- Konu Sahibi pembemasal
- #2.381
hay ağzın bal yesin![]()
kaymakla birlikte:))))))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hay ağzın bal yesin![]()
Ozaman benide yazarmısınız mart listesine arkadaşlarım bat :26 mart :)
hay ağzın bal yesin![]()
kaymakla birlikte:))))))))))
heee heeee hah şöyle beeee
olursa süpriz olsun olmazsa rahatla sen daha 1 aydan fazla zamanın var acele yok. üstelik mart ayı :))) kedilere rakip lazım![]()
ay maşallah nasıl güldüm harikasın valla :)
ay maşallah nasıl güldüm harikasın valla :)
ahahahaha evet ya seninki de güzel taktikti valla arkadaşım:) hala temennim şubatın sana süpriz yapması ama değilse de listedesi yani mart ayı için sorun yok:)
Sağol hayatım, öyle evet, hepimiz için hayırlısı olsun zaten.. ama bu hayrın içinde bebiş de olursa tadından yenmez hani o da ayrı konu![]()
inş dolar. hepimizin dolsun inş. :) teşekkürler
canım ağlamanın zırlamanın stresin kime faydası oldu ki
bari biraz eylenelim dimi kafamız dağılsın
pozitif düşün pozitifi gör sloganını eve asacaktık ya dün. altına şunu ekleyelim
kedilere rakip lazım ha gayret :)))
ooooooo bebiş olursa süper olur canım benim , hele bi gelsinlerde görün bak nasıl sevicez kızlar onları![]()
ayyyy özendim şimdi keşke bi bebişim olsada mıncıklaya mıncıklaya sevsem şuracıkta![]()
inş dolacak canım göbişlerimiz bebişle sadece biraz sabır gerekli bunun için![]()
iyiyiz kuzum :) günaydın:)
hemen özet geçeyim sana, canommm kocişine azcık kızmış, özlemin adet sancıları başlamış, pembemasal hala beklemede, ben de yine sokaklarda sürtmeye karar verdim bugün bu sefer görümcemle:) sabah havadislerimiz bunlar, sen nasılsın?:)
7 gün var of valla kolay sanırdım uzaktan bakınca beklemek ama içim içimi kemiriyor resmen :44:
ayyy bu ozet ısıne cok guldum walla bazen ıyı oluyo butun yazıları okumazdım en azından ozlemden umutlutuz gelmesın o kırmızlar canomm kocısıyle aksama duzlır araları hepmızde oldugu ıbı pembemsal da canım hayırlısı olsun umutsuzluga kapılma hersey olacagına varacak hayırlsı olsunn sana da gelınce sınemalra gıdyosun ıyı gezdın walla bu araları aksam yemekler sınemlar:)aman ıyı yapıysun kafayı dagıtmak lazım sımıdı sıra sana geldı mart da ortak yolu arkadasım guldencım sen nasılsın....bu hafta bızım ıcın cok onemlı bılıyosun degılmı bıraz daha ozne gostermek lazım...
kızlar çok hızlısınız yine size yetişemiyorum ama ben bu yoğunlukkla ne yapıcam bilmiyorum..
canım hamile kaldıktan 6 gün sonra kantestinden sonuç ala biliyomuşsun bilgine..
amöa ben emin olmak için hafta sonunu beklederim nezaman hamile kalacağın tyada kaldığında önemli çünkü..
ayyy bu ozet ısıne cok guldum walla bazen ıyı oluyo butun yazıları okumazdım en azından ozlemden umutlutuz gelmesın o kırmızlar canomm kocısıyle aksama duzlır araları hepmızde oldugu ıbı pembemsal da canım hayırlısı olsun umutsuzluga kapılma hersey olacagına varacak hayırlsı olsunn sana da gelınce sınemalra gıdyosun ıyı gezdın walla bu araları aksam yemekler sınemlar:)aman ıyı yapıysun kafayı dagıtmak lazım sımıdı sıra sana geldı mart da ortak yolu arkadasım guldencım sen nasılsın....bu hafta bızım ıcın cok onemlı bılıyosun degılmı bıraz daha ozne gostermek lazım...
kızlar çok hızlısınız yine size yetişemiyorum ama ben bu yoğunlukkla ne yapıcam bilmiyorum..
canım hamile kaldıktan 6 gün sonra kantestinden sonuç ala biliyomuşsun bilgine..
amöa ben emin olmak için hafta sonunu beklederim nezaman hamile kalacağın tyada kaldığında önemli çünkü..
kıslarr sitenin evim evim güzel evim bölümüne bktım da ayy ne guzel bebe odaları var annelerimizin. cok hevesendim yahuuuuuuuuuuuuuuuu
hımm anladım neyse sabredeyim haftaya çarşambaya kaddar diyorum eşimden habersiz yaptırmak istyiorum testi o yüzden erken belli olurmu diye sordum erkenden ben öğreniyim ilk istiyorum haberi ben vereyim istiyorum:)
canım senin sonuçlar yine iyimiş benim ilk 3 ay içinde %11 , 6 ayda ise %16 çıkıyor((
şanslısın vallah![]()
hımm anladım neyse sabredeyim haftaya çarşambaya kaddar diyorum eşimden habersiz yaptırmak istyiorum testi o yüzden erken belli olurmu diye sordum erkenden ben öğreniyim ilk istiyorum haberi ben vereyim istiyorum:)
ahahaha bundan böyle öyle, sabah haberlerini öğlene doğru yetişemeyenlere derleyip öğlen postası diye yayınlıycaz:) geziyorum valla tatlım yoksa geçmeyecek bu 10 gün böyle:))
ehehehe arada özet geçeriz yine tatlım üzülme sen, hem bugün düne göre daha sakiniz canım:) ben bekliycem adet gününü kararlıyım erken test yapmak istemiyorum hoş zaten istesem de yapamam ben burda kan testi falan:)
hadi yaa, ben de bakayım bir ara.. bak imrendim şimdi onlara.. darısı başımıza artık ne diyeyim..
Banu bak ben bunu hiç düşünmedim annaaaa nasıl sölicez kız bak şimdi bunu dert ederim ben :)![]()
iyiyim canım sen nasılsın?
ne olsun son gaz çalışmalara devam ..ama sankim ben hhafta sonu yumurtladım gibi yani geçen hafta ve hafta sonu kasıklarım çok ağırdı gerçi dünde öyleydi ama kesin pskolori yapıyoz biz..