- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
ya benim bir artı stresim daha var: eşim hastnede çalışıo. ordan bir dunya gebelik testi getirmiş. cocuk gibi ( bazen ciddi, bazen şakasına) hadi test yapalım diyip duruo. iice bunaltıo beni walla. warmı böle koca:)))))
teşekkürler canım. umarım bişey çıkmaz.
ama benim danam, operasyondan çıkıp, kendini kebapçıya atmış. allahım sen sabır ver. sabah sabah, endoskopiden çıkıp, kebapçıya gitmek de bi acayip.... neyse... akşama sorucam hesabını.
Ahahahahaha:)) Kocaların orjinallikleri listesi de yapayım bari ben bir ara, sizinkiler top 10 listemizin başında ama:))))
yalelcim geçmiş olsun tekrar, ikinize de..
gunaydın kızlar hatta tünaydın :))
yalelcim esınede sanada gecmıs olsun canım
banucum sen nasılsın gorusmeyelı calısmalar vs. nasıl gıdıo
oncekı sayfaları okumaya calıstımda tulınden habermı eklıoruz hamılelık ıhtımalımı var anlamadım tam ya onunla bat tarıhlerımız aynıdı nası oluo ki:26:
banucum sen nasılsın gorusmeyelı calısmalar vs. Nasıl gıdıo
oncekı sayfaları okumaya calıstımda tulınden habermı eklıoruz hamılelık ıhtımalımı var anlamadım tam ya onunla bat tarıhlerımız aynıdı nası oluo ki:26:
banucum sen nasılsın gorusmeyelı calısmalar vs. nasıl gıdıo
günaydın kuzum ..... Yok be güzelim ne hamileliği nerde o günler... Biz yumurtlamanın derdindeyiz yumurtaların kiste çevirme durumu var takipteyiz yarın kontrolüm var onu konuşuyorduk..sen merak etmee 6 martta beraber bağıracaz buradan biz hamileyiz diye hehe ...
O zaman doktordan doktora çok değişiyor. İnşallah ilaçla küçülür o zaman. Bana da haber verirsin. küçülürse ve o zamana kadar hamile kalmazsa belki ben de denerim. Ama bana pek engel olmayacakmış gibi geliyor. Bak seninkide tek taraftaymış. Diğer tarafta yumurta oluşunca hamile kalırız biz de ne olmuş :)
CA değerlerine baktırdın mı sen? Benim 75 çıktık. Şimdi soğan kürü yapıyorum. 3-4 ayda etki ediyormuş çikolata kistlerine.
merhaba tatlım:) ben iyiyim valla nolsun çalış çalış durdün gece yine kasıklarımda batmalar vs uyutmadı beni,artık yumutluyormuyum yumurtladım çatlıyor mu bilemiyorum, biz üstümüze düşeni yapıyoruz gerisini artık görücez mart başında:)))
Sen nasılsın hayatım?
evet aynen öyle canım yaa bız yapıoruzda bakalım bu sefer sevıncezmi.ay var ya o dızılerdekılere sınır oluyorum her ılıskıde pat hamıle kalıyolar sonra aldırsammı aldırmasammı dıye dusunuyolar hıc boş gecmıyo yanı
bende ıyıyım ıste canım ya aynı ıste bırazdan cıkcam bende ıngılızce kursuna gıdıyorum kahvaltı yapmadm daha
evet aynen öyle canım yaa bız yapıoruzda bakalım bu sefer sevıncezmi.ay var ya o dızılerdekılere sınır oluyorum her ılıskıde pat hamıle kalıyolar sonra aldırsammı aldırmasammı dıye dusunuyolar hıc boş gecmıyo yanı
bende ıyıyım ıste canım ya aynı ıste bırazdan cıkcam bende ıngılızce kursuna gıdıyorum kahvaltı yapmadm daha
Hem her ilişikide hamile kalanlar var, hem de İLK seferde kalanlar var :)
ay sorma o dizilerdeki duruma gıcığım bende..:)) ingilizce kursu iyiymiş bak , hem kafanı meşgul ediyordur.. Good luck o zaman arkadaşım:)))
heh aynı seyı soyluorum bende ıste hele ali kaptan nokta atışı yapıo maşallah yani hahaha
beraber bekleriz o zaman arkadaşım emin olunca karar verir yaparız testlerimizi heyecanımıza ortak oluruz...:):)alla alla hayırdır ınsallah ya kist felan yoktur ınsallah onlar yumurtadır canım guzel haberlerını beklıyoruz ozaman.
Yaw ben hemen test yaptırmaya felan gırısmıcem bu kez adetım gecerse. Cunku bır gun bıle gecse testlere baslıyodum stres stres ustune oluyodu. Bu sefer sabretcem dıorum hayal kırıklıgına ugramamak ıcın.tabı adetım gecerse yanı belırsızlık ne kötü yahu:44:
Daha yenı calısmalara basladık bız zaten yaa
hem her ilişikide hamile kalanlar var, hem de ilk seferde kalanlar var :)
beraber bekleriz o zaman arkadaşım emin olunca karar verir yaparız testlerimizi heyecanımıza ortak oluruz...:):)
yahuu hürrem kadar olamadık diyorum bende ...varmı ondan ötesi hahaha
beraber bekleriz o zaman arkadaşım emin olunca karar verir yaparız testlerimizi heyecanımıza ortak oluruz...:):)
yahuu hürrem kadar olamadık diyorum bende ...varmı ondan ötesi hahaha
ilk başladığı gün saymaya başlıyoruz 9. günü ile 16. günü arası çalışmalar olacak 12 14 yada 16. günü yumurtlama oluyor hangi gün olduğu kesin olmadığından o günler çalışma olacak ama bir gün durup birgün yapmak en doğru şekli oluyormuş ben bir doktor kontrolünde 15. gününe denk gelmişti yumurta görünüyordu
heh aynı seyı soyluorum bende ıste hele ali kaptan nokta atışı yapıo maşallah yani hahaha
ya sorma, kadına dokunsa hamile kalıo ya. aşkı memnu daki peykerde ole, daha ilk cocugu yasına basmadan ikinciyi yaptı. firdevs hn ın kızmayacagını bilse 3-4-5 ler di.:)))
ben kızıma hamileyken, bazı belirtiler saptamıştım. işim gücüm olmadığı için, her gün kendimi dinliyordum evde yapayalnız. Hatta o derece dinlemişim ki, tam tamına döllenmenin ne an olduğunu ve ne zaman rahmime düştüğünü bile biliyorum. içimdeki o mucizevi aktiviteyi anlatmaya imkan yok tabi ama, gerçekten kafayı takıp dinleyince, farketmek mümkün.
ÇOK ERKEN GEBELİK BELİRTİLERİ:
- döllenme gününden 3-4 gün sonra, kasıklarda hafif çekilmeler. (oturup kalkarken özellikle, kasıkta çekilme)
- döllenme gününden 1 hafta kadar sonra, göğüslerde hafif damarlanma.
- döllenme gününden 10 gün kadar sonra, göğüslerde irileşme ve damarlarda belirginleşme.
- döllenme gününden 10 gün sonra, kasıklarda ve karnın alt tarafında hafif sancımalar, kasıklarda belirgin çekilmeler.
- döllenmeden 1 hafta 10 gün sonra, akıntıda artış. 12-13 gün sonra akıntıda birden azalış. ve regl gününden 2-3 gün önce birden akıntıda artış. sulu ve kıvamsız akıntı. sürekli ıslaklık hissi.
- regl gününden 1-2 gün önce, karnın altında hafif sertleşme, kasıklarda çok belirgin ve zaman zaman rahatsızlık veren çekilmeler.
- regl gününde, kırmızıları görmemek :))
umuyorum, şüphesi olan veya nelerden şüphelenmesi gerektiğini bilemeyen arkadaşlara yardımcı olabilmişimdir.
VE ÖNEMLE BELİRTMEK İSTİYORUM;
ben de ilk hamileliğim için epeyce çabalamıştım. Okuduğum her şeyi yapmıştım falan filan....
ama ne zaman bu konudan ümidi kestik, ne zaman 'aman artık olmuyor bu iş, bi uzmana başvurmak lazım'' falan dye saldık kendimizi... rahatladık, çabalamayı kestik..... o zaman geldi bebeğim.
sadece zamana bırakmak lazım kızlar, psikolojik her şey (eğer tıbbi bi sıkıntı yoksa tabi). rahat olmak lazım, kafayı takmamak lazım. aktiviteyi iş olarak görmemek lazım.
hepimize kolay gelsin, hayırlısıyla alalım bebişlerimizi kucağımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?