• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

GÜNCEL LİSTEEEEEEEEEEE...:)

sesise, ilkbhr, canommmm, ramrod.. kızlar bat tarihiniz nedir bilmediğimden sadece isimlerinizi yazdım, siz söyleyince düzenlerim listeyi yine..

:nazar:

ahirimsin_S = 1 Mart
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
kandilll = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart
ebru_1907 = 7 Mart
Berrak = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
derda_ = 9 Mart (İnşallah hamile)
yasenyasar = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
yalel = 11 Mart
elabebek = 13 Mart

sesise
ilkbhr
canommmm
ramrod

Banu'cum beni satım 16 mart,bilgine sunulur :))

hmm.. söktürdü demekki :))
bugün 4. günüm, bittim tükendim. kan kaybından halsizlik bile oldu hatta.

onu duymuştum evet, düşük yapmaya sebebiyet verebiliyormuş. ama benim henüz bi gebelik durumum olmadığı için, bu ihtimali yok saydım.
neyse, ben de bırakayım madem. belki de maydanoz sebep olmuştur bu rezil durumuma...

:)) normaldir. haberin yoktur tabi... durup dururken öğrenilip bilinecek şeyler değil zaten bunlar.
bizler işte, çok karıştırıp kurcalayan tipler olduğumuz için, öğreniyor kendi kendimize... :))) luzumsuz bilgiler esasında kanımca.

Kan kaybın çok olduysa kan ilacı al yani vitamini dikkat et bence..

Kan kaybın çok olduysa kan ilacı al yani vitamini dikkat et bence..

evet, bugün başladım demir damlası kullanmaya.... kızımın demir damlasına ortakçı oldum :)) gerekirse, yorgunluk falan devam ederse, kendim için alıcam bi demir takviyesi muhakkak.

yumurtlama zamanıyla ilgili buldum bunu paylaşayım dedim.. bi de ben galiba yumurtladım mı ne dün akşam yine huzursuz uyudum, hatta bir ara o kadar sıcak bastı ki kendimi yataktan atıp bi 10 dakka dolandım evin içinde..

DİKKAT
Aşağıdaki yumurtlama ve gebe kalabilme günleri düzenli adet gören kadınlar için geçerlidir.

Yumurtlama günleri her ay aynı günlerde olmayabileceği için bu günlerdeki cinsel birliktelik, gebe kalabilmeyi garanti edemez.
Ayrıca, yumurtlama günlerinin her ay aynı günlerde olmaması nedeniyle, aşağıdaki tabloyu gebelikten korunmak amacıyla kullanmayınız.

Adet düzeni önceki adet kanamasının ilk gününden, sonraki adet kanamasının ilk gününe kadar geçen süredir.

Adet düzeni ve Olası yumurtlama ve gebe kalabilme günleri

22 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 6 - 10. günler arası
23 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 7 - 11. günler arası
24 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 8 - 12. günler arası
25 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 9 - 13. günler arası
26 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 10 - 14. günler arası
27 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 11 - 15. günler arası
28 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 12 - 16. günler arası
29 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 13 - 17. günler arası
30 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 14 - 18. günler arası
31 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 15 - 19. günler arası
32 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 16 - 20. günler arası
33 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 17 - 21. günler arası
34 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 18 - 22. günler arası
35 günde bir Adet kanamasının ilk gününden itibaren 19 - 23. günler arası

Cnm ne tesadüf bende iki gündür çok huzursuz uyuyorum ve gece kac kere sıcak bastı yoksa bendemi yumurtladım :46::46::46:

evet, bugün başladım demir damlası kullanmaya.... kızımın demir damlasına ortakçı oldum :)) gerekirse, yorgunluk falan devam ederse, kendim için alıcam bi demir takviyesi muhakkak.

benim de adetler 10 gunu buluyor ve ben bu arada eşimide dinlemeyip koyu koyu çayları içiorum tabi kansızlık oluyor bende:27:
geçenlerde bayağı korktum çünki kulaklarım uğuldamaya halsizleşmeye başladım dı:5: vitamin alıorum bende daha ii oluyor:27:

Furtada ben bu ay başladım. her sabah ölçüyorum. 36.3 civarında. 0.1 değişiyor. Henüz yükselmedi. Yükselince yumurtlama oldu demekmiş. yüksek kalırsa döllenme oldu demek. bakalım olacak mı :)

Canımm bende ölçüyorum benimde hep35.2 oynama yok ama hergün aynı saatte ölçmek gerekiyormuş ben hep farklı saatlerde ölçüyordum seninde bilgin olsun. Aynen bakalım döllenme olucak mı:34:

Canımm bende ölçüyorum benimde hep35.2 oynama yok ama hergün aynı saatte ölçmek gerekiyormuş ben hep farklı saatlerde ölçüyordum seninde bilgin olsun. Aynen bakalım döllenme olucak mı:34:

kızlar daha gözünüzü açar açmaz ölçmeniz gerekiyormuş..
yataktan kalkmadan yani..
buda benden küçücük bi bilgi..

kızlarrr ben 12 şubatta kırmızıları gördüm demiştim ya sadece iki gün pembe geldi ve kesildi ben de bu gün sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı hamişmiyim acaba yerleşme kanaması filan mı ki ?? :4:

cnm bende bi hamilelik gecirdim sonra malesef bebisimi kaybettim ama aynen senin yasadigini yasamistim adet oldum sanmistim ama sonra kesildi:) simdiden tebrik ederim:)

kızlar, ateş ölçme yöntemi çok güvenilir bi yöntem değilmiş. bilginiz olsun.

gerçi, biz şimdi korunmaya çalışmıyoruz. sorun yok yani. ama korunurken ateş ölçenler var, riskli günlerini bu şekilde belirlemeye çalışanlar için.. bu yöntem çok tehlikeliymiş.

canım öncelikle inşallah güzel bi sonuç alırsın..
doktorum banada klomebn verdi fakat bu dediğin tahlilerin hiç birini istemedi .. bende adet düzensizliği iiçin gitmiştim yani hep 5 6 gün önce damladamla gelip sonra normale dönüyodu..
ve sonrasındada çocuk istediğimizi söyledim bana önce dıpahston verdi sonrada tekrar gittim budefada klomen verdi..
ama ben birazdaha beklemek için ve açıkçası tatmin olmadığım için daha 1 2 ay kullanmadım..
baklım kısmet artı..
BANADA DUPHASTON VERDİ AYIN 20 SİNDE ONU KULLANMAYA BAŞLAYACAM ,, HAYIRLISIYLA

:)) normaldir. haberin yoktur tabi... durup dururken öğrenilip bilinecek şeyler değil zaten bunlar.
bizler işte, çok karıştırıp kurcalayan tipler olduğumuz için, öğreniyor kendi kendimize... :))) luzumsuz bilgiler esasında kanımca.[/QUOTE]

VALLAHA TATLIM BEN LUZÜMSUZ OLDUĞUNU DÜŞÜNBMÜYORUM YA SORUNUMUN NEYDEN KAYNAKLANDIĞINI BİLMEK BU KONUDA BİLGİLENDİRİLMEK GÜZEL BİRŞEY BENCE...

sesise, ilkbhr, canommmm, ramrod.. kızlar bat tarihiniz nedir bilmediğimden sadece isimlerinizi yazdım, siz söyleyince düzenlerim listeyi yine..

ahirimsin_S = 1 Mart
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
kandilll = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
tulins = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart
ebru_1907 = 7 Mart
Berrak = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
yasenyasar = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
yalel = 11 Mart
elabebek = 13 Mart

sesise
ilkbhr
canommmm
ramrod

cnm benimki suanda 26 mart gozukuo:) henuz adet olmadigim icin tam net soyleyemiorm ama tam gunumde olursam 26 mart degisirse ben sana solerm tatlm:)

kızlar, ateş ölçme yöntemi çok güvenilir bi yöntem değilmiş. bilginiz olsun.

gerçi, biz şimdi korunmaya çalışmıyoruz. sorun yok yani. ama korunurken ateş ölçenler var, riskli günlerini bu şekilde belirlemeye çalışanlar için.. bu yöntem çok tehlikeliymiş.

Cnm bende pek güvenmiyorum aslında teste doğrudur benimkisi biraz eğlence oluyor işte bana nebliyim :24:

ahirimsin_S = 1 Mart
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
kandilll = 2 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
tulins = 6 Mart
mukut31 = 7 Mart
ebru_1907 = 7 Mart
Berrak = 8 Mart
lata = 9 Mart
gulden59 = 9 Mart
yasenyasar = 9 Mart
nurdansvs = 10 Mart
YAPRAK15 = 10 Mart
yalel = 11 Mart
elabebek = 13 Mart

sesise
ilkbhr
canommmm
ramrod

canım benim ismimin yanına açtığın parantez çok güzel olmuşş inşallah kesinleşirde paranteze gerek kalmaz :)) gittim bu gün sağlık ocağına ama tahlil 8.30 10.30 arasıymış yarım saatle kaçırdım :( yarın gidicem inşallah :))

canım benim ismimin yanına açtığın parantez çok güzel olmuşş inşallah kesinleşirde paranteze gerek kalmaz :)) gittim bu gün sağlık ocağına ama tahlil 8.30 10.30 arasıymış yarım saatle kaçırdım :( yarın gidicem inşallah :))

ayyy bende çok merak ediyorummmm:

Derdacım güzelll güzelll haberlerle dön yarın sağlıkocağından , kırmızıları gördüm derken bir ışık doğdu,,bizede ışık oldun , allahtan ümit kesilmez ...

Derdacım güzelll güzelll haberlerle dön yarın sağlıkocağından , kırmızıları gördüm derken bir ışık doğdu,,bizede ışık oldun , allahtan ümit kesilmez ...

inşallah canım yaa hemen verirlermi acaba sonucu yoksa bi iki gün sonramı verirler ? tabiki ümit kesilmez allah tan umudumuzu hiç yitirmeyelim inşallah :)

Back