yalel, an geliyor bir sürü insan oluyor etrafında ama sonra bir durup baktığında bir kaç kişi kalmış oluyor.. duygusal ilişkilerin, bağların doğal seleksiyonu diyorum ben buna.. iyi de oluyor aslında, kimin nefesi ve gönlü yetiyor senle yürümeye görüyorsun.. İnşallah biz de buradan hem güzel bebiş haberleri hem de güzel dostluklar kazanacak kadar şanslı oluruz...

hayırlı cumalar arkadaşlar. rahim filmi için gün aldım.
perşembe günü çektireceğim. insallah bir sorun çıkmaz.
bakıyorumda çoğunluk benim gibi 14,15 martı bekleyecek umarım herkes
müjdeli haberi verir.

çıkmaz inşallah bi sorun tatlım, hadi bakalım önce filmin temiz sonucunu sonra bebişinin güzel haberini al inşallah:)

Son düzenleme:
teyzeler hazır kuzuuum, bebiş gelsin yeter ki:)))

muhakkak ki arada olacaktır gidenler, şöyle bi bakıp kaybolanlar.. Gerçek hayatta da öyle değil mi zaten yalel, an geliyor bir sürü insan oluyor etrafında ama sonra bir durup baktığında bir kaç kişi kalmış oluyor.. Duygusal ilişkilerin, bağların doğal seleksiyonu diyorum ben buna.. Iyi de oluyor aslında, kimin nefesi ve gönlü yetiyor senle yürümeye görüyorsun.. Inşallah biz de buradan hem güzel bebiş haberleri hem de güzel dostluklar kazanacak kadar şanslı oluruz...

çıkmaz inşallah bi sorun tatlım, hadi bakalım önce filmin temiz sonucunu sonra bebişinin güzel haberini al inşallah:)

evet ya biz bencede görüşmeye devam edelim öyle olmayalım..bu arada şekerim begümün okadar çok teyzoşu varki sen hiç merak etme...
Onu hatta şuanda mıncıkladığımı hiseediyorum hehehe:

canım başlıcam da ben senin bana verdiğin kür programına göre yapacaktım ama dediğin gibi burda ilk kürden sonra adetine 10 gün varken 5 veya7 gün tekrar yapın diyor ben bir hesap yaptım nasıl oluyor biliyormusun ilk kürü adetimin 7.günü başlasam 15 gün yaptım bitti diyelim adetime 10 gün varken tekrarlayım diyor ya ikincisi için başlamam gereken gün ilk kürün bitiminde 2 gün sonra çok kısa değilmi sizce arası 2 gü sadece yardımcı olabilirmisiniz?

bende onu bılmıyordum ıste sogan kurunu bırınden duymustum oysa boyle degıl ama tatlım dogru bıttıkten sonra 10 gun zman aralıgı oluyo kı bende oluyo yapabılcem yanı..

canım sende folik asite başla bakalım hem onda başşka vitaminlerde var güzel o ama ben günde 3 tane içmek istemiyorum zor geliyo diyosanız
size solgarı önere bilirim bilginiz olsun.
Ama önce bununla başlayın..

aldım aldımf folıc plus aldım bugun gunde ıkı ogun ıcecekmısım bugun yenı aldım ıste hemde sogan kurune devam edıyorum:)

ben pek kürleri anlamıyorum ama elimden gelen yardımı yapıcam sen hiç merak etme canım..
Ama bu kürleri yapan arkadaşlarımız var..

mesela ben ama yalnıs yapıyormusum:))))))walla sogan kurune 15 yap ara ver dedıler dıger adetınede 10 kala basla dedıler bende soyle anladım hanı bu ay 15 gun yap ara ver mart da hasta oldum nısan ayındakı adetıne 10 gun kala baslayacaktım benım analdıgım anlatılan buydu ama gel gorkı ozlem paylasmıs burda su anlatılayo 15 gun yap bırde adetıne 7 yada 5 gun kala yıne devam et evet kızların dedgı gıbı arada 2 gun kalıyo nasıl oluyo bu ıs bende anlam veremdım:))kemal sunalın fılmlerınde kı karekterlerıne donduk walla :)))

kızlar haftasonuna dayanamadım kocişime ilacın adını verdim az önce oda almış sağolsun :122:

yani yarından itibaren bende folik asitçi oluyorum :46:

Muhakkak ki arada olacaktır gidenler, şöyle bi bakıp kaybolanlar.. Gerçek hayatta da öyle değil mi zaten yalel, an geliyor bir sürü insan oluyor etrafında ama sonra bir durup baktığında bir kaç kişi kalmış oluyor.. duygusal ilişkilerin, bağların doğal seleksiyonu diyorum ben buna.. iyi de oluyor aslında, kimin nefesi ve gönlü yetiyor senle yürümeye görüyorsun.. İnşallah biz de buradan hem güzel bebiş haberleri hem de güzel dostluklar kazanacak kadar şanslı oluruz...

inşallah banucum.
Benim kk'dan edindiğim çok güzel arkadaşlıklarım var. çoluk çocuk toplanıyoruz sürekli. hem çocuklarımız aydaşlar hemen hemen, birbirleriyle arkadaşlık yapıyorlar. sosyalleşiyorlar. oyun gruplarına bisürü para vermemiş oluyoruz. hem de bizler için iyi oluyor. 3 seneyi geçti, tanışıyoruz işte :))

darısı bu grubun başına :))

evet ya biz bencede görüşmeye devam edelim öyle olmayalım..bu arada şekerim begümün okadar çok teyzoşu varki sen hiç merak etme...
Onu hatta şuanda mıncıkladığımı hiseediyorum hehehe:

Begüm'ü bi görseniz, deli olursunuz kanımca. Görüp görebileceğiniz en ''koca karı'' 2 yaş çocuğudur heralde. BAzen çok gülüyrum bazen acayip düşünüyorum söyledikleriyle ilgili...

''BEGÜM'DEN İNCİLER'' diye bi dosya tutmaya başladım bi süre önce.... yazıyorum söylediği acayip şeyleri...

Bugünün incisi şöyle :))))

(17.02.2012)
Begüm, öğlen uykusu öncesi…

- Bak annegim, karnımda bebet var benim. Bak, sesini duyuyor musun anneee?
- Olmaz annem, senin karnında bebek yok. Sen kendin bebeksin zaten.
- Var anne vaaarrr, karnımda bebet var benim
- Çocukların karnında bebek olmaz yavrum, bazen annelerin karnında olabilir sadece.
- Ben anneyim, karnımda bebet var anneeeee

Begüm, öğlen uykusundan uyanınca…

- Anne bak, Defnem doğdu.
- Ne zaman doğdu annecim defne? Nerden çıktı şimdi bu defne?
- Karnımdan kıktı anne… Ben uyurken doğdu.
- Annecim olmaz öyle bişey. Defne içerdeydi, ben getirdim senin yanına.
- Bak annegim, tüt içiyo mememden Defneee…

mesela ben ama yalnıs yapıyormusum:))))))walla sogan kurune 15 yap ara ver dedıler dıger adetınede 10 kala basla dedıler bende soyle anladım hanı bu ay 15 gun yap ara ver mart da hasta oldum nısan ayındakı adetıne 10 gun kala baslayacaktım benım analdıgım anlatılan buydu ama gel gorkı ozlem paylasmıs burda su anlatılayo 15 gun yap bırde adetıne 7 yada 5 gun kala yıne devam et evet kızların dedgı gıbı arada 2 gun kalıyo nasıl oluyo bu ıs bende anlam veremdım:))kemal sunalın fılmlerınde kı karekterlerıne donduk walla :)))

aynen canım benimde kafam çok karıştı bu konuda :18: :53:

bende hiçbir anlam veremedim bakalım hayırlısı artık

Back