Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ya iki dakka once takmamalıyız akışına bırakmalıyız die yazdık ama gelde takma:)))))))

Teşekkürler tatlım...İnşallah bizler de önümüzdeki ay belirtilerimizi yazarız:)

sanırım en güzel belirti kırmızıları görmemek ,,,kırmızıları görmemek umudyla....
ya sorma, kadına dokunsa hamile kalıo ya. Aşkı memnu daki peykerde ole, daha ilk cocugu yasına basmadan ikinciyi yaptı. Firdevs hn ın kızmayacagını bilse 3-4-5 ler di.:)))
hahaha aynen vallaha
yaparız tabi arkadaşım beraber yaparız.. Hem umut etmeden birsey olmaz varsın gelin güvey olalaım...zaman geçirmeye çalışıyoruz burada..

adet döngün kaç günde bir hayatım? önce onu bilmek lazım.. adet döngüsü 27 günde bir olanla 32 günde bir olanın yumurtlama günleri farklıdır..

Teşekkürler tatlım...İnşallah bizler de önümüzdeki ay belirtilerimizi yazarız:)

inşallah banucum.

bu bahsettiğim belirtileri ben bi birikim sonucu oluşturdum :))))))))
allah beni napmasın... 6 kere başıma geldi, anca birini doğurup ortaya çıkartabildim. onu da binbir çabayla... offf offf

şimdi yine istiyorum bebek, yine bize bi dünya masraf görünüyor. daha birincinin borçlarını bitirememiştik... allah hayırlı zamanda nasip etsin... hepimize inşallah....

canım benim, Allah kolaylıgını verir, yeterki sen saglıkla gebe kalıp sağlıkla kucagına al ikinici bebişini.

kaç gün sürüyor 8 günse yumurtlama 12 14 16. günler arası olur yani 11. gündesindir ve oluşmaya başlamıştır

yanı tatlım bu gunler mı ılıskıye gırmem lazım dı ben onumuzde kı hafta ıcı baslıcak dıye bılıyordum 7 gun suruyo benım de sımdı hangı gun calısmaya baslmam lazım kızlar ben onumde kı hafta dıye bılıp oyle baslayacaktım...

:)))))))) ama artık biliyorsun en azından ne olup bittiğini.. Allah sağlık sıhhat versin ödenir borçlar tatlım.. Hem hazır borç varken 2. de olsun bari toptan geri ödeme olur:))

evet canım aynen öyle bu sefer olmasada zaten uzulmeyelım

banu nsılsın tatlım ya bu peyotta normalde normalde 29 yada 30 gun de hasta olan bırı bu ay 34.gunumde hata oldum sımıdı benım yumurtlama tarıhım hangısı oluyo bu ay kı ^^34 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 18 - 22. günler arası ^^bu zman mı olacak duzensılıkte olunca boyle oluyo ıste

sagol tatlım alıstım bende gercekten o kadar kotu tadı yok ılk tecrubesızlıktı toz seker falan kattım artık yapmıyorum ılıyınca hemen bır bardak ıcyorum aynen kızlarda tavsıyem korkmasınlar ıcılmeyecek gıbı degıl..:)

bence öyle bi düzensizlik varsa işi sağlama almak için sen 13. gün başla 22. güne hatta 24. güne kadar gün aşırı deneme yap tatlım, daha sağlam olur bence...

Son düzenleme:

Liste güzel olmuş canım,ellerine sağlık :))

evet adasım benım ısmımde ozlem sakın umutsuzluk ıcınde kalma pozıtıf dusun herseyın en guzel yanından bak burda tek degılısın herkez senın ve benım gıbı kucuk de olsa hepmız umutluyuz ve tek degılız burada herseyımızı konusabılıyoruz bende ılk senın gıbıydım ınsan esı ıle bıle bazı seylerı paylasamıyo en olumsuz tarafından bakıyo soyledgım gıbı morelını cok saglam tut once ALLAH nasıp edecek sonra dualarını eksk etme ve unutma burada oldugun surece hıc yalnız degılsın rahat ol anlıyorum bende senın gıbıydım:)

canım benim cok saol, memnun oldum bu arada adaşım:) ya iki gündür zaten arkadaslar sayesinde pozitif düşünüyorum artık:) en azından kafamda net olan bazı şeyler var. bundan işyerinde işlerim musait oldugu surece buradayım artık, kendimle ilgili gelişmeleri aktarmak için, ve sizlerden gelen guzel haberleri almak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…