- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 398
- Konu Sahibi pembemasal
-
adetliyken küçülmesi gerekiyor ama benim adetli halimde 2,6 cm di.
hımmm ne zaman gidiyorsun peki zamanı önemlimi ??yani ultrason değil sanırım onun gibi kameralı bir sistem içinde ne var ne yok ekranda görüyorsun..
O zaman doktordan doktora çok değişiyor. İnşallah ilaçla küçülür o zaman. Bana da haber verirsin. küçülürse ve o zamana kadar hamile kalmazsa belki ben de denerim. Ama bana pek engel olmayacakmış gibi geliyor. Bak seninkide tek taraftaymış. Diğer tarafta yumurta oluşunca hamile kalırız biz de ne olmuş :)
CA değerlerine baktırdın mı sen? Benim 75 çıktık. Şimdi soğan kürü yapıyorum. 3-4 ayda etki ediyormuş çikolata kistlerine.
GÜNCEL LİSTEEEEEEEEEEE...:)
sesise, ilkbhr, canommmm, ramrod.. kızlar bat tarihiniz nedir bilmediğimden sadece isimlerinizi yazdım, siz söyleyince düzenlerim listeyi yine..
ahirimsin_S = 1 Mart
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
kandilll = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart
ebru_1907 = 7 Mart
Berrak = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
derda_ = 9 Mart (İnşallah hamile)
yasenyasar = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
yalel = 11 Mart
elabebek = 13 Mart
sesise
ilkbhr
canommmm
ramrod
Selammmm kızlarrr. Az önce doktordan geldim , yumurtalarım oluşmuş sağda 9 , solda 17 birde iki tane ufak ufak var dedi..yarın için ilişki dedi..birde akıntımı takip etmemi istedi cuma günü tekrar çağırdı,,cumayı sabırsızlıkla bekleyecem dedi sanırım çatlayıp çatlamayacağı konusunda merak içinde..17 lik olan için fazla büyümüş kiste çevirme ihtimalide var ama çatlayacak gibi geliyor bana dedi..belkide üzmemek için dedi bilemiyorum mutlu ayrıldım yani keyifli bir konroldü ,,,umarım hersey yolunda gider...bende cumayı bekliyorum şimdi
inşallah arkadaşım,, bende inanmak istiyorum, 8 aydır bekliyorumcanım,bence güzel haberler alacaksın,ben inanıyorum :))
hımmm ne zaman gidiyorsun peki zamanı önemlimi ??
gözün aydın tulins bu aralar kendine dikkat et ağır şeyler kaldırma mümkünse yat garantiye al kendini yumurta çatlatmak için incir kürü ve birde soğan tavsiyesi var saraçoğlunun sayfasında orta büyüklükteki soğanı doğrayıp sumak atıp yemeklerde 10 15 dakika önce yiyceksin bununla beraber 2,5 su bardağı klorsuz suya 14 15 tane inciri ikiye bölüp atıcaksın ve 6 dakika kaynatacaksın orta büyüklükteki bir tane havucuda birkaç parçaya bölüp 4 dakika daha kaynatıp ılık içeceksin buda aç karnına ve yemekten 10 15 dakika önce soğan suyunu geçen ay içtim bu ayda incir deniyorum geçen ay bir tanıdığıma incir kürünü yaptım o şimdi 6 haftalık hamile darısı hepimize
merhaba kızlar ben birkaç gündür takip ediyorum ama yazmamıştım aranıza katılabilirmiyim?
ben de 6 aydır tedavi oluyorum ama bir ilerleme yok,
geçen ay aşılama yaptırdım sonuç negatif,
bu ay ilaç tedavisi görüyorum ve sık sık ilişki ama eşim grip oldu şimdide bana geçti hastalıktan hiç takip edemedik ki,
sanırım bende umudumu mart ayına erteleyenlerdenim.
bu arada hepinizin sevgililer günü kutlu olsun arkadaşlar...
yok cnm ben henüz onu yapmıyorum bu ay incir yiyeyim diyorm bol bol :):)
Size ananemin yaşadığı bir olayı paylaşmak istiyorum. Ben bunu dinledikten sonra " Hayır da şer de Allahtandır" olduğunu bir kez daha inandım ve iman ettim. Ben de herşeyi rabbime bıraktım. O kararlamıştır.
Ananem bir gün bir yere oturmaya gitmiş; Gezmesi haberli olmasına rağmen gittiği bayanın kısa süreliğine işi çıktığı için, karşı komşusuna ananemin geleceğini, o gidip gelene kadar içeri almasını rica etmiş. Neyse ananem gittiğinde komşu kapıyı açmış ve ananemi buyur etmiş. Ananem hatır sorma faslından sonra çocuklar nasıl evladım? deyince kadın "Teyze benim çocuğum yok olmuyor" deyince ananem kırdığı pottan dolayı çok üzülüyor. " Evladım kusura bakma bilmeden sordum" deyince kadın " Teyze üzülme ben üzülmüyorum artık" Deyip başına geleni anlatmış. kadın çocuğu olmadığı için çok üzüldüğü için rabbime yalvarırken "Neden? Allahım. Bana da ver" gibilerinden hep konuşup,hep ağlıyormuş. İş artık herhalde isyan boyutuna dönmüş. Bir akşamüstü kadın gene cam kenarında ağlarken gökyüzünden önüne 2 tane sakat arabası içinde bir kız bir erkek çocuğu, birinden kadın tutuyor diğerinden kocasını görünce kadın silkelenip yerinden kalkmış ve " Allah'ım tövbeler tövbesi. Ben sana isyan ettim. Hayır da senden şer de " deyip tövbe namazı kıldım demiş ve artık istemiyorum. Rabbimin vardır bir bildiği demiş.
Bu birebir yaşanmış bir olaydır. Ben bunu dinleyeli en az 10 yıl oluyor. Allah rahmet eylesin ananem hem ağladı hem anlattı. Bu da bana ondan hisse kaldı Bende sizinle paylaşmak istedim. Evet hepimiz gerçekten üzülüyoruz uğraşıyoruz ve sınandığımızı düşünüyoruz ama dediğim gibi Rabbim herşeyi kararlamıştır.
Lütfen üzülmeyin ve Allah'a isyan etmeyin ki O herşeyi bilendir.
Sevgiyle..... :)
kızlarrr ben 12 şubatta kırmızıları gördüm demiştim ya sadece iki gün pembe geldi ve kesildi ben de bu gün sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı hamişmiyim acaba yerleşme kanaması filan mı ki ??
inşallah arkadaşım,, bende inanmak istiyorum, 8 aydır bekliyorum
berrakçım bu süreci doktorun belirliyor şöyle kısaca anlatayım sana..ben haziran ayından beri bebek istiyordum,,eylül ayında ilk defa adetim bittikten 3-4 gün sonra doktora gittim,,tertemiz çıktı kist falan yoktu, folik asit verdi ve ocak ayında hastalandığın günün 9. Gününde gel dedi. Gittim yumurta sayımı yaptı,2 gün sonra tekrar gitim ve yumurtalarımın oluşmadığı tanısını koydu,, hormon testleri verdi onların içinde şubat ayını beklemem gerekiyordu hastalığımın 2, gününde hormn testlerim yaptı birgün sonra sonuçlarımı aldım,,hormonlarımın değerleri normal çıktı o gün klomen kullanmaya başladım bugünde yumurtlamaya başlamışım bakalım artık neler görecez...
anladım teşekkurler..Ben kist ameliyatı oldum normal yoldan yeni denemeye başladık saten..Ameliyat olduğum için ilk 6 ay yumurtalıklar hassas olurmuş o yuzden şansın çok dediler..Ama bana yumurtalarımın kaç tane olduğunu yumurtlama olup olmadığını sölemediler hiç..kafam buna takılıyor:26: birde troidim yuksek çıktı ilaç kullanıorum
ben maydonozu adet söktürüyor biliorumbişey sorucam size kızlar ya...
ben geçen gün televizyonda saraçoğlu'nu izledim. zayıflamak için, karaciğer yağlanması için, ve başka bişeyler bişeyler için... maydanoz önerdi.
17-18 dal maydanoz + 1 limon suyu + 1 bardak ılık su... bunları robottan geçirip, oluşan yeşil suyu içicez. verdiği formül buydu.
hemen başladım. adetime 2-3 gün kala başladım. gün hesabı falan söylemedi. zaten bu döllenmeyle falan alaklı bişeyler de söylememişti. ben de belki azıcık kilo verdirir diye umarak başladım sabahları içmeye.
normalde benim regl kanamalarım, 2-3 gün sürerdi. az az bişeyler olur, öyle paket paket ped kullanmam yani. birkaç taneyle biter işim.
bu ay, acayip bi durumdayım. bugün 4. günüm, ne azalma var, ne azalma belirtisi... şakır şakır beter şekilde kanamam var.
geçen ay kürtaj olmuştum. acaba bununla mı alakalıdır, yoksa şu maydanoz içmemle alakası olabilir mi acaba? bi fikriniz var mı?
bişey sorucam size kızlar ya...
ben geçen gün televizyonda saraçoğlu'nu izledim. zayıflamak için, karaciğer yağlanması için, ve başka bişeyler bişeyler için... maydanoz önerdi.
17-18 dal maydanoz + 1 limon suyu + 1 bardak ılık su... bunları robottan geçirip, oluşan yeşil suyu içicez. verdiği formül buydu.
hemen başladım. adetime 2-3 gün kala başladım. gün hesabı falan söylemedi. zaten bu döllenmeyle falan alaklı bişeyler de söylememişti. ben de belki azıcık kilo verdirir diye umarak başladım sabahları içmeye.
normalde benim regl kanamalarım, 2-3 gün sürerdi. az az bişeyler olur, öyle paket paket ped kullanmam yani. birkaç taneyle biter işim.
bu ay, acayip bi durumdayım. bugün 4. günüm, ne azalma var, ne azalma belirtisi... şakır şakır beter şekilde kanamam var.
geçen ay kürtaj olmuştum. acaba bununla mı alakalıdır, yoksa şu maydanoz içmemle alakası olabilir mi acaba? bi fikriniz var mı?
geçmiş olsun.
Yumurta takibi yaptırmak için gitmediysen, o amaçla baktırmadıysan.. Sen sormadıysan kaç yumurta var/nedir benim halim falan diye... Durup dururken söylenmemiştir canım.
Takma kafaya.
aslında bunların hiçbirini bende sormadım bu kadar ayrıntılı bilgim bile yoktu bu konuda bu süreci doktor belirledi..ben sadece bebek istiyorum dedim...
ben maydonozu adet söktürüyor biliorummarankiden duydum bende...
canım ben kullandım maydonoz suyu zayıflatıyor ve idrar yollarındaki enfensiyonlarıda attırıyor ama ben bebiş istediğim için bıraktım çünkü düşük yapmayada sebeb oluyormuş dotorum içme demişti bana.... ona göre dikkat et ...
aslında bunların hiçbirini bende sormadım bu kadar ayrıntılı bilgim bile yoktu bu konuda bu süreci doktor belirledi..ben sadece bebek istiyorum dedim...
yalelcim bende maydanoz u adet söktürücü olarak duymuştum bi araştır istersen yinede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?