Kusura bakma tatlım ben de geç cevap yazıdım, aynen kociş geldi yemek vs derken koptum:) o banyoda ben yine nette:)) Valla herkes söylüyor bunu bana, ne işin vardı diye.. hepi topu 6 milyonluk nüfusu olan ülkeden adam buldum ama o da başarı:))) Çok teşekkürler güzel dileklerin için.. Yardım edecek anneanne-babaanne olunca iş çok zor gerçekten.. bence iyi yapmışsın, çocuk biraz daha büyüyünce iş yine kurulur, bulunur da , çocuğun hayatındaki o herşeyin şekillendiği altın yıllar bir daha geri dönmez.. Benimde akibetim sana benzeyecek sanırım, eğer çocuk olursa planladığım şeyleri işle ilgili biraz zor yaparım.. annemi buraya getirmem mümkün değil, eşimin de annesi vefat etmiş 10 yıl önce.. yani güvenip emanet edebileceğim kimse yok ve ben de bakıcı taraftarı değilim.. Eee sen de hazır fulltime annelik yapıyorken 2. de gelse güzel olurdu,inşallah olur..:) hadi bakalım belki hep birlikte alırız bebek haberlerini..
Yarın görüşmek üzere tatlım, keyifli bir akşam dilerim..
inşallah.. ben çok umutluyum bu topikteki ekipten :))
taze evliler de mevcut, kıdemliler de.. benim gibi hafif eskimişler de... :))
haydi cümbür cemaat hepimiz şişiriyor muyuz bakalım göbüşleri :))
göbüş fotolarımızı da koyarız, bakıp bakıp güleriz balon gibi şişişimizi izledikçe.... inşallah yarabbim.... amiinnnnn
ahahahaha:)))) ben yaşını pek göstermeyenlerdenim, aman küçük duruyorsun zaten gez toz diye diye millet bana , ben de gaza geldim :))) şimdi de ya ben niye beklemişim ki bu kadar diyorum:)) sen kaç yıllık evlisin?
banuuuuuuuuu sogan suyumu ıcıyorumm oleey

okadarda kötu degılmıs ya ben soganı salatada vs. hıc yıyemıyen bırı olmama ragmen valla ıcebıldım yani.ayy ama ev bi koktu bi koktu ki sorma lahmacuncu gibi oldu
eee kısmetimiz bu zamanaymış:)) Ama kocama bakınca da iyi ki beklemişim diyorum.. ama tabii pek tazeyiz biz ondanda öyle hissediyor olabilirim

Bakalım bir iki yıl sonra da aynısını dersem tamamdır demektir
valla hanımlar, her şey kısmetle şu hayatta.... aslında planları projeleri hepboşa yapıyoruz, kendimizi oyalıyoruz. hayat akıyor, bildiğini okuyor hakkımızda :))
ben de vaktiyle, 35'ten evvel evlenemem derdim. işimi yeni kurdum daha, onca paralar harcadım, kazanmaya başlıyorum şimdi.. evlenmem imkansız... şudur budur... arayana hayır, sorana olmaz... gelene gidene 'güle güle' falan derken...
Bir baktım, bir gün, sevgülümle almışız önümüze takvimi, plan yapıyoruz.... Şu gün istemeye gelelim, şu gün söz yaparız, şu gün nişan günümüz olur, şu gün de evleniriz.. balayına şuraya gideriz.. şimdiden rezervasyon yaptıralım.. falan diyor gecenin bi köründe :))
Öyle de oldu, aynen takvimdeki gibi, istediler o gün, evlendik 3 ay sonra... şaka gibi oldu, annemler falan kimse inanamadı, anlayamadı ne olduğunu :))
Hatta evlenir evlenmez ben hamile kaldım, düşük yaptım. O düşüğümde, herkes dedikodu yapmıştı, hamileymiş-o sebeple o kadar acele evlenmişler demekki diye :)))
Şimdi 31 yaşımdayım, 3 yılı bitirdik, 2 yaşında kızımız var, ev hanımı oldum çıktım. Bakınca, 4 yıl önceki planlarımla hiç alakam yok :)))
bende pskoloji yapmadığımı düşünüyorum ama rüyalarımda görüyorum..
eşimde iyiki pskoloji yapmıyorsun diyor..
nasıl rahat olmak lazım bilemiyorum..
Tamamen psikolojik hanımlar.
Rahat olalım, rahatlayalım.....