Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

canım banuya sormuşsun ama ben cevaplıyım dedim

ben yine burda yazılanlarda okumuştum günde 4 -5 adet yeterliymiş,
bu arada sen kaç tane yiyorsun canım?

sağol canım ..
ben 1 2 yedim ama bilemedimde oyüzden sordum..
neyse biz en iyisi 3 falan yiyelim bide ploraktin yükseltiyomuşya oyüzden korktum..
çünkü ben bilmiyorum ploraktinimi..

Hoşgeldin tatlım...:) Hayır henüz haber çıkmadı..

tamam tatlım düzeltirim ben sen sıkma canını... Ve de öyle umutsuzluğa kapılmak yok arkadaşım.. Herşeyin bi vakti zamanı vardır, sabırlı olmak düşüyor bize ama karamsarlıkla değil, umut dolu olarak...

Ben, dün 5. günümde kanamam bitmemişti.... Hem de şarıl şarıl musluktan akar gibiydi.. artık halsizlik, bitkinlik, baş dönmesi falan yapmaya başlamıştı... Bu sebeplerle akşam gittim doktoruma. İğne yaptı. ama o can havliyle sormayı unuttum nedir bu iğne diye.
çok şükür, şimdi çok azaldı kanamam, akşama kadar da kesilecekmiş. iyiyim. serum da verdi 1 şişe. ohh gözüm açıldı.

geciktirici hap kullanmayı düşünüyordum, marttaki adetimi geciktirmek için.
gebelik düşüncesi varsa, geciktirici hap önermiyormuş doktorlar. aklınızda olsun. kullanmayacağım ben de... her şey olacağı yere varacak velhsaıl... bakalım, ben de mart listesindeki yerimi kesinleştirdim :)) marttan umutlular arasına katıldım bu durumda :)))

canım 3 yıllık evliyim ben. bende sabah işe gelirken aldım. nerede oturuyorsun sen

konya bır ılcesındeyım tatlım sen ve ne ıs yapıyorsun haafta sonu bende yokum arada bır belkı bakarım yazılanlara bu arda banu guzel tabloyu bugun yıne dokturmus ınsallah onumde kı ay o tablo da hepmızın adı sılınır ya KIZLAR BU GUN CUMA HER KEZ DUA ETSIN toplu dualar kabul olur ınss:)

benimde 19 mart tatlım

sağol canım ..
ben 1 2 yedim ama bilemedimde oyüzden sordum..
neyse biz en iyisi 3 falan yiyelim bide ploraktin yükseltiyomuşya oyüzden korktum..
çünkü ben bilmiyorum ploraktinimi..

bende günde 3- 4 tane yiyorum tatlım
doğru diyosun canım benim doktorum ilk gittiğim a test yaptırmıştı ama,
hangileri için hangi hormonlar içindi hiç hatırlamıyorum bu akşam kağıdımı bi bulaım bakim bende
olmazsa gittiğimde eksik olanları isticem artık ne yapalım

günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın doktora gittinmi?
yok hala haber alamadık..

HAyırlı cumalar hepimize kızlar.
imkanı olan arkadaşlar.... kırmızıları şu anda olmayanlar, eline ayağına dolanan birileri olmayanlar.. işi gücü olmayanlar..... mümkünse bizler için de dua edebilirler mi bugün?
2 yasin okuyuverin nolursunuz... kaç haftadır okuyamadım, bu haftayı da kaçırdım...

basta hosgeldın tatlım ama bu ay ne kadar kotu gecmıs senın ıcın gecmıs olsun....

Geçmiş olsun tatlım, valla ben çok sevindim geciktiriciden vazgeçtiğine endişeliydim o konuda çünkü.. dengeni bozarsın diye.. hadi bakalım o zaman marta hep beraber diyoruz:)))

canım geçmiş olsun rahatlamıştır vücudun azalınca kanamaların

günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın doktora gittinmi?
yok hala haber alamadık..

gittim gittim güldencim,
kürtaj sonrası ilk 2-3 adetin bu şekilde olması normalmiş. düzensiz de olabilirmiş, ağrılı sancılı ve uzun süreli şiddetli de olabilirmiş. lohusalık dönemi gibi düşünmek lazımmış bu dönemi.
ama normal diyip, buna katlanmak gerekmiyormuş.. o sebeple, iğne yaptı kalçadan. kanı kesmek için. bir de çok soluk buldu rengimi... o sebeple de 1 şişe serum taktı koluma, azıcık da uyudum hastahanede. ohhhh kendime geldim. evde uyumak mümkün değil çünkü. gündüz hep bi koşturmaca var bizim evde. gece de bilmemkaç kere uyanıp kızı kontrol ediyorum, zaten kendisi de uyanıyor defalarca... uykusuzum 30 aydır. dinlendim azıcık hastahanede, iyi geldi canım.

benimde 19 mart tatlım

Tamam tatlım, ekliyorum...

Listemiz yeniden..

ahirimsin_S = 1 Mart
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
kandilll = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart
ebru_1907 = 7 Mart
Berrak = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
derda_ = 9 Mart (inşallah hamile)
yasenyasar = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
yalel = 11 Mart
elabebek = 13 Mart
haver87 = 13 Mart
okkesa = 14 Mart
ness66 = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
nariko = 18 Mart
sesise = 19 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
ramrod = 26 Mart

canommmm
güney

haklısın tatlım ama ozamanda çok bilmişş oluyosun doktorlara göre işlerine karışmış oluyosun..
anında ters 1 cevap..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…