- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.121
Kızlar bişiy sorucam ya paylaşımlarınızı okudum, biz 6 aydır deniyoruz doktora gidip gitmemekte kararsız kaldım açıkcası cesaret edemiyorum bilmiyorum ama korkuyoruym hele ki o alttan muayene yok mu bitiriyo beni, gerildim düşündükçe bile geriliyorum inş bu ay doktora gitmeme gerek kalmadan hamile kalırım, şimdi sizler folik asit falan kullanıyomuşsunuz ya napsam başlasammı bende hiç bi bilgi sahibide değilim napiyim bekliyimmi biraz daha gideyimmi doktora bi akıl verin ne olur
folibol markasını alabilrsin, hem ucuz hem de günde 1 tane alıyorsun tatlım.. inşallah bebiş için gitmek kısmet olsun doktora mart ayında..:)
lafın gelişi dedim, isteyen vardır belki hem 3 4:))) benim annem de aynısını dedi, hatta o 9 ay boyunca bile hiçbir bulantı aşerme vs yaşamamış, olmuş doğurmuş işte:))
canım ozmn ben gidip eczaneye sorayımmı yoksa varsa sizin kullandığınız marka direk gidip onu alayım ben
folibol markasını alabilrsin, hem ucuz hem de günde 1 tane alıyorsun tatlım.. inşallah bebiş için gitmek kısmet olsun doktora mart ayında..:)
lafın gelişi dedim, isteyen vardır belki hem 3 4:))) benim annem de aynısını dedi, hatta o 9 ay boyunca bile hiçbir bulantı aşerme vs yaşamamış, olmuş doğurmuş işte:))
canım hiç gerilme, bende oleydim geril geril beni kesse daha iyiydi ama kendimizi sıktıgımız için zor gelio bize. gerilmeyeceksin rahat olacaksın ki rahatca muayenende olsun bitsin 2 dakka da
Canım ozmn ben gidip eczaneye sorayımmı yoksa varsa sizin kullandığınız marka direk gidip onu alayım ben
Özlemciğim sağol tatlım toplicam cesaretimi madem bebeiş istiyoruz önemli olan sağlığımız stresi atcaz kenara
folbiol canım zaten başka yokmuş 10 gün önce aldım eczacı öyle dedi
diğereleri demir + folik asit miş ben daha önce demir eksikliği olduğundan onlardan kullanmıştım şimdi kan sayımı yaptırdım demir eksikliği çıkmadı folbiol aldım
ay evet at o stresi relaxxx; yatıver o koltuga, gozlerimi kaparım vazifemi yaparım hesabı:) sonrasında doktor Allah ın izniyle hersey yolunda deyince inan bir yuk kalkıo adamın sırtından omuzundan herbiyerinden:)
Canım ne güzel anlatmışsın yatcam valla kapatcam gözlerimi hayır ben doktora gidene kdr hatta kapıdan içeri girene kdr sizin mesajlarınızı okumam lazım bak şimdi nasıl motive oldum
Soğan kürü nedir ne için yapılır nasıl yapılır çok duydum forumda ama hiç bir bilgim yok yardım edermisiniz
allah umutlarımızı daim etsin ve neticesini versin arkadaşım.. hatırlama zaten o günü hiç, unut, inşallah yüzün güler bu ay arkadaşım, çooooook yürekten diliyorum bunu...
ahahahahah sıyırmışsanda accııcık merak etme yani yalnız değilsin, hepimiz biraz üşütük kadınlar durumundayız zira bu deneme döneminde:)
canım korkcak birşey yok sıkma canını :))
beni de korkuttular ilk gittiğimde titriyordum resmen :18:
ama çıkarken umduğumdan iyi geçmişti önemli olan kendini sıkmaman
ben artık gittiğimde doktor demeden yan odaya geçeyim mi diye soruyorum hahahah
Kızlar bişiy sorucam ya paylaşımlarınızı okudum, biz 6 aydır deniyoruz doktora gidip gitmemekte kararsız kaldım açıkcası cesaret edemiyorum bilmiyorum ama korkuyoruym hele ki o alttan muayene yok mu bitiriyo beni, gerildim düşündükçe bile geriliyorum inş bu ay doktora gitmeme gerek kalmadan hamile kalırım, şimdi sizler folik asit falan kullanıyomuşsunuz ya napsam başlasammı bende hiç bi bilgi sahibide değilim napiyim bekliyimmi biraz daha gideyimmi doktora bi akıl verin ne olur
nereye gidiyorsun sen yazmaya ve burda olmaya devam et lütfen..
Ya kızlar bu arada benim sol kasığımda öyle bir ağrı oluştuki bugün sabahtan beri anlatamamm resmen ayağımı kasıyo
haydaaaa bu ne şimdi
sağ tarafta olsa apansit oldum diyecem..
Ayyy biz kendimizi çokmu dinliyoruz neee:
Evet ranbocum aynen kızlara katılıyorum
bak benim bi arkadaşımvar 3 tane bebeğini kaybetti onun o halini düşüne biliyomusun..
Sakın bu yazdıklarımı yanlış anlama
neyse sonra 4. Hamile kaldı
şimdi bizim ufaklık 2 buçuk yaşında bi canavar okadar sevimliki görmeniz lazım..
Ve ikinci çocuğu hiç düşünmezken şimdi tekrar hamile..
Hemde ne yumurtlama günü nebişey okadar alakasız bi zamanda hamile kalmışki adeti biter bitmez ya bu şişler belli olmaz oyüzden hiç umudumuzu kaybetmiyelim lütfen..
allah iyiliğini versin cnm benim ya:) oda iyiymiş
tey tey teyy ağlamayı yasaklıyorum ben yaa şu topikte ağlamak yok takii kırmızıları görene kadar kırmızıları görüncede biraz ağlayın çok değil rahatlayın sonra doğru nisan topiğine hehe şaka şaka ,,,bakın mart ayındayız yalel bana dün demişti martta mart kedileri gibi olacak aynende öle ,,,,ben çok üzülüyorum umutsuz arkadaşlarımızı görünce,,bakın bende çok seviyorum bebekleri çok istiyorum bir bebeğim olsun... biz eşimle bebeğe karar verirken sonuç ne olursa olsun ,bize birsey olmasın dedik üzülmek sıkılmak yok dedik,,, benim eşimin rabbimle arası çok iyi olmamasına rağmen ağzından şu cümleyi duydum 'ALLAH NASİP EDERSE ZATEN HERSEY OLUR' o bile bunu söylüyorsa bizim gibi inançlı insanlar yüreğini ferah tutsun...şu ihtimalide unutmayalım belkide hiö bebeğimiz olmayacak , ama bizler yaşamaya devam edeceğiz kaderimizde olanı yaşayacağız ,tevekkül edelim elimizden geleni yapalım gerisi rabbimin bileceği iş ...
ramrod bak canım bende evlat acısını çok iyi bilen bir anneyim lütfen canım sakin olmayı birbirimiz de sakinleştirmeyi başarmalıyız bence artık hepimiz biliyoruz bu stres hamileliğin düşmanı canım o nedenle lütfen fobi yapma hayırlısı ne zaman ise inşallah bebeğini kucağına sağlıkla alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?