Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Banu'cum beni satım 16 mart,bilgine sunulur :))

Kan kaybın çok olduysa kan ilacı al yani vitamini dikkat et bence..

Kan kaybın çok olduysa kan ilacı al yani vitamini dikkat et bence..

evet, bugün başladım demir damlası kullanmaya.... kızımın demir damlasına ortakçı oldum :)) gerekirse, yorgunluk falan devam ederse, kendim için alıcam bi demir takviyesi muhakkak.

Cnm ne tesadüf bende iki gündür çok huzursuz uyuyorum ve gece kac kere sıcak bastı yoksa bendemi yumurtladım

evet, bugün başladım demir damlası kullanmaya.... kızımın demir damlasına ortakçı oldum :)) gerekirse, yorgunluk falan devam ederse, kendim için alıcam bi demir takviyesi muhakkak.

benim de adetler 10 gunu buluyor ve ben bu arada eşimide dinlemeyip koyu koyu çayları içiorum tabi kansızlık oluyor bende
geçenlerde bayağı korktum çünki kulaklarım uğuldamaya halsizleşmeye başladım dı vitamin alıorum bende daha ii oluyor

Furtada ben bu ay başladım. her sabah ölçüyorum. 36.3 civarında. 0.1 değişiyor. Henüz yükselmedi. Yükselince yumurtlama oldu demekmiş. yüksek kalırsa döllenme oldu demek. bakalım olacak mı :)

Canımm bende ölçüyorum benimde hep35.2 oynama yok ama hergün aynı saatte ölçmek gerekiyormuş ben hep farklı saatlerde ölçüyordum seninde bilgin olsun. Aynen bakalım döllenme olucak mı

Canımm bende ölçüyorum benimde hep35.2 oynama yok ama hergün aynı saatte ölçmek gerekiyormuş ben hep farklı saatlerde ölçüyordum seninde bilgin olsun. Aynen bakalım döllenme olucak mı

kızlar daha gözünüzü açar açmaz ölçmeniz gerekiyormuş..
yataktan kalkmadan yani..
buda benden küçücük bi bilgi..

cnm bende bi hamilelik gecirdim sonra malesef bebisimi kaybettim ama aynen senin yasadigini yasamistim adet oldum sanmistim ama sonra kesildi:) simdiden tebrik ederim:)

kızlar, ateş ölçme yöntemi çok güvenilir bi yöntem değilmiş. bilginiz olsun.

gerçi, biz şimdi korunmaya çalışmıyoruz. sorun yok yani. ama korunurken ateş ölçenler var, riskli günlerini bu şekilde belirlemeye çalışanlar için.. bu yöntem çok tehlikeliymiş.

BANADA DUPHASTON VERDİ AYIN 20 SİNDE ONU KULLANMAYA BAŞLAYACAM ,, HAYIRLISIYLA

:)) normaldir. haberin yoktur tabi... durup dururken öğrenilip bilinecek şeyler değil zaten bunlar.
bizler işte, çok karıştırıp kurcalayan tipler olduğumuz için, öğreniyor kendi kendimize... :))) luzumsuz bilgiler esasında kanımca.[/QUOTE]

VALLAHA TATLIM BEN LUZÜMSUZ OLDUĞUNU DÜŞÜNBMÜYORUM YA SORUNUMUN NEYDEN KAYNAKLANDIĞINI BİLMEK BU KONUDA BİLGİLENDİRİLMEK GÜZEL BİRŞEY BENCE...

cnm benimki suanda 26 mart gozukuo:) henuz adet olmadigim icin tam net soyleyemiorm ama tam gunumde olursam 26 mart degisirse ben sana solerm tatlm:)

Cnm bende pek güvenmiyorum aslında teste doğrudur benimkisi biraz eğlence oluyor işte bana nebliyim

canım benim ismimin yanına açtığın parantez çok güzel olmuşş inşallah kesinleşirde paranteze gerek kalmaz :)) gittim bu gün sağlık ocağına ama tahlil 8.30 10.30 arasıymış yarım saatle kaçırdım yarın gidicem inşallah :))

ayyy bende çok merak ediyorummmm:

Derdacım güzelll güzelll haberlerle dön yarın sağlıkocağından , kırmızıları gördüm derken bir ışık doğdu,,bizede ışık oldun , allahtan ümit kesilmez ...

Derdacım güzelll güzelll haberlerle dön yarın sağlıkocağından , kırmızıları gördüm derken bir ışık doğdu,,bizede ışık oldun , allahtan ümit kesilmez ...

inşallah canım yaa hemen verirlermi acaba sonucu yoksa bi iki gün sonramı verirler ? tabiki ümit kesilmez allah tan umudumuzu hiç yitirmeyelim inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…