hayırlısı olsun özlem. bebişler, ne zaman geleceklerine kendileri karar veriyorlar. buna inan.
onlar, en uygun zamanı biliyorlar :))
şimdi kırmızı görme zamanıysa, kırmızı görücez hepimiz. bebiş gelme zamanıysa bebeiş gelecek zaten... kafaya takmıyoruz, oki doki? :)
ya aman bırak saçlarının görüüntüsü bozuk olsun. allah yavrunu sağlıklı nasip etsin. sonra boyatıp boyatıp gezersin kuzunla kucak kucağa :))
hmm çorlu çok uzak değil istanbula. ordan istanbula gelen ve beylikdüzü tarafında 'çok iyi' bi doktor bulduğunu söyleyen bi arkadaşım vardı benim. ama kimdi hatırlayamıyorum şimdi. bulursam kim olduğunu, doktorunu söylerim sana.
sağol canım bulursan sevinirim..
bende doktor konusunda biraz hassasım ..
doktora gidiyosam herşeyi sormalıyım yani..
ama bana çevremedekilerde dahil fazla inceleme diyolar..
ve bakıyorum da incelemiyenlerın yani bu işi bilmeyenlerin bebek konusunda hiç bi sıkıntıları olmuyo bizim gibi araştıranlarda ay bu olmuş şu olmuş sğürekli yeni bişeyler çıkıyo
ben bu işten hiç bişey anlamıyom vallaha of of..
aynen öyle valla :)))
her işte bu böyle..
nerde varsa şöyle, ''saldım çayıra - mevlam kayıra'' mantığında insanlar.. onların işi hep rast gider.
nerde varsa benim gibi, ''didik didik didikleyen, ince eleyip sık dokuyan'' tip.... bizim işlerimiz de hep aksi gider.
allah dağına göre mi kış veriyor.. nedir bilemedim :))
benim hic dusmedi ya alla alla.13. gun civarinda yukselmeye basladi. -8 derece sicakta 2 gundur dondurma yiyorum :) o zaman yumurta olustu anlamina geliyor bu. bakalim insallah tutturmusuzdur. tabi bu yontemde 5-6 ay takip ettikten sonra guvenilir oluyor. su an benimki oyle meraktan iste :)
ben o ateş ölçme yöntemine hiç güvenmiyorum 9ay, doktorum da aynı şeyi smylüyor. her bünyenin ateşi farklıdır, her bünyede mekanizmalar farklı çalışır, o ateşin çıkması/düşmesi gerçekleşmeyebilir..
bence en kesin takip yöntemi, akıntı kontrolü. akıntın uzayan kıvamdaysa, o gün tamamdır.