- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
banuuuuuuuuu sogan suyumu ıcıyorumm oleey
okadarda kötu degılmıs ya ben soganı salatada vs. hıc yıyemıyen bırı olmama ragmen valla ıcebıldım yani.ayy ama ev bi koktu bi koktu ki sorma lahmacuncu gibi oldu
banuuuuuuuuu sogan suyumu ıcıyorumm oleey
okadarda kötu degılmıs ya ben soganı salatada vs. hıc yıyemıyen bırı olmama ragmen valla ıcebıldım yani.ayy ama ev bi koktu bi koktu ki sorma lahmacuncu gibi oldu
ahahahaha:)))) ben yaşını pek göstermeyenlerdenim, aman küçük duruyorsun zaten gez toz diye diye millet bana , ben de gaza geldim :))) şimdi de ya ben niye beklemişim ki bu kadar diyorum:)) sen kaç yıllık evlisin?
:))) tebrikleeeeeeeeeeeeeeeer...:)) valla tebrik ederim gerçekten zor iş bence çünkü.. inşallah o soğan suları bebiş olarak dönsün arkadaşım..eh evi de dert etme sabaha açar havalandırırsın bişiycik kalmaz:))
Icmesek de yesek sogani ne olur Sonucta soganin icindeki C vitamini kaynayinca ucuyor ki
Unuttum sogan bir de logusalikta sut cogaltiyor
bende yaşımı göstermemgeleni istemedim gelene hayır dedim ne adaylar geldi geçti bende diorum neden bu kadar geç evlendim ki 2.5 senelik evliyim
tesekkurler canım ayy korka korka ıctım ama bekledıgım kadar deıldı:) her zaman ınsan kendını en kötusune hazırlamalı dıye bosuna dememısler.harıka bı ıcecek tadına doyamazsın felan denılseydı mahfolurdm hayal kırıklıgından. mesela yanıı:)
eee kısmetimiz bu zamanaymış:)) Ama kocama bakınca da iyi ki beklemişim diyorum.. ama tabii pek tazeyiz biz ondanda öyle hissediyor olabilirimBakalım bir iki yıl sonra da aynısını dersem tamamdır demektir
tesekkurler canım ayy korka korka ıctım ama bekledıgım kadar deıldı:) her zaman ınsan kendını en kötusune hazırlamalı dıye bosuna dememısler.harıka bı ıcecek tadına doyamazsın felan denılseydı mahfolurdm hayal kırıklıgından. mesela yanıı:)
eee kısmetimiz bu zamanaymış:)) Ama kocama bakınca da iyi ki beklemişim diyorum.. ama tabii pek tazeyiz biz ondanda öyle hissediyor olabilirimBakalım bir iki yıl sonra da aynısını dersem tamamdır demektir
pek saglıklı yöntem degılmıs bırde ölceceksen yataktan kalkmadan ayagın yere degmeden hergün aynı saatte ölçmen lazımmıs yumurtlama günü 1 derrece falan düşüyormus
Allah daim etsin mutluluğunuzu
hayır tatlım ateş ölçmedim hiç ama yumurtlama günmde bana akşam sıcak basıyor zaten bir de kasıklarımda ağrı oluyor , oradan anlıyorum.. ama bu ay daha kestirme bir yolla, yumurtlama zamanı veya değil, gün aşırı denemeye karar verdim, böylece ay yakaladım mı kaçırdım mı diye düşünmiycem:)))) Kısmet, bakalım tutacak mı?
ee başladın madem devamını da getir artık tatlım.. tabii ben içmediğim için bana demesi kolay tabiiİşe yararsa cümle aleme duyurucam ben de içicem
eskimiş kaldım sizin yanınzda yahu :)))
11 yıllık evlıyım de
ne güzeeeel.. eskimiş değil kıdemlisin tatlım..allah nice 11 yıllar göstersin, sağlıkla mutlulukla huzurla arkadaşım..
vallamı:))
tamam ınsallah da umarım sana gerek kalmaz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?