- Konu Sahibi pembemasal
-
oyle mı tatlım ıste tam bılmıyoruz tarıhlerden emın degılız bende yabancı bır ılde ve hatta ılcesınde old ıcın doktor falan nerden ıste netten hesapladık 2 ay denedım olmadı bırde soyledgın tarıhlerde baslayayım bırde su var ılıskılerden sonra kac satt yada dakıka sırt ustu yatacagız cok uatanrak yazıyorum ama 45 dk falan beklıyorum ayaga kalktıgım esanada hepsı cıkıyor bır faydası olmuyo gıbı zaten tam ılıskı esna da bıraz akıyo dısarı ıcerdekılerde ayaga kalkmamı beklıyo resmen normal mı acaba!!!
ne zaman geleceksin izne. evet mutlaka zaman kaybetmeden netlestırın bu ısı. hayırlı zamanda hayırlı haberler alırsınız inş.
evet gerçekten bende karıstırdım yanı su anda ii ce:) bende bu ay icin tahmini tarihlere gore ayarlıcam. insalla benim esin nobetci oldugu zamanlara denk gelmeZ:)))))))) ay wallahi catlarım herhalde o zamannn
oyle mı tatlım ıste tam bılmıyoruz tarıhlerden emın degılız bende yabancı bır ılde ve hatta ılcesınde old ıcın doktor falan nerden ıste netten hesapladık 2 ay denedım olmadı bırde soyledgın tarıhlerde baslayayım bırde su var ılıskılerden sonra kac satt yada dakıka sırt ustu yatacagız cok uatanrak yazıyorum ama 45 dk falan beklıyorum ayaga kalktıgım esanada hepsı cıkıyor bır faydası olmuyo gıbı zaten tam ılıskı esna da bıraz akıyo dısarı ıcerdekılerde ayaga kalkmamı beklıyo resmen normal mı acaba!!!
offf gelmezmıı bu onumdekı ahftaları ıkı nobetı daha var(bakalım artık bır sekılde telafısını yapacagız da benım es bıraz sıkıntılı o cok ıstemıyo ben 1.5 yıllık evlıyım snemızı doldurup baslayalım dıyor o yuzden gun asrı yapalım dedgımde bazen yıne mı kelımesını duyabılıyorum buda benı cok uzuyo ısteklı degıl bebek konsunda ben ıstıyorum cıddı cıddı o sadece gelsı gzuel olsun ya tutar ya tutmaz dıyorr..
beni tanidiklarim ve arkadaslarim nedense topluca rüyalarinda görüyorlar, hergün birinden telefon
seni rüyamda gördüm hamileymissin, yoook diyorum nerdeee
Tuhaf ya herkesin de beni rüyasinda görmesi, benden daha cok takiyorlar demek kafalarina :)
Canim disari cikmasi cok normal, senin icinde sünger yok ya hepsini ceksin, gidecek olanlar variyorlar
yerlerine sen merak etme, bende takiyordum bunu ilk zamanlar, ama hic alakasi yok
eger yumurtlamandan tam emin olmak istiyorsan ovulasyon testi yap, eczanelerde bulunur
canım var ya klavyenden bal damlıo heee:))) bende de aynıları oluo. hatta en son eşim dalga geçti artık. sen şimdi bölemi yatıcan, kaç dakka yatıcan, cabakalrından tutup sallımı direk gitsinler yollarına:) nie utanıcaksın cnm, bence sorabileceğimiz en dogru yerdeyiz, arkadaşlar tecrubelerinden bize yardımcı oluyorlar saolsunlar
ayy banu ya dediğin gibi benim kocam tam orjinal heeeeee:))
degılmı sunger yok ya :)))cok guldum ayyyy ınsan bılmeyınce herseyı takıntı yapıyo bılmıyorum walla hep dısarı akıyo dıyorum ama benım bu yonden problemım var yok degıl vajınam cok cok dar bazen skıntı yasıyorum ıste herneyse bır sekılde cekecezgı ıste de bır ılkıskı sonra sı kac saat yada dakıka sırt ustu yatmalıyız...ılla sunger olup cekmem lazımmm:))))
benimkide inşallah benim eşimin nobetine denk gelmez. Allah tan istiyor o ama bu da sıkıntı yaratıtor bazen. O da yinemi adet oldun diyor ya sanki başımdan aşağı fokur fokur sular inio. Boşver canım sende onu kasmadan yapıver aktiviteni. ne bilim direk bu mevzu için girme yani olaya
bat: 03.03.12,
mart uğur getirsin hayırlısıyla hepimizeeee :)
bişey sorcam kızlarr bendee bu bikaç içinde bebekk düşünüorumm aranızda folic asite başlayan varmıı? benimde başlamam gerekirmiii?
Canim benim anliyorum bende yasadim bunlari :), bu lafi bir arkadasim demisti bana
bende cok gülmüstüm
Iliskiden sonra yarim saat hemen kalkma, belinin altina bir yastik koy
Gecen bir yerde okumustum, kiz sevgilisi ile iliskiye girmis, erkek üstüne bosalmis, kiz hamile kalmis
yani olacagi varsa oluyor, olmayacaksa tavana asak kendimizi bacaklardan yine olmaz :)
senın koca ya da cok guldumm:))oyle ama ya bılmıyo ınsan sekılden sekıle gırıyoz ıste:))ya aslından bu tıp seylerı yasamakta gzuel esınle bıle bazen tıkasada senı bazı gzuel yanları var ama bebegımı kucagıma alıpta ılerde cok cok gulecegım gunlerım olur ınsallah bunu rabbım nasıp eder ıns...
ona bende çok takılıyorum aslında 1 saat sırt üstü yatın diyorlar bende geceden bile olsa sabah kalktığımda hep akıyorlar kendimden şüpheleniyorum kanallar mı tıkalı diye doktora sordum kanalların tıkalı olması ya rahim ameliyatlarından sonra yada karnına kuvvetli bir darbe alınca olurmuş biraz rahatladım duyunca
bende de oluyo aynen dedgım gıbı demek normal mıs bunu da takmamak lazım:))hıc bırseyı takmıyoruz bu ay boyle adapta olalım bu ıse:)[/QUOT
inşallah bakalım bugün bende de hem ağrı hem şişlik var çatlıycak gibiyim
amin canım ınsallahhhhh. o zaman da biz seni nasıl yaptık biliomusun, annenin bacaklarından tutup salladım sen oldunnn die severis:):) Herşeyin hayırlısı canım benim
en onemlısı oo:)tatlım bak sna sunu da soyleyeım adetım bıttıkten sonra 7.gunu sogan kurune basldım ıstersen sende bu ay dene ıcılmeyecek ve ya yapılmayack bırsey degıl gec kalmadıysan sende yap derım..
bende de oluyo aynen dedgım gıbı demek normal mıs bunu da takmamak lazım:))hıc bırseyı takmıyoruz bu ay boyle adapta olalım bu ıse:)[/QUOT
inşallah bakalım bugün bende de hem ağrı hem şişlik var çatlıycak gibiyim
ay gecen ayda ben oyle olmustum kasıklarıma elımı suremez oldum bı kac gun oncesı bende agrı vardı ama gectı sımdı sagan kuru ıyı geldı galıba:)onu yapıyorum sımdı..belkı o rahatlatmıs olabılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?