- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.041
walla senden umutlum bılmıyorum oyle gelıyo ıcımden bakalımm beklıyoruz az kaldı san zaten
Amiiiiiin tatlım:) hepimiz görürüz inşallah o güzel pembiş 2.çizgiyi
aminn aminnn inşş
test mest almak yok artık , bitecek bekleyiş inşallah:)
canım hani lazım olursa die dediydim:)))))))
eheheheh ben de 3 paket var hala kullanılmamış, ama göz önünden uzağa kaldırdım görmiyeyim diye:)))
farketmez öyle 1 ayda bozulacak şeyler değil neticede:) lata nın dediği gibi sen en azından eczane aramıyorsun:) ay inşallah bu ay ki testlerimiz pozitif olur da son olur kızlar..
ben geçen ay adetim gelmeyince ertesi gün - 20 derecede yayan sokağa atıp kendimi, gidip ingilizce bilen birini bulmak için debelenip , nihayetinde başarıp bir test almıştım, eve geldim yapsam mı beklesem mi sabahı derken aman dedim gidip yapayım, testin paketini açtım, gittim banyoya bi baktım kırmızılar orada, öyle mal gibi kalmıştım elimde testle:) şimdi o testi kullanmak nasip olacak mı bu ay bekliyorum bakalım merakla:)))
Kızlar vallaha hızınıza yetişemiyorumyani bu arada baktımda birde reklamınız olmuş..
Bu arada 200 sayfayıda derirmişis vallaha süper..
kendinize iyi bakın kızlar,desteğiniz için çok teşekkür ederim..
hadi bakalım, inşallah tutarsa hislerin ayın kahini seçicem seni:))) valla şaka bi yana bakalım hayatım, hepimiz hem umutluyuz elbette çünkü deniyoruz, hem de insan kendini çok galeyana getirmek istemiyor bir yandan da.. hayırlısı olsun hakkımızda tatlım..
Kızlar vallaha hızınıza yetişemiyorumyani bu arada baktımda birde reklamınız olmuş..
kendinize iyi bakın kızlar,desteğiniz için çok teşekkür ederim..
evet cnm bende godum reklamı. Yogunlaşıosun aralarda degil mi
hee heee keşke internetten alabilseydik testleri şöyle 10-15 tane sipariş ederdik bir kerede.
tabi piskopata bağlardık herhalde 3 gün önceden başlardık yapmaya tuttuysa diyee
nereye canım, gidiomusun?
aynen öyle canım inan bazen yetişemiyorum bile..
:)))tabıkı tatlım herseyden once hayırlısı bu kadar rahat olmayı bana sen ogrettın unutmadım o gun sana yazdgım gunu aglayark yazmıstım kırmızıları gordgum gun neysekı unuttum haıtlamkta ıstemıyorum artık onumdekı aylarda umutlarım tukenmedı tukenmeyecekteeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?