• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ay kalp kalbe karşıymış demek, ben de şimdi diğer konuda sana yazdım:) nasılsın tatlım?

Iyim tatlim sayfadan sayfaya atliyorum ama :) bi heycan bi korkudur gidiyor sonu hayili olsun insallah hele bu gun sabah haberlerinde izledigim olaya inanamadim bir kadin karnimda sanci var diye doktora gitmis doguma almislar kadin hamile oldugunu bile bilmiyormus dusun saskinliklar icinde kadin ya biz an be an takipteyiz hayilrisi insallah

Iyim tatlim sayfadan sayfaya atliyorum ama :) bi heycan bi korkudur gidiyor sonu hayili olsun insallah hele bu gun sabah haberlerinde izledigim olaya inanamadim bir kadin karnimda sanci var diye doktora gitmis doguma almislar kadin hamile oldugunu bile bilmiyormus dusun saskinliklar icinde kadin ya biz an be an takipteyiz hayilrisi insallah

ya evet var o tarz durumlar, çok şaşırtıcı gerçekten.. valla ben de seni takipteyim ne zaman öğrenecek bu kız kesin sonucu da kutlama yapıcaz diye:) İnşallah hayırlısıyla tez zamanda alırsın güzel haberleri ve elin de bize uğurlu gelir, açtığın mart konusunda herkes hamiş kalır bu ay:)))

kızlar ovulasyon takibinizi sayfanın üst kısmında bulunan haseplamalar bölümündeki ovulasyon takibi yazan yerden de bakabilirsiniz.
bilginiz olsun diye yazdım. :)))

Adetliyken ilişkimi oha kadının en özel gününde rahat bırakın bi kadınları yahuu:45: neyse kızlar ateşini ölçen varmı aramızda ben hergün ölçüyorum çünkü döllenmeyi falan anlıyabiliyormuşun :46:

Furtada ben bu ay başladım. her sabah ölçüyorum. 36.3 civarında. 0.1 değişiyor. Henüz yükselmedi. Yükselince yumurtlama oldu demekmiş. yüksek kalırsa döllenme oldu demek. bakalım olacak mı :)

tatlım bırde ben ıkı bardak su koydum da bu kaynayarak yarım bardak cıktı yeterlı mı?bırde ben toz seker kattım ıcıne yoksa hıc ıcemzdım:)

lata ağzı kapalı kaynatacaksın. o kadar buharlaşma olmamalıydı. 1 bardaktan biraz fazla olmalıydı. altını mı fazla açtın galiba? bir de canım şekersiz içmeye alışsan iyi olacak. saraçoğlu bir şey eklemeyin diyor. sadece biraz limon damlatabilirsiniz diyor. ben de ilkinde valla ağlıyordum bunu nasıl içeceğim diye ama şimdi seviyorum tadını. hatta hmm canım istedi şimdi :) o kadar kötü değil.

Böğürme refleksini önlemesi için bir yudum almadan önce ve yuttuktan sonra nane koklayabilirsin. Tarçın da koklayabilirsin.

Icmesek de yesek sogani ne olur Sonucta soganin icindeki C vitamini kaynayinca ucuyor ki

Unuttum sogan bir de logusalikta sut cogaltiyor

canım olmaz. c vitamini için değil bu başka etken maddeler var. suda çözünüyor ve kaynayınca atkif hale geliyor. aynen tarifteki gibi yapmalısın. az kaynatırsan da olmaz fazla kaynatırsan da. saraçoğlu ne diyorsa o :)

kızlarrr ben 12 şubatta kırmızıları gördüm demiştim ya sadece iki gün pembe geldi ve kesildi ben de bu gün sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı hamişmiyim acaba yerleşme kanaması filan mı ki ?? :4:
hadi canım inşallah öledir güzel bir haber verirsin bizlere,,,eğerki hamileysen süpriz hamiş olacaksın
gözun aydın saglıklı bır gebelıgın olur ınsallah bende geçen sene martta ogrenmıştım yavrumu sımdı yanımda rabbım sızı bekletmesın tez vakıtte kuzularınıza kavusun cnm bendede lekelenme olmuştu hatta adet oldum dıye cok aglamıstım ama hamıleymısım ılac vs yoksa gebelıktır

inşallahhh yarabbim....

Selammmm kızlarrr. Az önce doktordan geldim , yumurtalarım oluşmuş sağda 9 , solda 17 birde iki tane ufak ufak var dedi..yarın için ilişki dedi..birde akıntımı takip etmemi istedi cuma günü tekrar çağırdı,,cumayı sabırsızlıkla bekleyecem dedi sanırım çatlayıp çatlamayacağı konusunda merak içinde..17 lik olan için fazla büyümüş kiste çevirme ihtimalide var ama çatlayacak gibi geliyor bana dedi..belkide üzmemek için dedi bilemiyorum mutlu ayrıldım yani keyifli bir konroldü ,,,umarım hersey yolunda gider...bende cumayı bekliyorum şimdi

Selammmm kızlarrr. Az önce doktordan geldim , yumurtalarım oluşmuş sağda 9 , solda 17 birde iki tane ufak ufak var dedi..yarın için ilişki dedi..birde akıntımı takip etmemi istedi cuma günü tekrar çağırdı,,cumayı sabırsızlıkla bekleyecem dedi sanırım çatlayıp çatlamayacağı konusunda merak içinde..17 lik olan için fazla büyümüş kiste çevirme ihtimalide var ama çatlayacak gibi geliyor bana dedi..belkide üzmemek için dedi bilemiyorum mutlu ayrıldım yani keyifli bir konroldü ,,,umarım hersey yolunda gider...bende cumayı bekliyorum şimdi

gözün aydın hayırlısı bakalım ne olacak:9: yumurtlama takibini ultrasonla mı yapıolar??

Bol şans tatlım, inşallah tutar.. Dua edicem senin için.. Moralini yüksek tut ama, sen ne kadar mutlu olursan tutma şansı o kadar artar bence..

Izmirden selamlar herkese ,,,ne güzel şeyler paylaşılmış dün öle soluksuz okudum hepsini mukutcum emeğine sağlık arkadaşım paylaşımların bize yardımcı olacak..bu arada sizlerden bir konuda yardım isteyeceğim ben ilk doktor konrtolüme eylül ayında başladım doktorum bana o zaman rahim tersliği var ama önemli bir konu değil kafana takma demişti ...banucum senin dediğin gibide yarım saat ayaklarını 90 derece açıyla kaldırarak bekle demişti ben şuan onları uyguluyorum ama kafama takmadım hiç bu konuyu ...böyle bir durumu olan arkadaşlarım varmıdır acaba aranızda bu konuyla ilgili bilgisi olanlar varsa paylaşımlarınızı bekliyorum .teşekkür ediyorum...bu arada bugün izmir çok sıkıcı hava kapalı bundanmıdır bilemiyorum ama içimde bir tedirginlik var sanki bu ayda üzülecem gibi hissediyorum ya olmazsa gibi düşünceler dolaşmaya başladı kafamda..yarında doktor kontrolüm var belki buda stres yapmıştır.. Hepiniz kalın sağlıcakla

Tulins rahim tersliğinin gebelikle alakası yok. Hamileliği zorlaştıran bir durum değil. Öyle tanıdıklarım var ve çocukları da oldu. Doğum anında düzeliyormuş.

bol şans tatlım, inşallah tutar.. Dua edicem senin için.. Moralini yüksek tut ama, sen ne kadar mutlu olursan tutma şansı o kadar artar bence..

banucum sağol hayatım...keyfim yerinde çok şükür ben aklımdan çıkaramıyor belki ama o kadarda takıntı haline getirmedim karalar bağlamıyorum moralimi enerjimi yüksek tutmaya çalışıyorum,, umarım karşılığını pozitiflerle alırım ,,,duların benimle olsun ,,,benim dualarımda hepiniz için...

tulins rahim tersliğinin gebelikle alakası yok. Hamileliği zorlaştıran bir durum değil. öyle tanıdıklarım var ve çocukları da oldu. Doğum anında düzeliyormuş.

tatlım öyleymiş ben araştırmıştım zaten biraz dün arkadaşlarlada konuştuk sıkıntı olacak bişi değil,,ben sadece böyle bir konuda sıkıntı yaşayan var ise paylaşımları okuyup rahatlasın diye yazdım..kamu spotu :):)

canım,bence güzel haberler alacaksın,ben inanıyorum :))

Back