Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

narıkocum öncelıkle tebrıkler en büyük sorununu asmısısn şimdi ılk 28 subattan bahsedıyorya ogün baslayın ılıskıye bir bos bır dolu sekılde günasırı ılıskıye gırın yanı 28-1-3-5 gıbı hatta daha 4 mart gectıkten sonrda devam edebılırsınız edınde hatta 2-3 kez daha günasırı gırın esın bosaldıktan sonra evet belının altına yastık koymasanda olur hafıfı yatarken belını dogrult o sekılde yat bıraz hemen kalkma yataktan duşunuda acılıyet yoksa sabah al o dedııgn batmalar hemen olmaz adet gecıkmesıne kdar bekle

ay kizlar ne cok sey yazmisiniz. yetisemiyorum valla size.

benim de bugun yarin yumurtalama olur ama is gezilerinden kocamla bir araya gelemiyoruz ki nasil olacak bu bebis :)

canim sperm tahlili yaptirdi esim ona hic burun kivirmadi, hemen tipis tipis gitti,
cok sükür ondan bir sey yok, bende gecen ay laparoskopi yaptirdim, kanallar acik
ama yastan dolayi herhalde yumurtalamamda sorun var, bu ay bir dogal ilac kullandim
yumurtalamam iyidi ama bu sefer de kacirdim

Bu ayki bat 25. Subat, ama bu ayi gecelim dedigim gibi kacirdim, artik 24 Mart'a bakicaz

merhaba hayatım öncelikle geçmiş olsun, çok ciddi birşeyi başarmışsın, tebrikler.. bunu atlatacak kadar güçlü bir kadınsın inşallah yakında bebiş haberi de alırsın...

soruna gelirsek o tarihleri baz alabilirsin, hatta garanti olsun diye 27 şubat 6 mart arası ilişkiye gireceksin.. hergün girmene gerek yok, spermler 2-3 gün yaşayabiliyor. gün aşırı deneyebilirsin.. ilişkiden sonra hemen kalkma yataktan azıcık uzan, saatlerce uzanmanada gerek yok bi 15-20 dakika bekle.. Sonrasında da vajinal duş denen, vajinayı yıkama işlemini yapma.. Ve herşeyden önce stres yapma kendini kasma, bu iş hemen ilk denemede olmayabiliyor, umutsuzluğa kapılma sakın tatlım.. Bol şans diliyorum sana Mart uğurlu gelsin inşallah

Son düzenleme:

İnşallah mart uğurlu gelsin tatlım, ekliyorum seni de listeye.. Doktor yolunda dediyse denemeye devam hayatım, stres yapma olumsuz düşünme.. Sonrasında beraber bebiş haberlerimizi paylaşırız inşallah...

senin adına çok sevindim bende 4 ay önce düşük yapmıştım o zaman ki hamileliğimde benim de gögüslerim adetime 10 kala şişmeye agrımaya başlamıştı damarlar belli olmuştu ve öyle kaldı damarlarım hala belli...bende bebek çok istiyorum benim sat şubat 24 8 gün kaldı çok heyacanlı bir şekilde bekliyorum her ay test yapıp beklemek üzülmkten artk korkar oldum.şu an ki belirtilerimi söylüyorum ilk defa hissettiğim bir şey sol kasıgımda çok agrı var bacagımı kaldıramıyorum bazen çok agrıyor öksürdüğüm zaman batıyor sanki 7 aydır bebek için ugraşıyoruz ilk defa yaşadım bunu ve idrarımın rengi koyulaştı çok kötü kokuyor .eşimle bugün ilişkiyee girdik ilişki sonrası akıntlı kan geldi öyle akma falan yok tuvalet kagıdına silince bulaştı bildiğimiz kan rengi çok korkuyorum bazı yazılarda dış gebelik belirtilerinde buna benzer şeyler okudum yaşadıgım belirtiler dış gebelik olabilir mii..????

kızlar merhaba benim bat 15 mart daha çook var şu an adet dönemindeyim bitiminde hemen başlayacağız bu sefer yumurtlama gününü falan beklemeyeceğim :) sizin önerileriniz neler ? bu arada 10. ayımız olacak denemede.....

Slm cnm vallhi cnm öneriler hep aynı şimdilik yumurtlama dönemi hesaplama, yat hemen kalkma, yastık koy, kürler, no stress, no kafayı takma sende biliyorsundur bunları yuvarlanıp gidiyoruz işte cnm ben bu hafta hiç sigara içmemeye çalışıcağım malum yumurtlama haftam zaten az içiyodum ya hiç içmeyim bari bide öle deneyeceğim tatlım :124:

selam kızlar bende şubattan marta transfer olanlardanım mart bat tarihimde 7 sinde imiş ben gene yedisini falan beklemem 5 inde atarım topu insanın umudu da tükeniyor bi yerden sonra neyse hadi hapinize ii geceler

inş hamile kalırsın :)

kızlarr yumurtlama gününde ates 1 derece falan düşüyomus tekrar yükselmeden ılıskıye gırmıs olmak lazımmıs daha sonrada hamılelık oldumu ıdye ates ölcersenız ates yüksek kalırsa hamılelık oluyomus adet gününe dogru ates düşerse adet oluncak anlamındaymıs bilginize

iyiyim bende ne olsun bugünde bitsinde dinleneyim diye bakıyorum işte..

evet canım ala bilirsin..
zaten o foliplasta başka vitaminlerde var..
güzel yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…