Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

KOCAMAAAAANNNNN GÜNAYDIN HEPİMİZE...
GÜNÜMÜZ GÜZEL GEÇSİN İNŞALLAH...

Ben bu sabah stresliyim.
5. günüm, tam gaz kanamalara devam.. Artık akşama doktora gidicem eşim gelince. İğne yapacakmış, kanamayı kesmek için (akşama kadar azalma olmazsa yani)
Eşim de bugün sabah gitti, endoskopi yaptıracak. Ben gidemedim yanında, Begümle zor olur hastahanede diye. öfffffff
Az evvel aradı, iyiymiş, çıkmış operasyondan. YAnında şoför var ama, aklım onda... ((

:) tatlım belirtilere takılmayın. Bu bahsettiğiniz bulantı mulantı, erken gebelik belirtileri arasında değiller.
Ben bi müsait zamanda size erken gebelik belirtilerini yazarım.
(6 kere yaşadım, artık uzmanlaştım :) )

Olur olur, allahın izniyle.. olmuş bir kere, demekki sorun yok, yine olur nasipse...

benımde cuma yumurtlama dönemının baslangıc günlerı yanı hamıle kalma oranı yüksek günlerım baslıyor mesaıye start verıceaz bakalım

Haydi gazanız mübarek olsun :))
Bol şanslar.

:) haydi bakalım, size de bol şanslar...

cnm ben bi kez hamile kaldim ondan belirtileri az biraz biliorum gibi bide elle muayne var biliosunuzdur belki rahim regli yaklastikca assagiya inio o kdr aylardir yapiorm ki onu ustasi oldm gibi yine reglim yaklasio insaallah olmam dua edin:)

canım, dualarımız seninle..

bence, en doğrsu, kimseyi haberdar etmemek.
korunduğunu düşünsünler insanlar... ''oldu mu olacak mı?'' diye sormalarına müsade etme.
soran olursa, ''bıraktık çalışmayı, korunuyoruz yeniden, henüz hazır olmadığımıza karar verdik'' demeni tavsiye ederim.
kime ne yani bizim yaptığımız işten... can bizim, bebek bizim olacak nasipse....
boşver kimin ne dediğini, sen kendine bak.. keyfine bak.. :))

saolun arkadaşlar. walla ikilemde kalıp duruyodum.

canım cok dogru soluyosun. bu o kadar sonra kafama dank etti ki, şimdi bende arkadaşlarıma aynı tavsiyeyi veriyorum, sakın korundugunuzu bırakıp bebek istediğinizi kimseye sölemeyin. vakti gelince mujdenizi verirsiniz. ben aptal gibi söledim, şimdide biz daha eşimle doyamadık birbirimize bebek istemiyoruz deyip kıvırmaya calışıyorum:)))) pehhh

sanada günaydın canım..
Eşinede çok geçmiş olsun bu arada..
Umarım birşey çıkmaz..
Sana gelince kesinlikle akşama git bencede bukadar kanama insanın sinirlerini bozar tabiki..
Birde begümcüğümüde benim yerime öp lütfen
benimde 1 buçuk yaşında yeğenimvar oda 2 yaş sendduromu yaşıyo aynen canım
ayyy bizim zamanımızda yoktu bunlarya yada vardıda kimse bilmiyodu..
Araştırdıkça daha neler çıkacak bakalım..

28 yaşındayım canım. haklısın, zaten bizde öyle planlıyoruz. bir dahaki ay için doktorumuza gideceğiz. inşallah bir problem yoktur.

İnşallah hayatım.. Hiç sıkma canını, kimseye bişey açıklamak zorunda da değilsin unutma...

Hooşgeldin tatlımmmm... Öncellikle eşine geçmiş olsun, hayırdır nedir sorun? Tez zamanda acil şifalar dilerim..

Senin de kanamanın durmamasına üzüldüm ama doktora gidecekmişsin akşam, duracak inşallah ve neden olduğunu da öğrenirsin.. şahsen ben meraktayım, niye birden öyle bişey oldu diye?

Ve evet bize bir ara yaz o belirtileri, çok fena deneyimli annelerin tecrübelerine ihtiyacımız var, çok hayra geçer emin ol:)

hayatım sabah saat on gibi gidecem inşallahh dönüncede hemen yazacam size..
peki canım klomenmi kullandın?
ınşallah güzel sonuçlar alırsın..
ewet hayatım klomen kullandım...

canım benim ya sıkmışlar bunaltmışlar senide ,,,niye özlem kısır acaba neden sorun sadece kadınlarda aranır onuda anlamam ya neyse o ayrı bir konu ,,,sen tıkayacaksın kulaklarını kimseyi duymayacasın eşinede düzgünce durumu izah et bence ,,doktoruna git derdini söyle ayrıntılarına kadar.. Sonrasında uygulanacak neyse uygula sükunet ve sabır içinde bekle rabbim nasip ettiyse alacaksın sende bebeşini kucağına hiç üzülmee...o kayınvalidenide varya neyse ...:):)

yalel canım hem eşine hem sana geçmiş olsun ,
bence de ihmal etme bir an önce git doktora
çok geçmiş olsun tekrardan tatlım

Kızlar ben size birşey söyliyeyimmi.
Bizim stres yapmamızın tek nedeni bu ÇEVREDEKİLER İŞTE işte...

Son düzenleme:

:)) kayınvalidem iyidir hoşturda böle dengesizlikleri var işte. o sırada bulaşık yıkıodum, donup cevap vermemk icin zor tuttum kendimi hiç el yüz olmayayım bu konuda die. neyse kızlar ben birdahaki ay beyimide takıp koluma giderim doktoruma. sonrasını haber vericem sizlere.

kıvır kıvır... kulakları alışsın o fikre. beklentiyi kesssinler..
kendileriyle ilgilensinler.
işi gücü ve hayattan beklentisi olmayan insanlar, başkalarının hayatlarından bişeyler bekleyerek zaman geçirirler ancak.
böyle düşün. onlara da bunu anlat. kendi işlerini yaratıp, kendi işleriyle ilgilensinler. milletin yatak odasından beklentilerini kessinler.
sinir oluyorum ben bu tiplere... allahım yarabbim, bak sinirim zıpladı :)))

teşekkürler canım. umarım bişey çıkmaz.
ama benim danam, operasyondan çıkıp, kendini kebapçıya atmış. allahım sen sabır ver. sabah sabah, endoskopiden çıkıp, kebapçıya gitmek de bi acayip.... neyse... akşama sorucam hesabını.

bizim zamanımızda da vardı bence gülden, ama bilen yoktu.
''bu çocuk huy değiştirdi, yaramazlaştı, inatçı oldu iyice'' falan filan diyip geçiyorlarmış. zaten bu kadar da ilgilenemiyorlarmış muhtemelen... annem bizi yedirip içirip salıyormuş sokağa, kadın anca ordan burdan uzaktan gelen, yatılı bilmemne misafirlere kaynanaya kayınpedere eve yetişiyormuş güç bela..
bi de oturup sendromlarımızla uğraşacak durumu yokmuş garibimin.

Kızlar ben size birşey söyliyeyimmi.
Bizim stres yapmamızın tek nedeni bu sitres işte...

ya benim bir artı stresim daha var: eşim hastnede çalışıo. ordan bir dunya gebelik testi getirmiş. cocuk gibi ( bazen ciddi, bazen şakasına) hadi test yapalım diyip duruo. iice bunaltıo beni walla. warmı böle koca:)))))

uzun zamandır midesi falan ağrıyordu. ihmal ediyor kendisini sürekli. işleri de yoğun, zaman ayıramadı kendisine bi türlü.
bu sabah söyledi bana da ''endoskopiye gidiyorum ben şimdi, şoförde olucak telefon 1 saat kadar, merak etme'' diye. deli eder insanı, önceden söylemek de yok. kim kimsesiz gibi gitti bi başına yanında bi adamla. offff... neyse çıktı, iyiymiş, kendini kebapçıya bile atmış en çabuk şekilde.

belirtileri de size gün gün yazıverecem bugün...

yalel canım hem eşine hem sana geçmiş olsun ,
bence de ihmal etme bir an önce git doktora
çok geçmiş olsun tekrardan tatlım

teşekkürler arkadaşım

iyi haberlerini bekliyoruz özlemcim

hahaha o da iyiymiş... :))))))

işte ben de onu diyorum biz araştırıyoruz buluyoruz ama çokta doğru yapıyoruz en azından nasıl davranıcağımızı biliyoruz:
Kebapçımı vallaha süpermiş heheh:

işin şakası elbette kimse evladının kötülüğünü istemez , sendende hayırlı haberler duyarız inşalaah..

yalelcim geçmiş olsun sizede ailecek..erkekler böyle işte yapacak bişi yok kendini motive ediyordur kebabçıda afiyet bal şeker olsun onada.. Dediğin gibi eskidende varmış sendrom mendrom ama bilen varmıymış acaba şimdiki anneler , anne adayları bilinçlenmeye başladı internet , kitap okuma alışkanlığıyla orantılı oda..

hahahaha hakkaten süpermiş yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…