- Konu Sahibi pembemasal
-
peki canım klomenmi kullandın?estağfurullah ne yaşlılığı bence en güzel yaşlarındasın,, bende uzun zamandır bebek isteyenlerdenim ama rabbim henüz nasip etmedi. Yumurtalarım oluşmuyordu benim ilaç tedavisi yapıldı dün gittim dr. Büyümüş yumurtalar yarın için tekrar kontrol yapılacak ne durumdalar çatladılarmı çatlamadılarmı diye süreç takibi yani kiste çevirme söz kanusu olabilirmiş çünkü 17 m e kadar büyümüş bir tanesi ama maşallah dedi doktor yumurtaların çok güzel olmuş dedi. Umut ve heyecan işte bekliyoruz tatlım..
ben kendi adıma cevap veriyorum..
oldukça iyiyimheheh:
senden naber bakalım?
kızlar derda haber yok sanırım bakalım sonuç nasıl olacak inşallah güzel haberlerle gelir aramıza,
ben ondan daha heyecanlanıyorum vallah
bende iyiyim canım ne olsun işteyim hem iş yapıyorum,
hem size yazıyorum kusura bakmayın o yüzden hemen cevap veremiyorum bazen :)))
ya kızlar bisi sorucam. ben korunmayı bırakalı 14 ay oldu. ama cevremdekiler hep farklı bişi soluo. yok o kadar zamanda hamıle kalınmazmıymıs hemen doktora gitmeliymişim. bazılarıda aa daha dur canım hemen olurmu bu normal surec dio. eşimde bi yandan, ya ozlem bu işler ne kadar zamanda olurmus diyip soruo, kayınvalidem de soran akrabalarına ( göya espri yapıo) yok daha bebiş özlem kısır tüp bebek yAPACEĞİZ ona dio://///////// ıyyy işin o kısmını konusmak istemiyorum zira sinirim tepeme cıkıp çalkalıo orda. güldencim dun de solemiştim ya umutsuzum die, psikolojimi böle etkiliolar işte:) ii ce kafam karıştı. ben önümüzdeki ay gidip bir kontrolumu yaptırayım diorum, siz ne dersiniz.
sorun değil canım bende öyle yapıyorum..
Bu arada senin adet tarihin nezamandı tatlım??
ya kızlar bisi sorucam. Ben korunmayı bırakalı 14 ay oldu. Ama cevremdekiler hep farklı bişi soluo. Yok o kadar zamanda hamıle kalınmazmıymıs hemen doktora gitmeliymişim. Bazılarıda aa daha dur canım hemen olurmu bu normal surec dio. Eşimde bi yandan, ya ozlem bu işler ne kadar zamanda olurmus diyip soruo, kayınvalidem de soran akrabalarına ( göya espri yapıo) yok daha bebiş özlem kısır tüp bebek yapaceğiz ona dio://///////// ıyyy işin o kısmını konusmak istemiyorum zira sinirim tepeme cıkıp çalkalıo orda. Güldencim dun de solemiştim ya umutsuzum die, psikolojimi böle etkiliolar işte:) ii ce kafam karıştı. Ben önümüzdeki ay gidip bir kontrolumu yaptırayım diorum, siz ne dersiniz.
Sanada günaydın banucummm:
Benim çalışmalar süper baklım şimdilik iyi ne olacak görecez..
Peki senden naber???
saglık ocagına gidecekti o degilmi, ınsallah cok bekletmezler sonuclar icin. Bende cok merak edıyorum
özlemcim şimdi bikere bu söylenenklere takılma diyecem ama bu mümkün olmayacak biliyorum iştte ağzı olan konuşuyo canım..
Ama sonuçta her insan farklıdır tabiki ama sen hiç doktora gittinmi pekiona göre konuşalım..
:) iyiyim tatlım, bol çalışma az iş moduna geçtim yine, ahahahahaha böyle böyle tembel bi kadın olup çıkıcam walla:)) inşallah tutar bu ay bakalım, görücez hep birlikte:)
benim adet tarihim 25 şubat ,şimdilik banucum beni şubat listesine eklicekmiş :)))
olmazsa martta yanınızdayım merak etmeyin :))
ya kızlar bisi sorucam. ben korunmayı bırakalı 14 ay oldu. ama cevremdekiler hep farklı bişi soluo. yok o kadar zamanda hamıle kalınmazmıymıs hemen doktora gitmeliymişim. bazılarıda aa daha dur canım hemen olurmu bu normal surec dio. eşimde bi yandan, ya ozlem bu işler ne kadar zamanda olurmus diyip soruo, kayınvalidem de soran akrabalarına ( göya espri yapıo) yok daha bebiş özlem kısır tüp bebek yAPACEĞİZ ona dio://///////// ıyyy işin o kısmını konusmak istemiyorum zira sinirim tepeme cıkıp çalkalıo orda. güldencim dun de solemiştim ya umutsuzum die, psikolojimi böle etkiliolar işte:) ii ce kafam karıştı. ben önümüzdeki ay gidip bir kontrolumu yaptırayım diorum, siz ne dersiniz.
inşallah canım inşallahhehehe:
Aman o tutsunda sen tembel ol boşverrr:
banucum beni eklemişsin şubat listesine teşekkür ederim tatlım
aynen öle ağzı olan konusuo, o apızları yırtmakta olmuo, duymamazlıktan geliorum.
Canım ben işte en son korunmayı bırakacağım zaman gitmiştim doktora, orda bir iki test falan yaptı ve bir problem olmadıgını soyledi. 6. Aydan sonra gebelik bekleyebilirsin dedi ama yok daha bişi.
Hayatım öncelikle o densiz kayınvalidenin veya eşin dostun söylediklerine falan takılma.. Şimdi burada yaşın da önemli, 20 -33 arası bir yerdeysen ve 1 yıl sonunda çocuk olmamışsa evet doktora gitmelisin. Ama sadece sen değil, eşinin de gitmesi gerekli.. İkinizin de kontrollerinizi yaptırması lazım.. Çünkü erkeklerde de sorun olabiliyor.. Sen hiç aksatma, al randevunu git bir an önce. En azından olup bittiğini öğrenirsin, sorun yoksa için rahat eder, varsa da gecikmeden önlem alırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?