- Konu Sahibi pembemasal
-
KOCAMAAAAANNNNN GÜNAYDIN HEPİMİZE...
GÜNÜMÜZ GÜZEL GEÇSİN İNŞALLAH...
Ben bu sabah stresliyim.
5. günüm, tam gaz kanamalara devam.. Artık akşama doktora gidicem eşim gelince. İğne yapacakmış, kanamayı kesmek için (akşama kadar azalma olmazsa yani)
Eşim de bugün sabah gitti, endoskopi yaptıracak. Ben gidemedim yanında, Begümle zor olur hastahanede diye. öfffffff
Az evvel aradı, iyiymiş, çıkmış operasyondan. YAnında şoför var ama, aklım onda... ((
:) tatlım belirtilere takılmayın. Bu bahsettiğiniz bulantı mulantı, erken gebelik belirtileri arasında değiller.
Ben bi müsait zamanda size erken gebelik belirtilerini yazarım.
(6 kere yaşadım, artık uzmanlaştım :) )
Olur olur, allahın izniyle.. olmuş bir kere, demekki sorun yok, yine olur nasipse...
Haydi gazanız mübarek olsun :))
Bol şanslar.
:) haydi bakalım, size de bol şanslar...
canım, dualarımız seninle..
bence, en doğrsu, kimseyi haberdar etmemek.
korunduğunu düşünsünler insanlar... ''oldu mu olacak mı?'' diye sormalarına müsade etme.
soran olursa, ''bıraktık çalışmayı, korunuyoruz yeniden, henüz hazır olmadığımıza karar verdik'' demeni tavsiye ederim.
kime ne yani bizim yaptığımız işten... can bizim, bebek bizim olacak nasipse....
boşver kimin ne dediğini, sen kendine bak.. keyfine bak.. :))
GÜNÜMÜZ GÜZEL GEÇSİN İNŞALLAH...
Ben bu sabah stresliyim.
5. günüm, tam gaz kanamalara devam.. Artık akşama doktora gidicem eşim gelince. İğne yapacakmış, kanamayı kesmek için (akşama kadar azalma olmazsa yani)
Eşim de bugün sabah gitti, endoskopi yaptıracak. Ben gidemedim yanında, Begümle zor olur hastahanede diye. öfffffff
Az evvel aradı, iyiymiş, çıkmış operasyondan. YAnında şoför var ama, aklım onda...
benim de umudum mart ayına kaldı ama bu sefer adet günüm geçtikten sonra(geçerse tabi) test yapacağım ve acaba hamile miyim diye düşünüp kendimi sitrese sokmayacağım.
4 mart yumurtlama günüm
testlere bakıp ''acaba silik çizgi var da ben mi göremiyorum? , midem bulanıyo,göğüslerim şişti.....v.s.''bunları düşünmeyip oluruna bırakmaya karar verdim...anam valla kaç gündür hamileyim diye öğürüp duruyorum yaaa:)))
:) tatlım belirtilere takılmayın. Bu bahsettiğiniz bulantı mulantı, erken gebelik belirtileri arasında değiller.
Ben bi müsait zamanda size erken gebelik belirtilerini yazarım.
(6 kere yaşadım, artık uzmanlaştım :) )
kızlar hamılelık belırtılerıne falan takılmayın bencede zaten belırtıler okdar cabuk olusmuyor hamıle kalıncada mesela bulantı 6.haftada falan baslıyor yanı adet gecıkmesınden enaz 2 hafta sonra falan mıde yanmasıda baya ılerıkı dönemlerde oluyor ben gecen ay dınlemedım hıc kendımı bısey varmı dıye stres yapmadım yınede olmadı:))
Olur olur, allahın izniyle.. olmuş bir kere, demekki sorun yok, yine olur nasipse...
benımde cuma yumurtlama dönemının baslangıc günlerı yanı hamıle kalma oranı yüksek günlerım baslıyor mesaıye start verıceaz bakalım
Haydi gazanız mübarek olsun :))
Bol şanslar.
Valla yumurtlama çizelgelerine göre benim önemli günler başladı ayın 12 sinde 18 ine kadar da sürecekmiş,dün de akşam uyurken ateş bastı yine herhalde yumurtluyorum tavuklar gibi:)) bakalım çalışmalar devam tutacak mı bu ay...
:) haydi bakalım, size de bol şanslar...
cnm ben bi kez hamile kaldim ondan belirtileri az biraz biliorum gibi bide elle muayne var biliosunuzdur belki rahim regli yaklastikca assagiya inio o kdr aylardir yapiorm ki onu ustasi oldm gibi yine reglim yaklasio insaallah olmam dua edin:)
canım, dualarımız seninle..
ya kızlar bisi sorucam. ben korunmayı bırakalı 14 ay oldu. ama cevremdekiler hep farklı bişi soluo. yok o kadar zamanda hamıle kalınmazmıymıs hemen doktora gitmeliymişim. bazılarıda aa daha dur canım hemen olurmu bu normal surec dio. eşimde bi yandan, ya ozlem bu işler ne kadar zamanda olurmus diyip soruo, kayınvalidem de soran akrabalarına ( göya espri yapıo) yok daha bebiş özlem kısır tüp bebek yAPACEĞİZ ona dio://///////// ıyyy işin o kısmını konusmak istemiyorum zira sinirim tepeme cıkıp çalkalıo orda. güldencim dun de solemiştim ya umutsuzum die, psikolojimi böle etkiliolar işte:) ii ce kafam karıştı. ben önümüzdeki ay gidip bir kontrolumu yaptırayım diorum, siz ne dersiniz.
bence, en doğrsu, kimseyi haberdar etmemek.
korunduğunu düşünsünler insanlar... ''oldu mu olacak mı?'' diye sormalarına müsade etme.
soran olursa, ''bıraktık çalışmayı, korunuyoruz yeniden, henüz hazır olmadığımıza karar verdik'' demeni tavsiye ederim.
kime ne yani bizim yaptığımız işten... can bizim, bebek bizim olacak nasipse....
boşver kimin ne dediğini, sen kendine bak.. keyfine bak.. :))