- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.081
canım banuya sormuşsun ama ben cevaplıyım dedim
ben yine burda yazılanlarda okumuştum günde 4 -5 adet yeterliymiş,
bu arada sen kaç tane yiyorsun canım?
GÜNAYDIINNNNN teyzoşlaaarrrrrr
HERKESE İYİ BİR GÜN DİLİYORUM ARKADAŞLAR...
NAsıllarsınız bakalım bugün?
Valla geriye dönüp bi baktım ama, okuyamadım şimdi 30 küsür sayfayı :)) amma .çok çalışmışsınız maşallah..
ne var ne yok? iyi haberler bekliyorduk dün 2 arkadaştan.... geldi mi güzel haberler bakalım?
tamam tatlım düzeltirim ben sen sıkma canını... Ve de öyle umutsuzluğa kapılmak yok arkadaşım.. Herşeyin bi vakti zamanı vardır, sabırlı olmak düşüyor bize ama karamsarlıkla değil, umut dolu olarak...meraba canım ben dün gece biraz uykusuzluk biraz umtsuzlukla yanlış hesaplamışım heralde bat ımı benim batım 13 mar ama yine ben 13 ünü falan beklemeden olurum t-daha temizlenmeden bi daha ki aya umutla beklemek de tuhaf bi durum çünkü insanın başına ne geleceği belli olmuyor çok yoğunum bu ara belki ovulasyonumu bile kaçırabilirim neyse RABBİM büyüktür yardım eder inşallah
okudum evet:) ve günde 3 tane al hayatım.. yemeklerle birlikte alırsan daha iyi olur, enzimi kolayllaştırıyor.. Ben de çok meraktayım, ses soluk yok hala..
canım 3 yıllık evliyim ben. bende sabah işe gelirken aldım. nerede oturuyorsun sen
GÜNCEL LİSTEEEEEEEEEEE...:)
sesise, ilkbhr, canommmm, ramrod.. kızlar bat tarihiniz nedir bilmediğimden sadece isimlerinizi yazdım, siz söyleyince düzenlerim listeyi yine..
ahirimsin_S = 1 Mart
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
kandilll = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart
ebru_1907 = 7 Mart
Berrak = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
derda_ = 9 Mart (İnşallah hamile)
yasenyasar = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
yalel = 11 Mart
elabebek = 13 Mart
sesise
ilkbhr
canommmm
ramrod
o zaman ben yemek arasında alim bunu, kahvaltıdan sonra aldım bende:)
sağol canım ..
ben 1 2 yedim ama bilemedimde oyüzden sordum..
neyse biz en iyisi 3 falan yiyelim bide ploraktin yükseltiyomuşya oyüzden korktum..
çünkü ben bilmiyorum ploraktinimi..
GÜNAYDIINNNNN teyzoşlaaarrrrrr
HERKESE İYİ BİR GÜN DİLİYORUM ARKADAŞLAR...
NAsıllarsınız bakalım bugün?
Valla geriye dönüp bi baktım ama, okuyamadım şimdi 30 küsür sayfayı :)) amma .çok çalışmışsınız maşallah..
ne var ne yok? iyi haberler bekliyorduk dün 2 arkadaştan.... geldi mi güzel haberler bakalım?
konya bır ılcesındeyım tatlım sen ve ne ıs yapıyorsun haafta sonu bende yokum arada bır belkı bakarım yazılanlara bu arda banu guzel tabloyu bugun yıne dokturmus ınsallah onumde kı ay o tablo da hepmızın adı sılınır ya KIZLAR BU GUN CUMA HER KEZ DUA ETSIN toplu dualar kabul olur ınss:)
o zaman ben yemek arasında alim bunu, kahvaltıdan sonra aldım bende:)
günde 3 tane nedir bu?
folik asit mi? ben mi yanlış anladım?
Ben, dün 5. günümde kanamam bitmemişti.... Hem de şarıl şarıl musluktan akar gibiydi.. artık halsizlik, bitkinlik, baş dönmesi falan yapmaya başlamıştı... Bu sebeplerle akşam gittim doktoruma. İğne yaptı. ama o can havliyle sormayı unuttum nedir bu iğne diye.
çok şükür, şimdi çok azaldı kanamam, akşama kadar da kesilecekmiş. iyiyim. serum da verdi 1 şişe. ohh gözüm açıldı.
geciktirici hap kullanmayı düşünüyordum, marttaki adetimi geciktirmek için.
gebelik düşüncesi varsa, geciktirici hap önermiyormuş doktorlar. aklınızda olsun. kullanmayacağım ben de... her şey olacağı yere varacak velhsaıl... bakalım, ben de mart listesindeki yerimi kesinleştirdim :)) marttan umutlular arasına katıldım bu durumda :)))
kahvaltıdan hemen sonra da alabilirsin o kadar farketmez, hani aç karına almaktansa tok karına ya da yemeklerle olsun diye dedim:)
Hoşgeldin tatlım...:) Hayır henüz haber çıkmadı..
evet ya derda ve diğer arkadaşımız nerdeler daha onlar gelene kadar biz burda dokuz doğuracaz vallah
Ben, dün 5. günümde kanamam bitmemişti.... Hem de şarıl şarıl musluktan akar gibiydi.. artık halsizlik, bitkinlik, baş dönmesi falan yapmaya başlamıştı... Bu sebeplerle akşam gittim doktoruma. İğne yaptı. ama o can havliyle sormayı unuttum nedir bu iğne diye.
çok şükür, şimdi çok azaldı kanamam, akşama kadar da kesilecekmiş. iyiyim. serum da verdi 1 şişe. ohh gözüm açıldı.
gebelik düşüncesi varsa, geciktirici hap önermiyormuş doktorlar. aklınızda olsun. kullanmayacağım ben de... her şey olacağı yere varacak velhsaıl... bakalım, ben de mart listesindeki yerimi kesinleştirdim :)) marttan umutlular arasına katıldım bu durumda :)))
günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın doktora gittinmi?
yok hala haber alamadık..
benimde 19 mart tatlım
Aslına bakarsan bi şikayetle gitmedim:)) Ben 30 dan sonra düzenli her yıl gitmeye başladı dahiliyeye ve kadın doğumcuya, simir testi ve diğer kontroller için.. ilk gittiğim de, yeni geldim tüm testleri yapalım demiştim, o zaman çıktı, çok vahim değildi ama yine de doktor el atalım dedi.. O sıralar çok aşırı stresli olduğum zamanlardı, ondan da kaynaklı olabilirmiş.. Yani kısaca doktorları beklememek lazım bazen bizim yönlendirmemiz gerekiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?