- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.061
ne reklamından bahsedıosunuz yaa cok sey kacırmısım galıbaa:26:
nereye tatlım?? gitme öyle kal bizle..
naber hayatım?:) sayfaya girince reklam çıkıyor ya onu diyoruz:) nasıl keyifler bakalım sen de?
buralardayım biraz daha..sizide iyice bunaltmak istemiyorum..
normalde neşeyle yumurtlayanlar topiğinin mudavimiydim..
bundan sonra nasıl neşeyle yumurtlarım bilmiyorum..zaten hiç neşeyle yumurtlamamışım ki..
sizlerin pozitifliği sayesinde yinede içimde açan güneşe engel olamıyorum kızlar..
boşanmak için evlenilmez ve bakalım umarım çıkış yolumuz bu olmaz..
elimden geleni yapacağım...ama zamanımda azaldı,biryere kadar..
artık hayatıma şekil vermem lazım..yıllar kaybolup gidiyor.
sağol banucum..yine gelirim ..siz biraz daha bebişlerden bahsedin..topiğin konularını karma karışık ettim zaten:)
arada dertleşiriz tabi:)
sağol banucum..yine gelirim ..siz biraz daha bebişlerden bahsedin..topiğin konularını karma karışık ettim zaten:)
bunalmıyoruz biz, sadece senin adına üzlüyüorum ve yardım etmeye akıl vermeye hiçbişi yapamasakta en azından paylaşmaya calışıyoruz. boşan demiyoruz tabiki. kolay degil. sadece sen iyi bilirsin anlarsın bu yuva düzelirmi yoksa böylemi gider. biz sadece böyle gidecekse bir gun öl hergün ölme diyorus. canım kardeşim ben senin psikolojini çok ii anlıorum, inan sunları yazarken bile yüreğim aynı o zamanlardaki sıkıntıyla atıyor, bogazımda düğümleniyor. burda yazılanların hepsini ciddiye al cnım benim.
canım benim iyiym ben ya cok şükür moralımde iyi cok umutluyum nedense sızın sayenızde heralde:))
pek gıremıyorum ya evde olmuyorum bu aralar haftasonuda yoktum kayınvalıdem düşmüş ayagını kırdı amelıyat oldu oraya gıdıp gelıoruz arada bır öyle işte hep aklım burda valla sen nasılsın az kaldı bat lara :)
kizlar hep takip ediyorum sizi ama 2-3 gundur yazamiroum aglamaktan sistim artkcok umitsizlige kapildim napicagimi sasirdim psikolojim bozuldu. NIE BOYLE OLDUM NOLDU BILMIORUM... halbuki ben bu aydan zaten umudumu kesmistim kirmizilari gormeme 4 gun kaldi oyle agrilarim varki heleki kuyruk sokuma dogru belim o kadar agriodi yumurtaliklarimda biz adet olcaz gelicez diye haykiriolar:) cok uzuluyorum kizlar doktoruma bile hic gitmek istemiyorum evden cikmiyorum... bende hamilelik fobi oldu ilk bebegimi kaybettikten sonra ben anlamadim bu durumuu bi bebisim olsun istiyorum kuzum gelsin artik istiyorum.
dolunaycim senin anlattiklarinada cok uzuldumRabbim sanada gonul ferahligi versin insaallah cnm
kendinize iyi bakın kızlar,desteğiniz için çok teşekkür ederim..
aa büyük geçmiş olsun kayınvalidene.. inşallah tez zamanda iyileşir.. bende aynıyım işte tatlım, oram mı kasldı buram mı sızladı hamilemiyim değil miyim triplerindeyim bu sıralar:) bakalım dediğin gibi az kaldı, hoş bana çooook uzun süre ya bu 11-12 gün bakalım öğrenicem:)
kizlar hep takip ediyorum sizi ama 2-3 gundur yazamiroum aglamaktan sistim artkcok umitsizlige kapildim napicagimi sasirdim psikolojim bozuldu. NIE BOYLE OLDUM NOLDU BILMIORUM... halbuki ben bu aydan zaten umudumu kesmistim kirmizilari gormeme 4 gun kaldi oyle agrilarim varki heleki kuyruk sokuma dogru belim o kadar agriodi yumurtaliklarimda biz adet olcaz gelicez diye haykiriolar:) cok uzuluyorum kizlar doktoruma bile hic gitmek istemiyorum evden cikmiyorum... bende hamilelik fobi oldu ilk bebegimi kaybettikten sonra ben anlamadim bu durumuu bi bebisim olsun istiyorum kuzum gelsin artik istiyorum.
dolunaycim senin anlattiklarinada cok uzuldumRabbim sanada gonul ferahligi versin insaallah cnm
nereye gidiyorsun sen yazmaya ve burda olmaya devam et lütfen..
Ya kızlar bu arada benim sol kasığımda öyle bir ağrı oluştuki bugün sabahtan beri anlatamamm resmen ayağımı kasıyo
haydaaaa bu ne şimdi
sağ tarafta olsa apansit oldum diyecem..
Ayyy biz kendimizi çokmu dinliyoruz neee:
ramrod, valla üşenmem kalkar gelirim oraya bi döverim seni bi döverim yani:)) aaa ama, ne demiştik biz moral bozmak yok, sen kalkmş ağlamaktan telef oldum diyorsun.. Hayır niye ağlıyorsun ki kuzum? Ortada üzülecek bir durum yok, regl olursan olursun napalım yani, zaten bu ay bekliyordun, bu demektir ki önümüzdeki aya deneyeceksin.. Allah sağlık sıhhat versin, denemelere devam et en kısa zamanda da al inşallah olumlu haberleri.. Ama sen kendini böyle üzersen olmaz yani bu iş.. Hadi kalk bakayım, git kendine şöyle güzel bir kuşburnu çayı falan yap, yıka elini yüzünü, çık balkona bahçeye falan derin derin nefes al ve toparlan acilen..
Evet hayatım sanırım çok dinliyoruz, hayır bir şey değil başka birşeyimiz olsa hamileyiz diye beklerken beklerken hastanelik olucaz diye korkuyorum:))))
canım benim lutfen umutsuzluğa kapılma, hayırlısı olsun. bu ay olmaz bir dahaki ay olur inşallah Rabbimin izniyle. Ama doktoruna git ihmal etme lutfen. İlk bebeğini kaybemişsin, çok üzüldüm ama bu seni yıldırmasın, karamsarlıga goturmesin. Doktoruna git bakalım kontrolünü ol ne dicekler. Herşey yolundadır eminim eger oyleyse neden umutsuzlanasın ki. Ne zaman gideceksen doktora karar ver bize de haber ver, seni de bekleyelim sabırsızlıkla.
saolasın canım Allah razı olsun...aynen bende ya ama bende batmalar felan cok yogun oldu ama gectı artık sabırsızlıkla beklıorum hamıle haberlerınızı valla :)
dolunay arkadasım senınde yazdıklarını kısmen okudum Rabbim en kısa zamanda senıde feraha kavustursun bol bol dua et canım..
dolunay bence karmakarışık etmedin tam tersi herşeyi paylaşabileceğimiz daha samimi bir topic oldu zaten sadece bebek diye odaklanırsak bunun hiçbirimize faydası olmaz saplantıya dönüşür iyisiyle kötüsüyle birbirimizle herşeyi anlatmanın daha iyi bir paylaşım olduğunu daha faydalı olabileceğini düşünüyorum.
tey tey teyy ağlamayı yasaklıyorum ben yaa şu topikte ağlamak yok takii kırmızıları görene kadar kırmızıları görüncede biraz ağlayın çok değil rahatlayın sonra doğru nisan topiğine hehe şaka şaka ,,,bakın mart ayındayız yalel bana dün demişti martta mart kedileri gibi olacak aynende öle ,,,,ben çok üzülüyorum umutsuz arkadaşlarımızı görünce,,bakın bende çok seviyorum bebekleri çok istiyorum bir bebeğim olsun... biz eşimle bebeğe karar verirken sonuç ne olursa olsun ,bize birsey olmasın dedik üzülmek sıkılmak yok dedik,,, benim eşimin rabbimle arası çok iyi olmamasına rağmen ağzından şu cümleyi duydum 'ALLAH NASİP EDERSE ZATEN HERSEY OLUR' o bile bunu söylüyorsa bizim gibi inançlı insanlar yüreğini ferah tutsun...şu ihtimalide unutmayalım belkide hiö bebeğimiz olmayacak , ama bizler yaşamaya devam edeceğiz kaderimizde olanı yaşayacağız ,tevekkül edelim elimizden geleni yapalım gerisi rabbimin bileceği iş ...
tey tey teyy ağlamayı yasaklıyorum ben yaa şu topikte ağlamak yok takii kırmızıları görene kadar kırmızıları görüncede biraz ağlayın çok değil rahatlayın sonra doğru nisan topiğine hehe şaka şaka ,,,bakın mart ayındayız yalel bana dün demişti martta mart kedileri gibi olacak aynende öle ,,,,ben çok üzülüyorum umutsuz arkadaşlarımızı görünce,,bakın bende çok seviyorum bebekleri çok istiyorum bir bebeğim olsun... biz eşimle bebeğe karar verirken sonuç ne olursa olsun ,bize birsey olmasın dedik üzülmek sıkılmak yok dedik,,, benim eşimin rabbimle arası çok iyi olmamasına rağmen ağzından şu cümleyi duydum 'ALLAH NASİP EDERSE ZATEN HERSEY OLUR' o bile bunu söylüyorsa bizim gibi inançlı insanlar yüreğini ferah tutsun...şu ihtimalide unutmayalım belkide hiö bebeğimiz olmayacak , ama bizler yaşamaya devam edeceğiz kaderimizde olanı yaşayacağız ,tevekkül edelim elimizden geleni yapalım gerisi rabbimin bileceği iş ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?