• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

bak, regl olduktan sonra akıntın kremsi oluyor. sonra yavaş yavaş akışkan sulu kıvam alıyor.
sonra yumurtlama gününe doğru saydam ve koyu kıvamlı oluyor. yumurtlama gününden önceki gün oldukça koyu kıvamlı oluyor.
tam yumurtlama gününde parmak arasında uazayacak kıvamda yapışkan bişey oluyor. bu kıvam 2 gün sürüyor. yumurtlama olayı bittikten ve yumurta canlılığını yitirdikten sonra, yani 3. gün, akıntının kıvamı eski halini alıyor. regl gününe doğru yeniden kremsi oluyor.
regl olacağın zaman akıntın makıntın kalmıyor. kuru günler başlıyor yani regl döneminde.

akıntın uzuyorsa, birinci gün yumurtlamışsın, ikinci gün yumurtan hala canlı ve döllenebilir durumda demek.

oku lütfen 9 ay, çok teşekkür ederim şimdiden. allah razı olsun senden arkadaşım.

ay şimdi kydum ocağa incirlerle suyu, kaynatıyorum.
hadi bakalım belki vesile olur :)
her şey allahtan, hayırlı zamanlara denk gelir inşallah hepimizin bebişleri.. mübarek günün hürmetine, inşallah herkesin içinden geçenler gerçekleşir.

çok teşekkürler gülden. allah razı olsun senden de.
allah önce kendin için, sonra bizler ve diğerleri için... tüm yaptığın dualarını kabul etsin arkadaşım.

AMİN CANIM AMİN HEPİMİZİN İNŞALLAH DUALARI KABUL OLUR..

ne güzel ya, hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz, üstelik tanımdan.. inşallah bu dualar tutar, güzel haberler alırız..

Canim bazen Burda hic o hic tanimadigimiz insanlara derdimizi aciyoruz paylasiyoruz. Ben ailemle ve arkadaslarimla bile paylasmadiklarimi. Insallah cok yakindada hamileligimizi paylasiriz.

Bugün calismiyorum evdeyim yeni uyandim hemen actim burayi okuyorum. Acaba bagimlilik yapar mi :)

bak, regl olduktan sonra akıntın kremsi oluyor. sonra yavaş yavaş akışkan sulu kıvam alıyor.
sonra yumurtlama gününe doğru saydam ve koyu kıvamlı oluyor. yumurtlama gününden önceki gün oldukça koyu kıvamlı oluyor.
tam yumurtlama gününde parmak arasında uazayacak kıvamda yapışkan bişey oluyor. bu kıvam 2 gün sürüyor. yumurtlama olayı bittikten ve yumurta canlılığını yitirdikten sonra, yani 3. gün, akıntının kıvamı eski halini alıyor. regl gününe doğru yeniden kremsi oluyor.
regl olacağın zaman akıntın makıntın kalmıyor. kuru günler başlıyor yani regl döneminde.

akıntın uzuyorsa, birinci gün yumurtlamışsın, ikinci gün yumurtan hala canlı ve döllenebilir durumda demek.

Hımmm.. ben dün yumurtladım o zaman.. zaten hafif batmalar da hissediyorum kasıklarımda, neyse dünü değerlendirdik allahtan.. bugün ve yarın da her ihtimale karşı dikkatli olayım denemelerde.. ahahahaha artık sonrası saldım çayıra mevlam yumurtaya kavuştura durumu:)))))

Kızlar ben kaçıyorum biraz birazdan hem yemeye gidicem sonrada düzenlemem gereken 1 2 listem var..
Görüşürüz..

Görüşürüz tatlım afiyet bal şeker olsun ve kolay gelsin..:16:

Canim bazen Burda hic o hic tanimadigimiz insanlara derdimizi aciyoruz paylasiyoruz. Ben ailemle ve arkadaslarimla bile paylasmadiklarimi. Insallah cok yakindada hamileligimizi paylasiriz.

Bugün calismiyorum evdeyim yeni uyandim hemen actim burayi okuyorum. Acaba bagimlilik yapar mi :)

Valla yapabilir zira ben de yaptı:) açıp burayı okumadan sizlerle sohbet etmeden eksik hissediyorum kendimi.. ve amin canım, inşallah güzel haberleri paylaşacağız mart ayında..

evet oyle tatlım bende ıcıyorum sımdı benım mart ayında sogan kurunun etkısı olurmu sence yoksa nısan ayında mı etksını gostereck bu sogan suyu walla bugun 5.gunum kullanıyorum suyu ama nedense bugun mıgdem bulandı ıcmedım aslında tadı cok kotu degıl aslında ama sık sık ıctıgıme mı artık mıgdem bulantısı yaptı..

canım bunu 15 gün yapıp 1 hafta bırakacaksın sonra tekrar başlayacaksın tamam canım inşallah olur zaten iltahap falan varsa onu atıyor oda hamileliğe engel oluyor ya hayırlısı inşallah bu ay kalırsın:)

kızlar belki inanmıyacaksınız ama..
ben akşam namaz kılıyodum ve namazdan sonra dua ederken gerçekten hepimizi için dua ettim inanın bunu tüm içtenliğimle söylüyorum oanda hepiniz aklıma geldiniz ..

canım ALLAH RAZI OLSUN hepimiz birbirimiz için ediyoruz ben size bide dua öğreteyim ali imran suresinin 27.-28. ayetlerini günde 41 defa okuyarak 41 gün devam edin ne niyete okunursa RABBİM onu nasip ediyor ama günlük okumalarda 41 i tamamlayana kadar hiç konuşmayacaksınız hımm bide 41 gün bırakmayacaksınız regl dönemlerinde de başkasına okutacaksınız bir birimize okuruz o dönemlerde ben eşime okutuyorum benim martta sınavım var onun niyetine başladım RABBİM inşallah kabul eder yRIN 41. GÜN BİTİYOR temizlenince de bebiş için başlayacağım İNŞALLAH RABBİM BU DUALARIMIZI VESİLE KILAR DA BİZE DE HAYIRLI BEBİŞLER NASİP EDER:))) HAPİNİZE TEKRAR HAYIRLI CUMALAR AKŞAM GÖRÜŞÜRÜZ İNŞALLAH:) HEPİNİZİ ÇOOKKK ÖPÜYORUM

canım bunu 15 gün yapıp 1 hafta bırakacaksın sonra tekrar başlayacaksın tamam canım inşallah olur zaten iltahap falan varsa onu atıyor oda hamileliğe engel oluyor ya hayırlısı inşallah bu ay kalırsın:)

canım ALLAH RAZI OLSUN hepimiz birbirimiz için ediyoruz ben size bide dua öğreteyim ali imran suresinin 27.-28. ayetlerini günde 41 defa okuyarak 41 gün devam edin ne niyete okunursa RABBİM onu nasip ediyor ama günlük okumalarda 41 i tamamlayana kadar hiç konuşmayacaksınız hımm bide 41 gün bırakmayacaksınız regl dönemlerinde de başkasına okutacaksınız bir birimize okuruz o dönemlerde ben eşime okutuyorum benim martta sınavım var onun niyetine başladım RABBİM inşallah kabul eder yRIN 41. GÜN BİTİYOR temizlenince de bebiş için başlayacağım İNŞALLAH RABBİM BU DUALARIMIZI VESİLE KILAR DA BİZE DE HAYIRLI BEBİŞLER NASİP EDER:))) HAPİNİZE TEKRAR HAYIRLI CUMALAR AKŞAM GÖRÜŞÜRÜZ İNŞALLAH:) HEPİNİZİ ÇOOKKK ÖPÜYORUM

Hayırlı cumalar arkadaşım, görüşürüz iyi bak kendine, sağlıcakla...

Hımmm.. ben dün yumurtladım o zaman.. zaten hafif batmalar da hissediyorum kasıklarımda, neyse dünü değerlendirdik allahtan.. bugün ve yarın da her ihtimale karşı dikkatli olayım denemelerde.. ahahahaha artık sonrası saldım çayıra mevlam yumurtaya kavuştura durumu:)))))

teşekkür ederim yalelcim demekki yumurtlama günümmüş bugün bana dua edin kızlarrr nolurrr.

inşallah kızlar bu sefer tuttururumda sevincimi sizinle paylaşırım. şimdi ben çok sevindirik oldum yaa.

cümleten hepimize bol şanslar kızlar.....
günleri takip etmek, stresli bişey, luzumsuz da ayrıca.
ama takip ediyorsanız, değerlendirin tabi 'uzayan'' günleri :))))

ben begüm'ü yatırıp gelirim yine... görüşürüz

ben akşam namaz kılıyodum ve namazdan sonra dua ederken gerçekten hepimizi için dua ettim inanın bunu tüm içtenliğimle söylüyorum oanda hepiniz aklıma geldiniz ..

canım Allah razı olsun Allah kabul etsin dualarını,
niye inanmayalım tabiki inanıyoruz bende dualarımda bebek isteyen herkese okuyorum

Canim bende dün yasin okudum ve burdakiler geldi aklima hepimiz icin dua ettim insallah rabbim daha fazla bekletmez bizleri

amin canım Allah kabul etsin dualarını :))

ne güzel ya, hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz, üstelik tanımdan.. inşallah bu dualar tutar, güzel haberler alırız..

canım zaten tanımayan insanları birbirine ettikleri dualar daha çabuk kabul olurmuş Rabbim inşallah bizide bu kullarından eyler amin

yapıyor galiba canım bende okuyamadığım zaman çatlıyorum vallah :9:

inşallah kızlar bu sefer tuttururumda sevincimi sizinle paylaşırım. şimdi ben çok sevindirik oldum yaa.

inşallah sen tuttur canım biz burda dünden hazırız zaten sevinmeye :9:

ya kızlarrr özür dileyerek soruyorum ama benim bu kürlerle ilgili kafam karıştı. şimdi soğan kürü ve incir kürü nü aynuı anda uygulamayınız demiş. aşağıda ikisi de detaylı yazılıo - netten copy paste yaptım:). her ikisi de adetten sonra yapılacaksa nasıl olacak. ayy lutfen bi ampul yakın kafamda ve cahilliğime verin iyi ce karıştırdım:(((

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu hanımlara kadınlardaki akıntıya karşı uygulayabilecekleri soğan suyu kürünün tarifini verdi

vaginal akıntıyı gidermek için soğan suyu kürü :

1 adet orta boy resimde görülen yemeklik beyaz soğanı (kırmızı , mor veya kabuğu beyaz olan soğan kullanılamaz) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya ekleyerek 5 dakika daha kaynatın ve içine başka hiç bir şey ilave etmeden öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 er bardak bu soğan suyundan tüketin. Bu kürü sadece 15 gün uygulayıp bitirin.

Soğan kürünün adet döneminde uygulamasının her hangi bir sakıncası bulunmamaktadır. Fakat, etkisi açısından en ideal zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra uygulanmalıdır.

İlk kür uygulandıktan sonra 2. adetin başlamasından 10 gün önce tekrar 5 gün ya da 7 gün bu soğan suyu kürünü tekrarlamalısınız.

Hamile kalmak için soğan suyu küründen sonra kuru incir kürü uygulamalıdır. (her iki kürü aynı anda uygulamayınız)

Uyarı: Soğan suyu kürü 15 günden fazla uygulanmamalı.

Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. - 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.

Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over gibi şikayeti bulunan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen gidermektedir

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:

Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:

Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:

Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.

*** Bu kürün etkisini artırmak için yumurta büyüklüğünde beyaz kuru soğanı (Mor-kırmızı soğan olmaz) ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin.Bunu haftada 4 kez tekrar edin.Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over 'den de koruyacaktır.

özlemcim bu kürler için benim anladığım önce soğan kürünü uygula ,
kürün süresi bittikten sonra incir kürüne başla,

ikisini aynı anda yapmayın diyor çünkü :)

ayyyy yerım ben senı ya:)allah gonlune gore versın tatlım benım.:))

Back