Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

tulıncım yorumunu beğen butonuna tıklıyorum canım

çok dinliyoruz arkadaşlar iğne batsa gebemiyim diyecek hale geldik farkında olmadan ,,gerçekten azcık rahat davranalım,,,ben test yapmadım bugüne kadar valla gidecem test alıp koyacam bende kenarıya kafama girdiniz ...

aynen katılıyorum..

canım sende kendine çoook iyi bak .hatta önce kendine bak lütfen bizi de habersiz bırakma sakın
gürüşürüz canım

sağol canım:)kendime iyi bakarım :)ben bakmassam zaten kimsenin bakacağı yok..

canim ben bi adetimi oluyumda oyle gidiyim diyorum bakalim artik napicam umutsuzluga kapilmamak icin kendimi zorluyorum ama yok esimede cok uzuluyorum o da o kadar uzuluyoki bana bebek olmasada olur sen ol yeterki dio:81::81:

bak ne güzel seni çok seven, her koşulda yanında olacağını bildiğin bir eşin var.. ne büyük zenginlik, ayrıca sağlıklısınız da, inşallah bebiş haberi de alırsınız yakında, geçer gider tüm sıkıntılar tatlım.. üzme kendini..

ne guzel yazmissin cnm :)

canim ben bi adetimi oluyumda oyle gidiyim diyorum bakalim artik napicam umutsuzluga kapilmamak icin kendimi zorluyorum ama yok esimede cok uzuluyorum o da o kadar uzuluyoki bana bebek olmasada olur sen ol yeterki dio:81::81:

canım bak ne kadar sanslısın, eşin ne kadar guzel soylemiş. ne kadınlar var cocugu olmuyor die nelere maruz kalıyorlar. Lutfen sende sıkma kendini kasma oluruna bırak. bedenini de ruhunu da strese sokma. hayatının odak noktası haline getirme bebek olayını. yapman gerekenleri yap gerisini tevekkül et. ama doktorunu da ihmal etme, extra tavsiyeleri olacak mı, belki dicek herşey yolunda calışın die:) avrupa yakasındaki patron vardı ya kızlar. " çalışın çalışın" diodu:) bak o geldi şimdi aklıma. üzülme lutfen

al al uğur getirir belki:) ben öyle bir görev biçtim evde beni bekleyen testime:) ama adet gecikmesi olmadan, hatta 1-2 gün geçmeden yapmayacağım kararlıyım..:)

insaallah cnm insaallah hakkimizda hayirlisi neyse o olsun bazen oluyorum bi geliyolarr sonra gidiolar:) kafayi yemis olabilirmiyim acaba diyorum aylardir ugras ugras:2:

al al uğur getirir belki:) ben öyle bir görev biçtim evde beni bekleyen testime:) ama adet gecikmesi olmadan, hatta 1-2 gün geçmeden yapmayacağım kararlıyım..:)

benımde evde pedim kalmamıs dun dolapta baktım pakette 1 tane var ama almıcam dedım kendı kendıme ınsallah gerek kalmaz bu ay dıye:)) kafayımı yıorum ne :))

insaallah cnm insaallah hakkimizda hayirlisi neyse o olsun bazen oluyorum bi geliyolarr sonra gidiolar:) kafayi yemis olabilirmiyim acaba diyorum aylardir ugras ugras:2:

ahahahahah sıyırmışsanda accııcık merak etme yani yalnız değilsin, hepimiz biraz üşütük kadınlar durumundayız zira bu deneme döneminde:)

Evet ranbocum aynen kızlara katılıyorum
bak benim bi arkadaşımvar 3 tane bebeğini kaybetti onun o halini düşüne biliyomusun..
Sakın bu yazdıklarımı yanlış anlama
neyse sonra 4. Hamile kaldı
şimdi bizim ufaklık 2 buçuk yaşında bi canavar okadar sevimliki görmeniz lazım..
Ve ikinci çocuğu hiç düşünmezken şimdi tekrar hamile..
Hemde ne yumurtlama günü nebişey okadar alakasız bi zamanda hamile kalmışki adeti biter bitmez ya bu şişler belli olmaz oyüzden hiç umudumuzu kaybetmiyelim lütfen..

ramrod bak canım bende evlat acısını çok iyi bilen bir anneyim lütfen canım sakin olmayı birbirimiz de sakinleştirmeyi başarmalıyız bence artık hepimiz biliyoruz bu stres hamileliğin düşmanı canım o nedenle lütfen fobi yapma hayırlısı ne zaman ise inşallah bebeğini kucağına sağlıkla alırsın

minik birsey paylaşmak istiyorum, benden yaşça büyük çok tatlı bir ablam var arkadaşım,, 7 yıl çocukları olmadı tedaviler bilmem neler yapacak bişi yok bebek olmuyor sonrasında tüp bebek yapmaya karar verdiler randevu bilmem ne derken testleri yapılması için hastaneye gittiler kan testinde hamile olduğunu öğrendi şoka girdiler ,,,bunun sebebide kesinlikle kafanın tamamen boşalmasıyla alakalı bebek düşüncesi olmadan yapılan cinsel birleşmenin meyvesi 7 yıl sonra çocuk..şuanda 3 tane çocuğu var son ikisi ikiz... benim en büyük umudum o arkadaşımdır.. kulakları çınlasın...:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…