• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

sagol canım benım Allah hepımızın mutlulugunu daim etsın..
ama ben acele ettım erken evlendım 18 yasımda :))

Valla tatlım aynen bebek gibi hiç planla programla olmuyor bu evlilik işi de..:) mutluysan, keyfin yerindeyse de hiç farketmiyor ne zaman evlendiğin.. allah ağzımızın tadını bozmasın hiçbirimizin..;)

Valla tatlım aynen bebek gibi hiç planla programla olmuyor bu evlilik işi de..:) mutluysan, keyfin yerindeyse de hiç farketmiyor ne zaman evlendiğin.. allah ağzımızın tadını bozmasın hiçbirimizin..;)

kesınlıkle katılıyorm ben 25ten önce hayatta evlenmem dıodum ama 2 bucuk ay ıcınde kendımı evli buldum :)kısmet ıste dedıgın gıbı bebekte aynen böyle:)tek derdımız bu olsun canım ya.

bal tarcın sogan corekotu valla hayatımda ılk defa böle bıtkısel seyler yapıorum kılo alcam dıe korkuorum ballar felan

Olmaz olmaz bu kadarcıktan bişey, diğer yediklerine dikkat eder dengelersin..:)

neyse kızlar, ben ufaktan gideyim yoksa bu adam beni boşayacak kalıcam yaban ellerde sap gibi bööölee:)))))

Hepinize iyi akşamlar, yarına görüşmek üzere..:31:

Hızlı gebe kalmak , hamile kalmak için yapmanız gerekenler, hızlı hamile kalma istiyorum arzusunun yanıtları...

Kolay gebe kalmak için rahat olun,strese girmeyin .Gebe kalamayacağınız korkusuna kesinlikle kapılmayın.

Adet düzeninizi doğru takip edin, kolay gebe kalabileceğiniz muhtemel günlerde cinsel ilişkide bulunmaya özen gösterin, bu şekilde gebe kalmak daha hızlı olacaktır.

Eşinizin kısa sürede sigara ve alkolü bırakmasını sağlayın,hayatını düzenlemesine sizde yardım edin.

Eşinizin kalın, dar , sentetik ve sıkı pantolon,iç çamaşırı giymesini engelleyin.Sauna, hamam ve sıcak banyolardan kaçınmasını tavsiye edin.

İlişkiden ortalama 2 saat önce eşinizin sert bir kahve içmesi sperm hareketlerini uyaracaktır.

Hamile kalmak için en uygun pozisyonda cinsel ilişkiye girin.

İlişki sonrası hemen belinizin altına ince yastık koyup ortalama bir saat yataktan kalkmayın ve yatak odasının fazla sıcak olmamasını sağlayın.

Sabahleyin erken saatlerde cinsel ilişkiye girmeye çalışın.Sabahları sperm kalitesi en iyi durumda ,sayıda olmaktadır.

Cinsel ilişkiyi ‘yapılması gereken bir ev ödevi’ olarak görmeden arzulayarak eşinizle birlikte olun. Çünkü orgazm olmak vagina salgısının ph derecesini değiştirmekte ve spermin rahim ağzından daha hızlı geçmesini sağlamaktadır. Ayrıca gereğinden fazla, sık cinsel ilişkiye girmekten kaçının.

Daha önce hamilelikten korunmak için değişik yöntemler kullanmışsanız bunların olası etkileri için doktorunuza danışın.

Adet düzensizliği var ise gereken tedavi ve takiplerle adet düzenini sağlayın.

Servikal mukus unuz gereğinden koyu ise inceltici, akışkanlığı sağlayıcı özel ilaç kullanmak gerebilir.

Günlük beslenmenize ve yiyeceklere dikkat edin.Dengeli, doğru ve düzenli beslenin. Bol miktarda süt,süt ürünü ve yoğurt tüketin.Enginar, yeşillikler ve taze fasulyeyi tüketmeyi unutmayın.Aşırı kırmızı et ve yağlı yiyecek tüketmeyin , bunlar östrojen düzeyini olumsuz etkileyebilir.

Aşırı olmamak şartıyla düzenli ve hafif eksersiz yapın.

Doktorunuzun haberi ve bilgisi olmadan hiçbir ilaç kullanmayın.

eee kısmetimiz bu zamanaymış:)) Ama kocama bakınca da iyi ki beklemişim diyorum.. ama tabii pek tazeyiz biz ondanda öyle hissediyor olabilirim :9: Bakalım bir iki yıl sonra da aynısını dersem tamamdır demektir :3:

Allah mutlulugunuzu daim etsin. Agzinizin tadini bozmasin. Bende gec evlendim. Gezip tozmaktan, evlenmeye vakit kalmadi. Cocuk haricinde iyiki gec evlenmisim diyorum. Evlilik 18inde de ayni 35inde de ayni. Ben de 2,5 yillik evliyim; ama biz bir de 5 yil flort ettik.

ben 27 yaşındayım her ay beklemek yoruyor şimdiden daha gününü beklemeye başladım 16 17 gün olmasına rağmen pisikolojik olduğunu bende düşünüyorum aklımdan çıkarayım diyorum ama başaramadım daha onu başarınca olacak galiba :)

bende pskoloji yapmadığımı düşünüyorum ama rüyalarımda görüyorum..
eşimde iyiki pskoloji yapmıyorsun diyor..
nasıl rahat olmak lazım bilemiyorum..

onlara kalsa yandık yani :) bende rahat olabilsem çözeceğimde rahat olamıyorum bu arada hoşbuldum burdaki yazıları okuyunca rahatladım biraz şu anda yumurtlama haftasındayız herşeye iki kat daha dikkat !!!

Kusura bakma tatlım ben de geç cevap yazıdım, aynen kociş geldi yemek vs derken koptum:) o banyoda ben yine nette:)) Valla herkes söylüyor bunu bana, ne işin vardı diye.. hepi topu 6 milyonluk nüfusu olan ülkeden adam buldum ama o da başarı:))) Çok teşekkürler güzel dileklerin için.. Yardım edecek anneanne-babaanne olunca iş çok zor gerçekten.. bence iyi yapmışsın, çocuk biraz daha büyüyünce iş yine kurulur, bulunur da , çocuğun hayatındaki o herşeyin şekillendiği altın yıllar bir daha geri dönmez.. Benimde akibetim sana benzeyecek sanırım, eğer çocuk olursa planladığım şeyleri işle ilgili biraz zor yaparım.. annemi buraya getirmem mümkün değil, eşimin de annesi vefat etmiş 10 yıl önce.. yani güvenip emanet edebileceğim kimse yok ve ben de bakıcı taraftarı değilim.. Eee sen de hazır fulltime annelik yapıyorken 2. de gelse güzel olurdu,inşallah olur..:) hadi bakalım belki hep birlikte alırız bebek haberlerini..;)

Yarın görüşmek üzere tatlım, keyifli bir akşam dilerim..

inşallah.. ben çok umutluyum bu topikteki ekipten :))
taze evliler de mevcut, kıdemliler de.. benim gibi hafif eskimişler de... :))
haydi cümbür cemaat hepimiz şişiriyor muyuz bakalım göbüşleri :))

göbüş fotolarımızı da koyarız, bakıp bakıp güleriz balon gibi şişişimizi izledikçe.... inşallah yarabbim.... amiinnnnn

ahahahaha:)))) ben yaşını pek göstermeyenlerdenim, aman küçük duruyorsun zaten gez toz diye diye millet bana , ben de gaza geldim :))) şimdi de ya ben niye beklemişim ki bu kadar diyorum:)) sen kaç yıllık evlisin?

banuuuuuuuuu sogan suyumu ıcıyorumm oleey:52:
okadarda kötu degılmıs ya ben soganı salatada vs. hıc yıyemıyen bırı olmama ragmen valla ıcebıldım yani.ayy ama ev bi koktu bi koktu ki sorma lahmacuncu gibi oldu :1:

eee kısmetimiz bu zamanaymış:)) Ama kocama bakınca da iyi ki beklemişim diyorum.. ama tabii pek tazeyiz biz ondanda öyle hissediyor olabilirim :9: Bakalım bir iki yıl sonra da aynısını dersem tamamdır demektir :3:

valla hanımlar, her şey kısmetle şu hayatta.... aslında planları projeleri hepboşa yapıyoruz, kendimizi oyalıyoruz. hayat akıyor, bildiğini okuyor hakkımızda :))

ben de vaktiyle, 35'ten evvel evlenemem derdim. işimi yeni kurdum daha, onca paralar harcadım, kazanmaya başlıyorum şimdi.. evlenmem imkansız... şudur budur... arayana hayır, sorana olmaz... gelene gidene 'güle güle' falan derken...

Bir baktım, bir gün, sevgülümle almışız önümüze takvimi, plan yapıyoruz.... Şu gün istemeye gelelim, şu gün söz yaparız, şu gün nişan günümüz olur, şu gün de evleniriz.. balayına şuraya gideriz.. şimdiden rezervasyon yaptıralım.. falan diyor gecenin bi köründe :))

Öyle de oldu, aynen takvimdeki gibi, istediler o gün, evlendik 3 ay sonra... şaka gibi oldu, annemler falan kimse inanamadı, anlayamadı ne olduğunu :))

Hatta evlenir evlenmez ben hamile kaldım, düşük yaptım. O düşüğümde, herkes dedikodu yapmıştı, hamileymiş-o sebeple o kadar acele evlenmişler demekki diye :)))

Şimdi 31 yaşımdayım, 3 yılı bitirdik, 2 yaşında kızımız var, ev hanımı oldum çıktım. Bakınca, 4 yıl önceki planlarımla hiç alakam yok :)))

Tamamen psikolojik hanımlar.
Rahat olalım, rahatlayalım.....

inşallah.. ben çok umutluyum bu topikteki ekipten :))
taze evliler de mevcut, kıdemliler de.. benim gibi hafif eskimişler de... :))
haydi cümbür cemaat hepimiz şişiriyor muyuz bakalım göbüşleri :))

göbüş fotolarımızı da koyarız, bakıp bakıp güleriz balon gibi şişişimizi izledikçe.... inşallah yarabbim.... amiinnnnn

valla hanımlar, her şey kısmetle şu hayatta.... aslında planları projeleri hepboşa yapıyoruz, kendimizi oyalıyoruz. hayat akıyor, bildiğini okuyor hakkımızda :))

ben de vaktiyle, 35'ten evvel evlenemem derdim. işimi yeni kurdum daha, onca paralar harcadım, kazanmaya başlıyorum şimdi.. evlenmem imkansız... şudur budur... arayana hayır, sorana olmaz... gelene gidene 'güle güle' falan derken...

Bir baktım, bir gün, sevgülümle almışız önümüze takvimi, plan yapıyoruz.... Şu gün istemeye gelelim, şu gün söz yaparız, şu gün nişan günümüz olur, şu gün de evleniriz.. balayına şuraya gideriz.. şimdiden rezervasyon yaptıralım.. falan diyor gecenin bi köründe :))

Öyle de oldu, aynen takvimdeki gibi, istediler o gün, evlendik 3 ay sonra... şaka gibi oldu, annemler falan kimse inanamadı, anlayamadı ne olduğunu :))

Hatta evlenir evlenmez ben hamile kaldım, düşük yaptım. O düşüğümde, herkes dedikodu yapmıştı, hamileymiş-o sebeple o kadar acele evlenmişler demekki diye :)))

Şimdi 31 yaşımdayım, 3 yılı bitirdik, 2 yaşında kızımız var, ev hanımı oldum çıktım. Bakınca, 4 yıl önceki planlarımla hiç alakam yok :)))

Tamamen psikolojik hanımlar.
Rahat olalım, rahatlayalım.....

hadi bakalım canımya budefa herşey istediğ,miz gibi olsun ve hepimiz birden hamile kalalım..
ve burdan güzel haberleri birer birer paylaşalım
gel mart gel..
ben şimdiden hepimiz adına çok heyecanlandım çokkk:

slm arkadaslar nasılsınız bugun sogan kurunun 2.gunundeyım ılk bardakta falan ıcmeye zorlandım ama bıraz bıraz tadına alısr gıbı oldum ama gercekten ev cok kotu kokuyoooo:)esım eve ıcerı gırer gırmez aksama ne yemek yaptıgını sormadan yemeyecegım dedı bu ne ıgrenc koku bı yemek dedı:))halbu kı sogan kuru yaparken kofte ıcınde soganını hazırladım adam en cok sevdgı yemegınden bıle nefret edecektı:))

neyse kı kızlar sıze bır sorum var benım sag kasıgım cok kotu agrıyo neden olabılırkı su gectıgımız ayda sag kasıgım kotu agrıyodu sımdı yıne devam edyo hıc gecmedı yanı sureklı degıl ama agırdıgını hıssedıyorum..!!!!

Izmirden selamlar herkese ,,,ne güzel şeyler paylaşılmış dün öle soluksuz okudum hepsini mukutcum emeğine sağlık arkadaşım paylaşımların bize yardımcı olacak..bu arada sizlerden bir konuda yardım isteyeceğim ben ilk doktor konrtolüme eylül ayında başladım doktorum bana o zaman rahim tersliği var ama önemli bir konu değil kafana takma demişti ...banucum senin dediğin gibide yarım saat ayaklarını 90 derece açıyla kaldırarak bekle demişti ben şuan onları uyguluyorum ama kafama takmadım hiç bu konuyu ...böyle bir durumu olan arkadaşlarım varmıdır acaba aranızda bu konuyla ilgili bilgisi olanlar varsa paylaşımlarınızı bekliyorum .teşekkür ediyorum...bu arada bugün izmir çok sıkıcı hava kapalı bundanmıdır bilemiyorum ama içimde bir tedirginlik var sanki bu ayda üzülecem gibi hissediyorum ya olmazsa gibi düşünceler dolaşmaya başladı kafamda..yarında doktor kontrolüm var belki buda stres yapmıştır.. Hepiniz kalın sağlıcakla

slm arkadaslar nasılsınız bugun sogan kurunun 2.gunundeyım ılk bardakta falan ıcmeye zorlandım ama bıraz bıraz tadına alısr gıbı oldum ama gercekten ev cok kotu kokuyoooo:)esım eve ıcerı gırer gırmez aksama ne yemek yaptıgını sormadan yemeyecegım dedı bu ne ıgrenc koku bı yemek dedı:))halbu kı sogan kuru yaparken kofte ıcınde soganını hazırladım adam en cok sevdgı yemegınden bıle nefret edecektı:))

neyse kı kızlar sıze bır sorum var benım sag kasıgım cok kotu agrıyo neden olabılırkı su gectıgımız ayda sag kasıgım kotu agrıyodu sımdı yıne devam edyo hıc gecmedı yanı sureklı degıl ama agırdıgını hıssedıyorum..!!!!

bende bu şikayetle bir kez doktora gittim ağrının sebebi yumurtlamadan olurmuş demek ki yumurtan hazır bekliyor birkaç gün öncesinden başlayıp birkaç günde devam edebilirmiş ben yumurtlama günü hesabını o zamana kadar bilemiyordum bu sağlıklı olduğununda kanıtı

Back