Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

canım hiç gerilme, bende oleydim geril geril beni kesse daha iyiydi ama kendimizi sıktıgımız için zor gelio bize. gerilmeyeceksin rahat olacaksın ki rahatca muayenende olsun bitsin 2 dakka da

Banucum inşallah tatlım olur inşaalda bebek için giderim doktora

canım ozmn ben gidip eczaneye sorayımmı yoksa varsa sizin kullandığınız marka direk gidip onu alayım ben

ben solgar kullanıyorum ondan günde bitane kullanıyosun.
Folbiyel var galiba birde foliplas.ama ondan 3 tane alıyosun günde gerçi foliplasta başka vitaminlerde var canım..
Ilaç isimlerinde yazılışta yanlış harfler kullanmış ola bilirim ama aklımda kaldığı kadarıyla yazdım canım..

yani oladabilir isteyen vardır muhakak :) aynen ya gariplerim bişi görmemişler ama maşallah çatır çatır gebe kalıp doğurmuşlar hiç anneme benzememişim..::)

canım hiç gerilme, bende oleydim geril geril beni kesse daha iyiydi ama kendimizi sıktıgımız için zor gelio bize. gerilmeyeceksin rahat olacaksın ki rahatca muayenende olsun bitsin 2 dakka da

Özlemciğim sağol tatlım toplicam cesaretimi madem bebeiş istiyoruz önemli olan sağlığımız stresi atcaz kenara

Canım ozmn ben gidip eczaneye sorayımmı yoksa varsa sizin kullandığınız marka direk gidip onu alayım ben

folbiol canım zaten başka yokmuş 10 gün önce aldım eczacı öyle dedi

diğereleri demir + folik asit miş ben daha önce demir eksikliği olduğundan onlardan kullanmıştım şimdi kan sayımı yaptırdım demir eksikliği çıkmadı folbiol aldım

Özlemciğim sağol tatlım toplicam cesaretimi madem bebeiş istiyoruz önemli olan sağlığımız stresi atcaz kenara

ay evet at o stresi relaxxx; yatıver o koltuga, gozlerimi kaparım vazifemi yaparım hesabı:) sonrasında doktor Allah ın izniyle hersey yolunda deyince inan bir yuk kalkıo adamın sırtından omuzundan herbiyerinden:)

sağol canım bende alayım buğün başlayayım kullanmaya eczacıya danışırım bide bakalım mart güldürsün yüzümüzü

ay evet at o stresi relaxxx; yatıver o koltuga, gozlerimi kaparım vazifemi yaparım hesabı:) sonrasında doktor Allah ın izniyle hersey yolunda deyince inan bir yuk kalkıo adamın sırtından omuzundan herbiyerinden:)

Canım ne güzel anlatmışsın yatcam valla kapatcam gözlerimi hayır ben doktora gidene kdr hatta kapıdan içeri girene kdr sizin mesajlarınızı okumam lazım bak şimdi nasıl motive oldum

Canım ne güzel anlatmışsın yatcam valla kapatcam gözlerimi hayır ben doktora gidene kdr hatta kapıdan içeri girene kdr sizin mesajlarınızı okumam lazım bak şimdi nasıl motive oldum

canım korkcak birşey yok sıkma canını :))
beni de korkuttular ilk gittiğimde titriyordum resmen :18:
ama çıkarken umduğumdan iyi geçmişti önemli olan kendini sıkmaman
ben artık gittiğimde doktor demeden yan odaya geçeyim mi diye soruyorum hahahah

Soğan kürü nedir ne için yapılır nasıl yapılır çok duydum forumda ama hiç bir bilgim yok yardım edermisiniz

tatlım soğan kürünün tarifi ;

İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız.

Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir.

Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.

Ben çalıştığım için sabahları aç karnına kalktığım gibi yapıp içiyorum birde akşam yemeği yemeden önce yapıp içiyorum inş bende faydasını görürüm.Benimde intihaplanmam vardı bu kürü içmeye başladıktan sonra yoğun akıntılarım oldu.Belkide içimi temizliyor diye düşünüyorum ama sende gönül rahatlığı ile yapıp uygula :) Birde canım adetimin 6.günü başladım ben yani adetim bitmişti..

Son düzenleme:
allah umutlarımızı daim etsin ve neticesini versin arkadaşım.. hatırlama zaten o günü hiç, unut, inşallah yüzün güler bu ay arkadaşım, çooooook yürekten diliyorum bunu...

ayyy balım benım bal damlıyo o agızdan o guzle yuregın senıde herzaman mutlu etsın guzel dılegın ıcın cok cok tsk ederımmm

allah iyiliğini versin cnm benim ya:) oda iyiymiş

canim alttan muaynede oyle korkulucak bisey yok bence sahsen ben mecburi kurtaj bile oldugum icin onda bile aci cekmedim hic korkma benceee

ana senın ıcın cok erkend egılmı yahu:)bız ancak bunları hafta sonu gorecegız dıye umutluyum bılmıyorum bende hıc bırsey yok nden olb acaba:))bu sogan suyu ıcımde dısımda hıc bırsey bırakmadı walla:))I

ay masaaallah yaaa zaten biz takinti yaptigimiz icin boyle oluo galiba hayirlisi artik

kesınlıkle katılıyorum en dogrusu bu walla bu yazdıklarını okuyunca bıraz daha ferahlıyorum

amin canim insallah hepimiz saglikla bebislerimizi kucagimiza alirizzsanada gecmis olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…