- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
hahaha
aslında o kadar da komplike işler değil bunlar. bizler olayları karmaşıklaştırıyoruz biraz.
eskiler ne yapıyormuş? :)) 'uydum kocaya, ya nasip'' diyormuş.. akıllarına ne zaman eserse, o zaman.... kafaya da takmadan yapıyorlarmış bebişleri...
biz, şimdi bisürü bilgiye ulaşıyoruz. gereksiz bilgileri donanıyoruz, kafaları karıştırıyoruz. sonra da ona buna kafayı takıp uğraşıyoruz..
Dur bir araştırayım bende netten şu işi.. hani bu işin garantisi olmaz tabii ama oyalanırım hiç olmazsa:)
İlk bebek için uğraşıyorum tatlım, mart 3. ayımız olacak.. çok genç değilim maalesef, geçen ay 35 bitti 36 oldum.. O yüzden yeni evli olmama rağmen beklemeden başladık çalışmaya.. İnşallah tuttururum doğal yollardan..
yok tabi, hiçbişeyin garantisi yok hayatta. bu meselenin de garantisi yok. ama ne biliyim, ihtimaldir, tutar belki :)
hayırlısıyla al bebeğini kucağına inşallah. daha çok erkenmiş öyle soğan suyu kürleri için falan... aman benim yaptığım hatayı yapma, takma kafana, kendini uğraştırma boşuna.
bak keyfine.. ohhh.. keyif, sefa sende şimdi :)) yeni evlisin, mis gibi hayat.... acele de etme çok, endişelenme de lütfen. Boşver günleri münleri.. takıl öyle rahat rahat...
haklısın aslında, bilginin fazlası da bazen iyi değil.. Bi de biz, hani filmlerde, romanlarda falan , bi kerede hooop diye hamile kalan karakterleri göre göre büyüdüğümüzden sanırım, aman 2 ay geçti eyvahlar olsun ya ben de sorun var ya adam da diye, olayı çok çabuk ve gereğinden fazla dramatize ediyoruz sanırım.. Sakin kalmak lazım.. Eee bi de bazen ne yaparsan yap olmayabiliyor, bunu da kabullenmek gerek.. Ama inşallah kavuşuruz hepimiz dileğimize..
Çok moral oldun bana çok teşekkür ederim:) İşin aslı zaten kür falan yaptığım yok şimdilik. sadece türkiyeden gelmeden doktora gitmiştim, kontrollerimi yaptırdım, bir sorun yokmuş, ve folik asit kullanmaya başladım.. sadece bu.. Zaten bir de yeni ülkeye alışma dönemindeyim, o yüzden mümkün olduğunca rahat ve pozitif olmaya çalışıyorum.. Kaderde varsa olacaktır, değilse de elden ayaktan düşene kadar dünyayı gezmeye ve elimden gelirse yapabildiğim kadar çok çocuğun eğitimini falan üstlenmeye falan karar verdim:))) Hoş bunlar çocuk olsa da hayalim ama olsun, avunuyorum bu düşüncelerle öyle öyle:))
aynen öyle.
:) rica ederim.
kusura bakma, kalktım, kızımı doyurdum geldim.
sen neredesin? hangi ülke bu? ne sebeple gittin? çalışmıyor musun?
Eeee akşam vakti olunca koşturmacalarımız başlıyor, benim de yemek yapmam lazım , adamı aç bırakmiiim bebek aşkına:)) Ben finlandiyadayım hayatım, eşim finli, onun işi gücü düzeni burda olunca mecburen ben de buraya geldim.. eylüldü bizim düğün ama vize vs işlemlerinden dolayı aralık ayında geldim ben.. henüz oturum izni süreci tamamlanmadı o yüzden çalışma şansım yok şimdilik.. ee bi de fince öğrenmem lazım, kursa gideceğim, şu evrak işlerinin bitmesini bekliyorum:) yapacak çok işim var yani:)
Senin nedir hal vaziyet konum arkadaşım?:)
hazırlaya hazırlaya bi hal oldu zaten hazırız işte daha ne bekliyosa:))
banucum garanti olsun ben bu akşamdan başlayayım olmazsa ,,eşimde 21 inde seyahate çıkıyor o saate kadar çalışayım..ama bunada can gerek yürek gerek ... Komik olacak ama hani böle zamanlarda yenecek içecek bişiler varmıdır acaba enerji olsun diye nerden baksan 7-8 gün can buda yahuu :):)
Çok moral oldun bana çok teşekkür ederim:) İşin aslı zaten kür falan yaptığım yok şimdilik. sadece türkiyeden gelmeden doktora gitmiştim, kontrollerimi yaptırdım, bir sorun yokmuş, ve folik asit kullanmaya başladım.. sadece bu.. Zaten bir de yeni ülkeye alışma dönemindeyim, o yüzden mümkün olduğunca rahat ve pozitif olmaya çalışıyorum.. Kaderde varsa olacaktır, değilse de elden ayaktan düşene kadar dünyayı gezmeye ve elimden gelirse yapabildiğim kadar çok çocuğun eğitimini falan üstlenmeye falan karar verdim:))) Hoş bunlar çocuk olsa da hayalim ama olsun, avunuyorum bu düşüncelerle öyle öyle:))
allah seni napmasın kadın :))) ne işin var finlandiyada :))) yok muydu bi yağız türk adam etrafta :)))
şaka bi tarafa, allah mesut mutlu etsin. güle oynaya geçim nasip etsin.. bir de yuvanıza bebiş versin....
işin çokmuş gerçekten, allah bir de kolaylık versin canım :)
ben istanbuldayım. çalışıyordum eskiden tabi, evlenince ofisi taşıma derdim falan oluştu, bazı sıkıntılar çıktı.. erteledik merteledik derken, bi baktım ev hanımı oldum çıktım.. sonra da bebek geldi... bakıcıya da bırakamadım. istanbulda kim kimsemiz yok bizim. ailelerimiz başka şehirlerdeler. anneanne-babaanne de olmayınca etrafta, çalışamadım işte bi daha... evdeyim kızımla, fulltime komple anneyim :))
eşimi bekliyorum şimdi. gecikti biraz. ondan nette dolanıyorum yani. ben de bu saatlerde çoktan internet mesaimi bitirmiş oluyorum yani normalde :))
şimdi de ben kaçtm banucum, görüşürüz yine inşallah. akşam oldu, kociş gelir birazdan..
BAnu sen kaç yıllık evlisin:26: Bu arada işaret geldi bana adet oluyorum
ben 5 aylık evliyim tatlım, ama 35 yaşında evlendiğim için fazla beklemeyelim dedik aralık ayında başladık denemeye:)
Hayırlı olsun canım taze gelinsinbende geç evlenmiştim ama sen benim rekoru kırmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?