Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

adetliyken küçülmesi gerekiyor ama benim adetli halimde 2,6 cm di.

O zaman doktordan doktora çok değişiyor. İnşallah ilaçla küçülür o zaman. Bana da haber verirsin. küçülürse ve o zamana kadar hamile kalmazsa belki ben de denerim. Ama bana pek engel olmayacakmış gibi geliyor. Bak seninkide tek taraftaymış. Diğer tarafta yumurta oluşunca hamile kalırız biz de ne olmuş :)

CA değerlerine baktırdın mı sen? Benim 75 çıktık. Şimdi soğan kürü yapıyorum. 3-4 ayda etki ediyormuş çikolata kistlerine.

ca değeri ne demek??

bu listeyi görünce heyecanlanıyorum 2 hafta sonra belli olacak daha bakalım listeden kimleri sileceğiz kimler nisana kalacak inşallah böylece kasımda doğum yapacaklar listesine geçiş yaparız

Kizlar aslinda hamilelige yormuyorum ama size danismak istiyorum.
Bu ay icin adetim biteli daha 6gun oldu ve biz 6gundur calisiyoruz:)
Dun aksam nedenini anladigim bir sekilde belime bir agri girdi.
Adet sancisi gb degil.
Kuyruk sokumuma dogru vuruyor.
Bacaklarima dogru.
Dun gece hic uyuyamadim.
Yatamiyorum cunku. Oturamiyorum da.
Ters bir hareket yaptigiminda farkinda degilim.
Neden olabilir sizce?

gözün aydın tulins bu aralar kendine dikkat et ağır şeyler kaldırma mümkünse yat garantiye al kendini yumurta çatlatmak için incir kürü ve birde soğan tavsiyesi var saraçoğlunun sayfasında orta büyüklükteki soğanı doğrayıp sumak atıp yemeklerde 10 15 dakika önce yiyceksin bununla beraber 2,5 su bardağı klorsuz suya 14 15 tane inciri ikiye bölüp atıcaksın ve 6 dakika kaynatacaksın orta büyüklükteki bir tane havucuda birkaç parçaya bölüp 4 dakika daha kaynatıp ılık içeceksin buda aç karnına ve yemekten 10 15 dakika önce soğan suyunu geçen ay içtim bu ayda incir deniyorum geçen ay bir tanıdığıma incir kürünü yaptım o şimdi 6 haftalık hamile darısı hepimize

canım,bence güzel haberler alacaksın,ben inanıyorum :))
inşallah arkadaşım,, bende inanmak istiyorum, 8 aydır bekliyorum
hımmm ne zaman gidiyorsun peki zamanı önemlimi ??

berrakçım bu süreci doktorun belirliyor şöyle kısaca anlatayım sana..ben haziran ayından beri bebek istiyordum,,eylül ayında ilk defa adetim bittikten 3-4 gün sonra doktora gittim,,tertemiz çıktı kist falan yoktu, folik asit verdi ve ocak ayında hastalandığın günün 9. Gününde gel dedi. Gittim yumurta sayımı yaptı,2 gün sonra tekrar gitim ve yumurtalarımın oluşmadığı tanısını koydu,, hormon testleri verdi onların içinde şubat ayını beklemem gerekiyordu hastalığımın 2, gününde hormn testlerim yaptı birgün sonra sonuçlarımı aldım,,hormonlarımın değerleri normal çıktı o gün klomen kullanmaya başladım bugünde yumurtlamaya başlamışım bakalım artık neler görecez...

hımm bu dönemdemi yapmam gerekiyor tamam bu akşam malzemelerimi tamamlayım ve yapayım ,,,,inşallahhh tutar

selam teyzoşlar...
anam ne çalışmışsınız mübarek :)) 25 dakikadır okuyorum dünden beri yazdıklarınızı... üstten üstten geçtim mecburen.

nasılsınız hepiniz? iyi miyiz hanımlar.... günümüz güzel geçsin inşallah..

selam canommm, hoşgeldin. çok geçmiş olsun. biran evvel iyileşmeye bakın, mevsim kötü.

yok cnm ben henüz onu yapmıyorum bu ay incir yiyeyim diyorm bol bol :):)

inciri öyle kuru kuru yemek işe yarıyor mu? bunun da bi kürü vardı bildiğim kadarıyla.. ama nedir bilemiyorum tam tekmil.

bana da doktorum bu anlattıklarınla paralel bişeyler söylemişti zamanında.
düşük yaptığım zaman, ''vardır bunda bir hayır, üzülme. tabiat ayıklıyor arızalı bebişleri genelde. varmış demekki yaşamasına engel bir durumu. yaşayıp dünyaya gelseydi, hem onun hayatı hem sizin hayatınız belki kapkara olacaktı. isyan etme, şükret'' demişti.

ay haydi bakalım hayırlısı olsun.
benim kızıma olan hamileliğimde, sürekli kanamam vardı. hatta artık çamaşırımda kan görünce şaşırmaz ve endişelenmez hale gelmiştim sonlara doğru. olabiliyor öyle kanamalı durumlar. doktoruna güven, güvenebileceğin bir doktor edin kendine. eğer hamileysen, ötesini doktoruna bırak, ne gerekiyorsa-ne diyorsa harfiyen uygula.
hayırlı haberlerini bekliyoruz...

anladım teşekkurler..Ben kist ameliyatı oldum normal yoldan yeni denemeye başladık saten..Ameliyat olduğum için ilk 6 ay yumurtalıklar hassas olurmuş o yuzden şansın çok dediler..Ama bana yumurtalarımın kaç tane olduğunu yumurtlama olup olmadığını sölemediler hiç..kafam buna takılıyor:26: birde troidim yuksek çıktı ilaç kullanıorum

bişey sorucam size kızlar ya...

ben geçen gün televizyonda saraçoğlu'nu izledim. zayıflamak için, karaciğer yağlanması için, ve başka bişeyler bişeyler için... maydanoz önerdi.

17-18 dal maydanoz + 1 limon suyu + 1 bardak ılık su... bunları robottan geçirip, oluşan yeşil suyu içicez. verdiği formül buydu.

hemen başladım. adetime 2-3 gün kala başladım. gün hesabı falan söylemedi. zaten bu döllenmeyle falan alaklı bişeyler de söylememişti. ben de belki azıcık kilo verdirir diye umarak başladım sabahları içmeye.

normalde benim regl kanamalarım, 2-3 gün sürerdi. az az bişeyler olur, öyle paket paket ped kullanmam yani. birkaç taneyle biter işim.

bu ay, acayip bi durumdayım. bugün 4. günüm, ne azalma var, ne azalma belirtisi... şakır şakır beter şekilde kanamam var.

geçen ay kürtaj olmuştum. acaba bununla mı alakalıdır, yoksa şu maydanoz içmemle alakası olabilir mi acaba? bi fikriniz var mı?

geçmiş olsun.
yumurta takibi yaptırmak için gitmediysen, o amaçla baktırmadıysan.. sen sormadıysan kaç yumurta var/nedir benim halim falan diye... durup dururken söylenmemiştir canım.
takma kafaya.

ben maydonozu adet söktürüyor biliorummarankiden duydum bende...

canım ben kullandım maydonoz suyu zayıflatıyor ve idrar yollarındaki enfensiyonlarıda attırıyor ama ben bebiş istediğim için bıraktım çünkü düşük yapmayada sebeb oluyormuş dotorum içme demişti bana.... ona göre dikkat et ...

geçmiş olsun.
Yumurta takibi yaptırmak için gitmediysen, o amaçla baktırmadıysan.. Sen sormadıysan kaç yumurta var/nedir benim halim falan diye... Durup dururken söylenmemiştir canım.
Takma kafaya.

aslında bunların hiçbirini bende sormadım bu kadar ayrıntılı bilgim bile yoktu bu konuda bu süreci doktor belirledi..ben sadece bebek istiyorum dedim...

aslında bunların hiçbirini bende sormadım bu kadar ayrıntılı bilgim bile yoktu bu konuda bu süreci doktor belirledi..ben sadece bebek istiyorum dedim...

canım öncelikle inşallah güzel bi sonuç alırsın..
doktorum banada klomebn verdi fakat bu dediğin tahlilerin hiç birini istemedi .. bende adet düzensizliği iiçin gitmiştim yani hep 5 6 gün önce damladamla gelip sonra normale dönüyodu..
ve sonrasındada çocuk istediğimizi söyledim bana önce dıpahston verdi sonrada tekrar gittim budefada klomen verdi..
ama ben birazdaha beklemek için ve açıkçası tatmin olmadığım için daha 1 2 ay kullanmadım..
baklım kısmet artı..

ben maydonozu adet söktürüyor biliorummarankiden duydum bende...

hmm.. söktürdü demekki :))
bugün 4. günüm, bittim tükendim. kan kaybından halsizlik bile oldu hatta.

onu duymuştum evet, düşük yapmaya sebebiyet verebiliyormuş. ama benim henüz bi gebelik durumum olmadığı için, bu ihtimali yok saydım.
neyse, ben de bırakayım madem. belki de maydanoz sebep olmuştur bu rezil durumuma...

:)) normaldir. haberin yoktur tabi... durup dururken öğrenilip bilinecek şeyler değil zaten bunlar.
bizler işte, çok karıştırıp kurcalayan tipler olduğumuz için, öğreniyor kendi kendimize... :))) luzumsuz bilgiler esasında kanımca.

yalelcim bende maydanoz u adet söktürücü olarak duymuştum bi araştır istersen yinede.

ben de adet söktürücü olarak değil ama, düzenleyici olarak biliyorum.

hatta yeni adet olduğum zamanlarda, daha gencecikken yani... her sabah kahvaltıda maydanoz yedirirdi annem, düzenleyicidir, iyi gelir diye.

neyse, ben bırakayım madem şu maydanoz suyu olayını. belki kendi kendime bozmuşumdur rutinimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…