- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.221
hayırlı cumalar arkadaşlar. rahim filmi için gün aldım.
perşembe günü çektireceğim. insallah bir sorun çıkmaz.
bakıyorumda çoğunluk benim gibi 14,15 martı bekleyecek umarım herkes
müjdeli haberi verir.
canım başlıcam da ben senin bana verdiğin kür programına göre yapacaktım ama dediğin gibi burda ilk kürden sonra adetine 10 gün varken 5 veya7 gün tekrar yapın diyor ben bir hesap yaptım nasıl oluyor biliyormusun ilk kürü adetimin 7.günü başlasam 15 gün yaptım bitti diyelim adetime 10 gün varken tekrarlayım diyor ya ikincisi için başlamam gereken gün ilk kürün bitiminde 2 gün sonra çok kısa değilmi sizce arası 2 gü sadece yardımcı olabilirmisiniz?
Kızlar bendöndüm yine ayyy soğan kürüü ya çok zor geliyo o bana söyliyeyim size..
Of ya
ben bol bol incir kurusu kayısı ceviz ve fındık yiyeyim olmazmı hehehe:
şaka biyana özlemcim sen önce soğankurunu yap sonra incir..
rahim filmi çektirince, kanallarda mı tüplerde mi nedir.. biyerlerde bi açılma oluyormuş. bu sayede rahim filmi çektirip hemen hamile kalan bisürü kişi varmış okkese,
hayırlısı olsun inşallah bi sorun çıkmaz, tertemiz çıkar sonuçların da.
inşallah hepimiz müjdeli haberlere tez zamanda kavuşuruz.
anam ben bu kürleri hiç anlamadım vallahi.
ya bende bi salaklık var, y bu kür işleri hakkatten çok karmaşık.
birbirini etkiliyorlar, birlikte yapılmıyorlar.. hangisi ne zaman başlayacak bitecek belli değil tam tekmil...
offf çok zor valla çok.
çözen olursa bu bilmeceyi, bi zahmet detaylıca anlatıversin gari :))
rahim filmi çektirince, kanallarda mı tüplerde mi nedir.. biyerlerde bi açılma oluyormuş. bu sayede rahim filmi çektirip hemen hamile kalan bisürü kişi varmış okkese,
birbirini etkiliyorlar, birlikte yapılmıyorlar.. hangisi ne zaman başlayacak bitecek belli değil tam tekmil...
offf çok zor valla çok.
hayırlı cumalar arkadaşlar. Rahim filmi için gün aldım.
Perşembe günü çektireceğim. Insallah bir sorun çıkmaz.
Bakıyorumda çoğunluk benim gibi 14,15 martı bekleyecek umarım herkes
müjdeli haberi verir.
guldencim öle yapıcam. şimdi adetin 7. Günü bi başlayayım hele o bitince diğerinin programlamasını yapacam tabi sizin yardımınızla. Kafam karıştı cunku:)
offf çok zor valla çok.
dogu soluosun gercekten cok karısık, aynı anda uygulamayın dıolar ama çakışıolar:))
ayyy ne guzel seyler yazmıssınız ben boya derdın de ıken:)kızlar benım kız kardesım yok bebısım kıme teyzos dıyecek dıye dertlenırdım burda ne kadar cok teyzesı oldu bırtek bebıs eksık hada oda ıns gelır hersey tamam olur ıns tabıkı en bast hayırlısı olsun
Size bişey diyim mi?
Dilerim, burdaki arkadaşlıklarımız bigün, sanaldan çıkar, reel hale gelebilir.
Benim çok arkadaşım var kk'dan, sürekli toplaşıp görüştüğümüz.. çocuklarımıza oyun grubu ortamları hazırladığımız...
Ama bir de gerçek var maalesef...
Kızıma hamile kalmak için çabalarken, yine böyle bi 'umudu olanlar' tarzında bi topikte birsürü hanımla yazışıp paylaşıyorduk birbirimize dair meselelerimizi.... AMa sonra, ne oldu biliyor musunuz?
Herkes teker teker hamile kaldı... YAvaş yavaş topikteki hatunlar yok oldular. Hepsi, ilgili aylardaki hamişler topiklerine döndüler. DÖnüp burda çabalayan arkadaşlarını unuttular.
Ben de hamile kaldım bi süre sonra, ben de tabiki ocak annelerine gittim... Ama birkaç gün sonra bi dönüp geldim.. bizim çabalayanlar grubunda 2-3 arkadaş kalmış..gerisi yalan olmuş, dağılmışlar...
Şimdi o 2-3 arkadaş dediğim kızlarla görüşüyoruz. ayda bir gibi denk getirmeye çalışıyoruz. Bir tanesi sadece hala çabalıyor. canım benim, çok istiyor elbette, ama 3. tüp bebek denemesini de olumsuz sonuçla noktaladı. Çok üzgün...
Velhasıl demek istediğim, maalesef, bu çabalayanlar topiklerinden birileri gün gün yok oluyor zamanla.. ve maalesef dönüp geriye de bakmıyorlar.
Ben böyle gördüm yani.
İnşallah biz öyle olmayız.
hayırlı cumalar arkadaşlar. rahim filmi için gün aldım.
perşembe günü çektireceğim. insallah bir sorun çıkmaz.
bakıyorumda çoğunluk benim gibi 14,15 martı bekleyecek umarım herkes
müjdeli haberi verir.
tatlım estafurullah olurmu öyleşey bu işler biraz karışıkta ondan..
Sen önce soğan kürünü yap sonra biirdahaki ayda inciri yaparsın..
Ama önce adet ol sonra başla bence..
teyzeler hazır kuzuuum, bebiş gelsin yeter ki:)))
muhakkak ki arada olacaktır gidenler, şöyle bi bakıp kaybolanlar.. Gerçek hayatta da öyle değil mi zaten yalel, an geliyor bir sürü insan oluyor etrafında ama sonra bir durup baktığında bir kaç kişi kalmış oluyor.. Duygusal ilişkilerin, bağların doğal seleksiyonu diyorum ben buna.. Iyi de oluyor aslında, kimin nefesi ve gönlü yetiyor senle yürümeye görüyorsun.. Inşallah biz de buradan hem güzel bebiş haberleri hem de güzel dostluklar kazanacak kadar şanslı oluruz...
çıkmaz inşallah bi sorun tatlım, hadi bakalım önce filmin temiz sonucunu sonra bebişinin güzel haberini al inşallah:)
:)))
haydi devam... kim tutar seni :)))
canım başlıcam da ben senin bana verdiğin kür programına göre yapacaktım ama dediğin gibi burda ilk kürden sonra adetine 10 gün varken 5 veya7 gün tekrar yapın diyor ben bir hesap yaptım nasıl oluyor biliyormusun ilk kürü adetimin 7.günü başlasam 15 gün yaptım bitti diyelim adetime 10 gün varken tekrarlayım diyor ya ikincisi için başlamam gereken gün ilk kürün bitiminde 2 gün sonra çok kısa değilmi sizce arası 2 gü sadece yardımcı olabilirmisiniz?
işte canoom bende bu yuzden kafa karıştı.
canım sende folik asite başla bakalım hem onda başşka vitaminlerde var güzel o ama ben günde 3 tane içmek istemiyorum zor geliyo diyosanız
size solgarı önere bilirim bilginiz olsun.
Ama önce bununla başlayın..
aldım aldımf folıc plus aldım bugun gunde ıkı ogun ıcecekmısım bugun yenı aldım ıste hemde sogan kurune devam edıyorum:)
ben pek kürleri anlamıyorum ama elimden gelen yardımı yapıcam sen hiç merak etme canım..
Ama bu kürleri yapan arkadaşlarımız var..
kızlar haftasonuna dayanamadım kocişime ilacın adını verdim az önce oda almış sağolsun :122:
yani yarından itibaren bende folik asitçi oluyorum
Muhakkak ki arada olacaktır gidenler, şöyle bi bakıp kaybolanlar.. Gerçek hayatta da öyle değil mi zaten yalel, an geliyor bir sürü insan oluyor etrafında ama sonra bir durup baktığında bir kaç kişi kalmış oluyor.. duygusal ilişkilerin, bağların doğal seleksiyonu diyorum ben buna.. iyi de oluyor aslında, kimin nefesi ve gönlü yetiyor senle yürümeye görüyorsun.. İnşallah biz de buradan hem güzel bebiş haberleri hem de güzel dostluklar kazanacak kadar şanslı oluruz...
evet ya biz bencede görüşmeye devam edelim öyle olmayalım..bu arada şekerim begümün okadar çok teyzoşu varki sen hiç merak etme...
Onu hatta şuanda mıncıkladığımı hiseediyorum hehehe:
mesela ben ama yalnıs yapıyormusum:))))))walla sogan kurune 15 yap ara ver dedıler dıger adetınede 10 kala basla dedıler bende soyle anladım hanı bu ay 15 gun yap ara ver mart da hasta oldum nısan ayındakı adetıne 10 gun kala baslayacaktım benım analdıgım anlatılan buydu ama gel gorkı ozlem paylasmıs burda su anlatılayo 15 gun yap bırde adetıne 7 yada 5 gun kala yıne devam et evet kızların dedgı gıbı arada 2 gun kalıyo nasıl oluyo bu ıs bende anlam veremdım:))kemal sunalın fılmlerınde kı karekterlerıne donduk walla :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?