- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.101
alacam kız bende bu akşam giderken eve bende yapacam haha ,,,eğlence değilmi ayol yapacammal al uğur getirir belki:) ben öyle bir görev biçtim evde beni bekleyen testime:) ama adet gecikmesi olmadan, hatta 1-2 gün geçmeden yapmayacağım kararlıyım..:)
benımde evde pedim kalmamıs dun dolapta baktım pakette 1 tane var ama almıcam dedım kendı kendıme ınsallah gerek kalmaz bu ay dıye:)) kafayımı yıorum ne :))
canım seninle bir türlü denk gelemiyoruz , henüz son durumu yaşamadık son demek kırmızılar demek :) işin şakası herşey yolunda , bekliyoruz umutlanıyoruz,, bat tarihim 6 mart daha var beklemekten başka yapacak bişi de yok..sen nasılsın ?
hahaha aynen yaa bıktım var bı paket gece bı paket gunduz artık gormek ıstemıorum
minik birsey paylaşmak istiyorum, benden yaşça büyük çok tatlı bir ablam var arkadaşım,, 7 yıl çocukları olmadı tedaviler bilmem neler yapacak bişi yok bebek olmuyor sonrasında tüp bebek yapmaya karar verdiler randevu bilmem ne derken testleri yapılması için hastaneye gittiler kan testinde hamile olduğunu öğrendi şoka girdiler ,,,bunun sebebide kesinlikle kafanın tamamen boşalmasıyla alakalı bebek düşüncesi olmadan yapılan cinsel birleşmenin meyvesi 7 yıl sonra çocuk..şuanda 3 tane çocuğu var son ikisi ikiz... benim en büyük umudum o arkadaşımdır.. kulakları çınlasın...:):)
Kızlar bişiy sorucam ya paylaşımlarınızı okudum, biz 6 aydır deniyoruz doktora gidip gitmemekte kararsız kaldım açıkcası cesaret edemiyorum bilmiyorum ama korkuyoruym hele ki o alttan muayene yok mu bitiriyo beni, gerildim düşündükçe bile geriliyorum inş bu ay doktora gitmeme gerek kalmadan hamile kalırım, şimdi sizler folik asit falan kullanıyomuşsunuz ya napsam başlasammı bende hiç bi bilgi sahibide değilim napiyim bekliyimmi biraz daha gideyimmi doktora bi akıl verin ne olur
kırmızılar şarıl şarıl akıyormuş gecenin bir yarısı adam yollarda ped aramaya gidiyormuş ne gülerim haaa ne komik ben banyoda ağlıyormuşum yırtına yırtınaaa ,,,olabilme ihtimali %50 riske atmayalım 1 tane bulunsun kızlar evde
kızlar bişiy sorucam ya paylaşımlarınızı okudum, biz 6 aydır deniyoruz doktora gidip gitmemekte kararsız kaldım açıkcası cesaret edemiyorum bilmiyorum ama korkuyoruym hele ki o alttan muayene yok mu bitiriyo beni, gerildim düşündükçe bile geriliyorum inş bu ay doktora gitmeme gerek kalmadan hamile kalırım, şimdi sizler folik asit falan kullanıyomuşsunuz ya napsam başlasammı bende hiç bi bilgi sahibide değilim napiyim bekliyimmi biraz daha gideyimmi doktora bi akıl verin ne olur
minik birsey paylaşmak istiyorum, benden yaşça büyük çok tatlı bir ablam var arkadaşım,, 7 yıl çocukları olmadı tedaviler bilmem neler yapacak bişi yok bebek olmuyor sonrasında tüp bebek yapmaya karar verdiler randevu bilmem ne derken testleri yapılması için hastaneye gittiler kan testinde hamile olduğunu öğrendi şoka girdiler ,,,bunun sebebide kesinlikle kafanın tamamen boşalmasıyla alakalı bebek düşüncesi olmadan yapılan cinsel birleşmenin meyvesi 7 yıl sonra çocuk..şuanda 3 tane çocuğu var son ikisi ikiz... benim en büyük umudum o arkadaşımdır.. kulakları çınlasın...:):)
doktor zaten 6 ay deneme süresi veriyor seninde 6 ay dolduğuna göre gitmeni tavsiye ederim , boş yere zaman geçirmemiş olursun bir problem varsada kısa sürede çözüme kavuşturursunuz ,korkmayın yavrum şu muayenelerden ilişkiye girmekten çokta farklı değil bence acısı...folik asit konusuna gelince bu konuda daha uzman arkadaşlar var sana yardımcı olurlar,,hersy gönlünce olsun..kızlar bişiy sorucam ya paylaşımlarınızı okudum, biz 6 aydır deniyoruz doktora gidip gitmemekte kararsız kaldım açıkcası cesaret edemiyorum bilmiyorum ama korkuyoruym hele ki o alttan muayene yok mu bitiriyo beni, gerildim düşündükçe bile geriliyorum inş bu ay doktora gitmeme gerek kalmadan hamile kalırım, şimdi sizler folik asit falan kullanıyomuşsunuz ya napsam başlasammı bende hiç bi bilgi sahibide değilim napiyim bekliyimmi biraz daha gideyimmi doktora bi akıl verin ne olur
evet hayatım denk gelemedik bir türlü.ben ş,rkette olduğum için sürekli açık tutamıyorum,ikiiş yapıp arada bakabiliyorum sadece:) canım ben bu ay ümitliyim senden,tabi hayırlısıysa olsun canım benim:) senin de dediğin gibi "teey teyy teyyy " :)))
Kızlar bişiy sorucam ya paylaşımlarınızı okudum, biz 6 aydır deniyoruz doktora gidip gitmemekte kararsız kaldım açıkcası cesaret edemiyorum bilmiyorum ama korkuyoruym hele ki o alttan muayene yok mu bitiriyo beni, gerildim düşündükçe bile geriliyorum inş bu ay doktora gitmeme gerek kalmadan hamile kalırım, şimdi sizler folik asit falan kullanıyomuşsunuz ya napsam başlasammı bende hiç bi bilgi sahibide değilim napiyim bekliyimmi biraz daha gideyimmi doktora bi akıl verin ne olur
ama tabii eğer doktora hiç gitmediysen öncesinde hani kontroller için falan, o zaman gitmelisin tabii..
canım o doktora gitmek seni hiç korkutmasın hiç merak etme..
Sana beni nasıl korkuttular anlatamam ilk defa doktora gittiğimde ağlıyacaktım nerdeyse doktor beni sakinleştirmek için elinden geleni yaptı gerçekten..
Ama çıktığımda anladımki hepsi abartı gerççekten çekinecek korkacak hiç bişey yok
ama doktora kesinlikle gitmelisin zaten hamile kalmayı düşünen her insan gitmeli
sana simir testi ve bitekim kan testleri yapıcak ona göre çalışmalara devam edersin önce senin sağlığın sonra bebişin gelecek inşallah..
sağlık olsun hayatım iyi olduğumuzu bilelim yeter, inşallah bende bu ay kndimden ümitliyim çalışmalar çok başarılı geçti nasip bakalım,,, sizdende umutlu mesajlar bekliyoruz..evet hayatım denk gelemedik bir türlü.ben ş,rkette olduğum için sürekli açık tutamıyorum,ikiiş yapıp arada bakabiliyorum sadece:) canım ben bu ay ümitliyim senden,tabi hayırlısıysa olsun canım benim:) senin de dediğin gibi "teey teyy teyyy " :)))
banucuğum 2 tamamda 3. çocuk konusunda çok kararsızım arkadaşım ya korktum bir andaapet yok bebiş var inşallah bu ay hepimizeeee..:)
güzel bir örnek olmuş, kader bu işte ne olacağını ne zaman olacağını bilmiyoruz.. Inşallah bizlerde 2 şer 3 er çocuklu mutlu kadınlar oluruz bir gün..
Folik asit alabilirsin, vitamin zaten o, hatta başlasan bir an önce iyi olur. Doktor içinse yaşın önemli, 33 den küçüksen bekle derim, doktorlarda o yaşa kadar 1 yıl deneme süresi veriyor.
hahahhahaahaha :)))) alemsin canım çok güldüm :))
benim de iki senedir uğraşan bir arkadaşım var doktora gittiler sorun yok ama sonuç ta yok görev gibi oldu diyolardı zevk falan kalmadı ,artık olsada olur olmasa da diye bıraktılar o nedenle bu aralar güzel haberler bekliyorum inşallah. çünkü kafaya takmamayı başarıp unutunca bu iş oluyo ama bizler biraz fazla heyecanlıyız sanırım
teşekkür ederim hepinize ozaman ben bekleyeyim 8 mart' a kadar sonuca göre gideyim dimi hani olumsuz olursa sonuç ozmn gideyim bu folik asidi gidip eczaneden alsam günde 1 tane olmak üzere başlasam olur ozmn dimi canlarım
canım bence gitmelisin inan korkacak bişey yok benim bir arkadaşım önlem olsun diye gitmişti yumurtalıklarında kist varmış doktor bu kistlerle hamile kalamazsın demişti 1 ay ilaç kullandı kist falan gitti 3.ay hamile kaldı yani sorun yok ise kafan rahat olur ama bişey varsada zaman kaybetmeden çözüm bulunur
oda alıcağın folikasitin markasına göre deyişir canım..
Bize alınca yazarsın bilgilerimizi paylaşırız..
Ama tavsiyem hemen almandır..
Ve adet olursan eyer hiç vakit kaybetmeden adet sonrası doktora gitmenidr..
aynen canım sorma benide öyle korkuttular, beklicem biraz daha ama gidecem yapacak bişiy yokk
Teşekkür ederim hepinize ozaman ben bekleyeyim 8 Mart' a kadar sonuca göre gideyim dimi hani olumsuz olursa sonuç ozmn gideyim bu folik asidi gidip eczaneden alsam günde 1 tane olmak üzere başlasam olur ozmn dimi canlarım
sağlık olsun hayatım iyi olduğumuzu bilelim yeter, inşallah bende bu ay kndimden ümitliyim çalışmalar çok başarılı geçti nasip bakalım,,, sizdende umutlu mesajlar bekliyoruz..
banucuğum 2 tamamda 3. çocuk konusunda çok kararsızım arkadaşım ya korktum bir andaa
bencede bizler çok heycanlıyız ,,,anneme anlatıyorum doktor şöyle dedi doktor böle yaptı ,, kadıncağızım bana diyorki ,,,bunlar bizdede varmıydı ayol benim niye haberim yok hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?