• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

bende iyiyim canım ne olsun işteyim hem iş yapıyorum,
hem size yazıyorum kusura bakmayın o yüzden hemen cevap veremiyorum bazen :)))

guldencım ne yapıyorsun sen basladınmı calsamalara:)senınle tarıhlerımız aynı da su yumurtlama ısını tam kestıremdım walla normalde nette kı tarıhlere gore bızım bu hafta sonu baslamıyo mu:)

guldencım ne yapıyorsun sen basladınmı calsamalara:)senınle tarıhlerımız aynı da su yumurtlama ısını tam kestıremdım walla normalde nette kı tarıhlere gore bızım bu hafta sonu baslamıyo mu:)

canım ben gülcan karıştırdın sanırım :34:
ama şöule diyim canım ben bu ay yukarıdaki hesaplamalar bölümündeki ovulasyon takibi
bölümüne bakarak yaptım denemelerimi :17:

adet döngün kaç günde bir hayatım? önce onu bilmek lazım.. adet döngüsü 27 günde bir olanla 32 günde bir olanın yumurtlama günleri farklıdır..

tatlım soyledım ya sana noramlde 30 gundu ama bu ay 34 gun olmus en son 7 subattta hasta oldum offf bır anlamadım gıttı su ısı:))

canım benim, Allah kolaylıgını verir, yeterki sen saglıkla gebe kalıp sağlıkla kucagına al ikinici bebişini.

aynen öyle, allah kolaylığını verir inşallah..

:)))))))) ama artık biliyorsun en azından ne olup bittiğini.. Allah sağlık sıhhat versin ödenir borçlar tatlım.. Hem hazır borç varken 2. de olsun bari toptan geri ödeme olur:))

:)) evet biliyorum canım.
ödenir tabi, ödeniyor da zaten...

bizim için, hamile kalmak sorun değil, hamile kalabiliyorum kolayca. ama doğurmak mesele... inşallah, çok beklemeden gelir yine bebişim, ama daha önemlisi, inşallah sağlıkla kucağımda görürüm. çünkü, bi hamileliği devam ettirebilmem için, epeyce bi çabalamam gerekiyor.
neyse... bakalım hayırlısı olsun hepimiz için.

tatlım soyledım ya sana noramlde 30 gundu ama bu ay 34 gun olmus en son 7 subattta hasta oldum offf bır anlamadım gıttı su ısı:))

bende anlamıyorum bunu. son 3 ayda ayın 24 leri gibi oluorum biliodum. ama şimdi aşandama baktım ekim başka, kasım bambaşka, aralığı not almamışım, ocak 24 ü. ortalama adet periodumu anlayamıorum bi türlü:)))

Merhaba tatlım:) Çok teşekkürler.. Katıl hayatım aramıza, illa marttan umutlu olman gerekmiyor, sohbet edip destek oluyoruz birbirimize.. Hem neden yokmuş bakayım umudun marttan?
)

Canim yas olmus 38, 1.5 senedir evliyim ama hala bir seycikler yok, doktor hersey normal diyor,
bakalim esimi kandirabilirsem Tüp bebek yapmayi düsünüyorum, ama nedense adam pek sicak
bakmiyor, eee yalniz da olmuyor bu isler :)

canım benim cok saol, memnun oldum bu arada adaşım:) ya iki gündür zaten arkadaslar sayesinde pozitif düşünüyorum artık:) en azından kafamda net olan bazı şeyler var. bundan işyerinde işlerim musait oldugu surece buradayım artık, kendimle ilgili gelişmeleri aktarmak için, ve sizlerden gelen guzel haberleri almak için

ıns canım senın yazdıklarınıda okudum bayagı dertlısın cevrene bakma soylentı sadece bırazdaha ınanclı ınsanlar olsa HER SERIN VE HAYRIN ALLAH TAN GELDGINI bılmelıler de ama nerdeee her neyse dun gırmedım nete bır once kı gun esım nobetcıydı dun de ıstırahatlı olunca bu gun okudum yazdıkalrınız burda tam bır aıleyız cok gzuel ve saglam bır ortam bırbırımız tanımasak bıle beraber uzulup beraber mutlu oluyoruz hele kı bırbırımızın engın bılgılerı tam anlamıyla destek oluyo tekarardan aramıza hos geldın ADASIM:))

canım ben gülcan karıştırdın sanırım :34:
Ama şöule diyim canım ben bu ay yukarıdaki hesaplamalar bölümündeki ovulasyon takibi
bölümüne bakarak yaptım denemelerimi :17:

yalnıs yazmısım canım ya kusura bakma:((bende ordan hesapladım o tarıhler arasında calsımalara baslıcam ne kadar dogru bılemıyorum artııkkkkk:)

Canim yas olmus 38, 1.5 senedir evliyim ama hala bir seycikler yok, doktor hersey normal diyor,
bakalim esimi kandirabilirsem Tüp bebek yapmayi düsünüyorum, ama nedense adam pek sicak
bakmiyor, eee yalniz da olmuyor bu isler :)

evet ya bazı erkekler nedense hoş gormuolar bu tüp bebek işini. ama bence çok fazla bilgi sahibi değiller bu konuda. senin eşin ne kadar biliyo konuyu bilmiyorum ama bence de ikna et bi şekilde. gerekirse birlikte gidin doktora o detaylı anlatsın mevzuyu. canım inşallah Allah gonlune gore verir

ıns canım senın yazdıklarınıda okudum bayagı dertlısın cevrene bakma soylentı sadece bırazdaha ınanclı ınsanlar olsa HER SERIN VE HAYRIN ALLAH TAN GELDGINI bılmelıler de ama nerdeee her neyse dun gırmedım nete bır once kı gun esım nobetcıydı dun de ıstırahatlı olunca bu gun okudum yazdıkalrınız burda tam bır aıleyız cok gzuel ve saglam bır ortam bırbırımız tanımasak bıle beraber uzulup beraber mutlu oluyoruz hele kı bırbırımızın engın bılgılerı tam anlamıyla destek oluyo tekarardan aramıza hos geldın ADASIM:))

saol canım teşekkurler, bu arada yas kaç senin.
Evet ben de kesinlikle bunun bilincindeyim. Bazen umutsuzluga cok kapıldıgım zamanlarda Rabbım hersey senden, sen en iyisini bilirsin deyip dua ediyorum ve her duamda muhakkak oncelikle EVLAT ISTEYEN HERKES icin dua ediyorum sonrasında kendim icin istiyorum. Ilk baslarda cok takıodum ama artık TIINNNN diorum yani:)) Buradan oğrenecegim coook sey var. İyi ki gelmisim buraya

bende anlamıyorum bunu. son 3 ayda ayın 24 leri gibi oluorum biliodum. ama şimdi aşandama baktım ekim başka, kasım bambaşka, aralığı not almamışım, ocak 24 ü. ortalama adet periodumu anlayamıorum bi türlü:)))

Ozlemcım benım bu ay adet duzensızlıgım oldu ılk defa bazı agrılarım acılarım her neyse doktora gıttım bır sey yok deıler bekle 10 gun tekrar gerı gel dedıler mmalesef hasta oldum bende netten yumutlama tarıhını ayarlayıp calısmalar yapıyorum 2 ay tutmadı yalnısmı dogrumu bılemıyorum artık:) esınlede her gun gun asırı uzun vadıyle ılıskıye gırınce bır yerde erkegı de senı de tıkıyo odev gıbı zorunlu oluyo bu sfer bu yuzden tam gunu bılsek o hafta gun asırı 3 kez ılıskıye gırmıs olursun ama bılınmıyo kı ıste....!!

yanı tatlım bu gunler mı ılıskıye gırmem lazım dı ben onumuzde kı hafta ıcı baslıcak dıye bılıyordum 7 gun suruyo benım de sımdı hangı gun calısmaya baslmam lazım kızlar ben onumde kı hafta dıye bılıp oyle baslayacaktım...

7 gün sürüyorsa 2 gün sonrasından başlıycaksın cnm yani 9. gün 18. güne kadar bir gün durup bir gün olacak garanti olsun diye sen zaman kaybetme

saol canım teşekkurler, bu arada yas kaç senin.
Evet ben de kesinlikle bunun bilincindeyim. Bazen umutsuzluga cok kapıldıgım zamanlarda Rabbım hersey senden, sen en iyisini bilirsin deyip dua ediyorum ve her duamda muhakkak oncelikle EVLAT ISTEYEN HERKES icin dua ediyorum sonrasında kendim icin istiyorum. Ilk baslarda cok takıodum ama artık TIINNNN diorum yani:)) Buradan oğrenecegim coook sey var. İyi ki gelmisim buraya

bende 27 yasındayımm:)en guzelı allah gonlune gore versın tatlım evlat ısteyen herkeze rabbım saglıklı bebekler versın hepımıze o gzuel duyguyu yasamyı tatmayı o kadar cok ıstıyorum kı ama ılk basta aklı basında saglık bır evlat olsun herkeze RABBIM VERSIN ISTEYEN HER KEZE....

Kızlar ben size birşey söyliyeyimmi.
Bizim stres yapmamızın tek nedeni bu ÇEVREDEKİLER İŞTE işte...

bende katılıyorum buna ne zaman etraftan birileri bebek sorsa o hafta boyunca kendimi çok kötü hissediyorum ee her hücrede üzülüyor duyunca eşim her seferinde takma diyor ama erkekle kadın aynı olmuyorki

herkez biyerden dertli. bende üç aydır prognova kullandım. bu ay bıttı ve yine adet oldum doktor bunu içerken hamile kalabilecegımı soledi fakat olmadı bugun yine gittim yumurtlama takibi yapaacağını söledi ve yine kan tahlılleri 18 gun sonrada yumurtlama testi yapacagını söyledi nereye gidiyor böyle halim bilmiyorum umutsuzluğa kapılmaya başladım :(

evet ya bazı erkekler nedense hoş gormuolar bu tüp bebek işini. ama bence çok fazla bilgi sahibi değiller bu konuda. senin eşin ne kadar biliyo konuyu bilmiyorum ama bence de ikna et bi şekilde. gerekirse birlikte gidin doktora o detaylı anlatsın mevzuyu. canım inşallah Allah gonlune gore verir

Almanya'da yasiyorum burda yaptirmak istemiyorum, Türkiye daha cok gelismis bu konuda, Türkiye'ye izine
gelince esimi tutup kolundan götürücem doktora, bir aydinlatsin bizim keresteyi
ona kalsa daha zaman varmis önce bir evliligimizin tadini cikaralimmis, adam beni 18 yasinda mi saniyo ne

Ozlemcım benım bu ay adet duzensızlıgım oldu ılk defa bazı agrılarım acılarım her neyse doktora gıttım bır sey yok deıler bekle 10 gun tekrar gerı gel dedıler mmalesef hasta oldum bende netten yumutlama tarıhını ayarlayıp calısmalar yapıyorum 2 ay tutmadı yalnısmı dogrumu bılemıyorum artık:) esınlede her gun gun asırı uzun vadıyle ılıskıye gırınce bır yerde erkegı de senı de tıkıyo odev gıbı zorunlu oluyo bu sfer bu yuzden tam gunu bılsek o hafta gun asırı 3 kez ılıskıye gırmıs olursun ama bılınmıyo kı ıste....!!

evet gerçekten bende karıstırdım yanı su anda ii ce:) bende bu ay icin tahmini tarihlere gore ayarlıcam. insalla benim esin nobetci oldugu zamanlara denk gelmeZ:)))))))) ay wallahi catlarım herhalde o zamannn

bende katılıyorum buna ne zaman etraftan birileri bebek sorsa o hafta boyunca kendimi çok kötü hissediyorum ee her hücrede üzülüyor duyunca eşim her seferinde takma diyor ama erkekle kadın aynı olmuyorki

beni tanidiklarim ve arkadaslarim nedense topluca rüyalarinda görüyorlar, hergün birinden telefon
seni rüyamda gördüm hamileymissin, yoook diyorum nerdeee
Tuhaf ya herkesin de beni rüyasinda görmesi, benden daha cok takiyorlar demek kafalarina :)

Almanya'da yasiyorum burda yaptirmak istemiyorum, Türkiye daha cok gelismis bu konuda, Türkiye'ye izine
gelince esimi tutup kolundan götürücem doktora, bir aydinlatsin bizim keresteyi
ona kalsa daha zaman varmis önce bir evliligimizin tadini cikaralimmis, adam beni 18 yasinda mi saniyo ne

ne zaman geleceksin izne. evet mutlaka zaman kaybetmeden netlestırın bu ısı. hayırlı zamanda hayırlı haberler alırsınız inş.

7 gün sürüyorsa 2 gün sonrasından başlıycaksın cnm yani 9. gün 18. güne kadar bir gün durup bir gün olacak garanti olsun diye sen zaman kaybetme

oyle mı tatlım ıste tam bılmıyoruz tarıhlerden emın degılız bende yabancı bır ılde ve hatta ılcesınde old ıcın doktor falan nerden ıste netten hesapladık 2 ay denedım olmadı bırde soyledgın tarıhlerde baslayayım bırde su var ılıskılerden sonra kac satt yada dakıka sırt ustu yatacagız cok uatanrak yazıyorum ama 45 dk falan beklıyorum ayaga kalktıgım esanada hepsı cıkıyor bır faydası olmuyo gıbı zaten tam ılıskı esna da bıraz akıyo dısarı ıcerdekılerde ayaga kalkmamı beklıyo resmen normal mı acaba!!!

Back