- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.021
Cnm bende pek güvenmiyorum aslında teste doğrudur benimkisi biraz eğlence oluyor işte bana nebliyim
Bende 36 oldum geçen ay tatlım ve yurtdışındayım senin gibi.. Eşin daha önce hiç sperm sayımı falan yaptırmış mı? erkekler inatçı olabiliyor bu konuda, belki de gurur meselesi vs yapıyorlar, sen tatlı dille ikna çalışmalarına devam et yılma.. Nedir bu ayki bat tarihin bi de? belki süpriz yaparsın?
Doktora gitti gerçi ama evliliğin tadını çıkarma lafı benimkinde de var, önümüzde zaman varmış, menapoza giricem yani az kaldı ama ona göre zaman var:)))))
kızlar iyi akşamlar.
size bikaç sorum olacak.
şimdi ben uzun süredir yıllaaarrdırr vajiliydim,iki hafta önce yendim çok şükür.
tabi hamilelik olayı çok uzaktı bana.Allah nasip ederse bebeğimin olmasını çok istiyorum.
sorum ise :)) şimbe benim adetimin ikinci günü,6 gün falan sürüyo.internetten yumurtlama zamanımı hesapladım,28-29 şubat1-2-3-4 mart.işte en yüksek doğurganlık 4 mart diyo.
gülmeyin bilmiyorum çünkü,ben hangi günler ilişkiye girmeliyim,yani gün aşırı mı hergün mü?
bide ilişkiden sonra bi süre belin altına yastık koyup yatmak gerekiyomuş,
peki döllenme olduğu zaman (olursa)ertesi gün falan batma gibi bişey mi oluyor???
bu arada beklenen adet 18 mart yazıyodu.
lütfen beni bilgilendirir misiniz?
doktora hemen gitmek istemiyorum,daha bu işe alışmam lazım,hala biraz kasılıyorum da(
ay kizlar ne cok sey yazmisiniz. yetisemiyorum valla size.
benim de bugun yarin yumurtalama olur ama is gezilerinden kocamla bir araya gelemiyoruz ki nasil olacak bu bebis :)
canim sperm tahlili yaptirdi esim ona hic burun kivirmadi, hemen tipis tipis gitti,
cok sükür ondan bir sey yok, bende gecen ay laparoskopi yaptirdim, kanallar acik
ama yastan dolayi herhalde yumurtalamamda sorun var, bu ay bir dogal ilac kullandim
yumurtalamam iyidi ama bu sefer de kacirdim
Bu ayki bat 25. Subat, ama bu ayi gecelim dedigim gibi kacirdim, artik 24 Mart'a bakicaz
Arkadaslar yenı hamıle oldugumu ogrendım dhaa onceden hep arastırırdım hamılelık belırtılerını hıc duzgun bısey bulamazdım sırf bunun ıcın uye oldum veee sadece hamılelık ısteyen arkadaslara soylurumm tekk belırtı goguslerdııııı sısıyo damralar bırazz belırgın oluyooo ve uclardakı bezeler belırgınlesıyo
Yok be tatlım daha onu anlamak için çok erken, yumurtlama sancısı sanırım benimkisi, geçen ay da oldu aynıları ama boş çıktım:)
Hadi bu ay inş. ben bu ayda olmucak diyorum kendim için saldım yani tatlım
benim ki 0.3 derece yukseldieger bir anlami varsa...
artik sabah kalkar kalmaz olcuyorum.
kızlar merhaba benim bat 15 mart daha çook var şu an adet dönemindeyim bitiminde hemen başlayacağız bu sefer yumurtlama gününü falan beklemeyeceğim :) sizin önerileriniz neler ? bu arada 10. ayımız olacak denemede.....
Slm anne adaylar benim bekledigim gun 11 subat ama umidim yok bu sayfayi hala bir sonuc beklememe ragmen subattan umudunu kesen arkadaslar icin bu konuyu actim umarim Mart size ugur getirir ki benim marta dogum gunum ister subat 11 den sonra ister marta hamile oldugumu ogrenirsem aldigim en guzel hediye olucak bu Allahim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin
gunaydınlar umutdaşlarımmm
günaydın özlemcim nasılsın bakalım?
iyiyim canım iş başı yine( saol sen nasılsın.
folic plus aldım bu sabh. yemeklerle beraber gunde toplam 3 tablet alınır dio. şimdi kahvaltımı yaptım yani alabilirim bir tane değil mi? eczacı da gunde 2 tane alabilirsin demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?