- 8 Ocak 2012
- 1.644
- 3.286
- 333
- 50
- Konu Sahibi pembemasal
süpersin. çok güzel bulmuşsun ve buraya da yazmışsın kürün detaylarını.
teşekkürler deryaf.
çok geçmiş olsun nazantalya;
allah tekrarını yaşatmasın inşallah.
şimdi pozitif olmak, kendini toplamak ve ileriye bakmak zamanı... göbüşüne gelecek olan meleğin için, en uygun ve en iyi ortamı hazırlaman lazım vücudunda. kendine de iyi bak, eşine de... hiç negatif olma sakın, hep iyi düşünelim hep iyi şeyler olsun.
yalnız, şöyle de bi gerçek var.
ne kadar çok bilgiye erişirsek, o kadar çok karışıyor kafalarımız sanırım :)
benim doktorum da öyle demişti bana ilk hamileliğimde. ''çok araştırıp çok okuyorsunuz.. çok luzumsuz bilgilerle donanıyorsunuz. işin özü, sade olmak, doktorunu dinlemek... ''
inşallah... bu ay veya ileriki aylarda... zamanı önemli değil, önemli olan bebişler ve bizler için en uygun zaman... allahım bilir işini, hepimiz için hayırlı olan ne zamansa, o zamanda kavuşturur meleklerimize inşallah.
Merhabalar,
Geçen gün kadın doğumcuya arkadan da diyetisyenime gittim. Doktor ve diyetisyenin önerdikleri ( Bu arada bende Bugün itibariyla Marta kalanlardanım)
Hergün 5fındık, kavrulmamış 5badem ve 5fıstık ve 5kaju 1 ceviz
1 yk kaşığı siyah çekirdekli kuru üzüm 3 kuru erik 1 siyah kayısı güngörmüş diyorlar
Bol yeşillik 35 dk elma sirkesinde bekleyecek- tam tahıllı ekmek ortalama 3-4 dilim günde (tost ekmeği bir dilim) 2 gün küçük balık
Bol su
Bir de alabiliyorsanız açık süt alıp yoğurdu kendiniz yapıp hergün 1 bk süt için. Süt 9-10dk en fazla kaynayacak.
Ben başladım yapmaya. Umarım size de faydası olur.