• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

walla senden umutlum bılmıyorum oyle gelıyo ıcımden bakalımm beklıyoruz az kaldı san zaten:16:

hadi bakalım, inşallah tutarsa hislerin ayın kahini seçicem seni:))) valla şaka bi yana bakalım hayatım, hepimiz hem umutluyuz elbette çünkü deniyoruz, hem de insan kendini çok galeyana getirmek istemiyor bir yandan da.. hayırlısı olsun hakkımızda tatlım..

Kızlar vallaha hızınıza yetişemiyorumyani bu arada baktımda birde reklamınız olmuş..
Bu arada 200 sayfayıda derirmişis vallaha süper..

Amiiiiiin tatlım:) hepimiz görürüz inşallah o güzel pembiş 2.çizgiyi;)

aminn aminnn inşş

test mest almak yok artık , bitecek bekleyiş inşallah:)

canım hani lazım olursa die dediydim:)))))))

eheheheh ben de 3 paket var hala kullanılmamış, ama göz önünden uzağa kaldırdım görmiyeyim diye:)))

bende de milyon tane var kullanılmamış yatak odasında çekmecede duruo. yanında da ona tam tezat başka şeylerle birlikte:)))

farketmez öyle 1 ayda bozulacak şeyler değil neticede:) lata nın dediği gibi sen en azından eczane aramıyorsun:) ay inşallah bu ay ki testlerimiz pozitif olur da son olur kızlar..:21:

ınsalla ben bu ay ıkı tane aldım yedekte kalsın rezıl oluyoruz yoksa tanındık resmen:9:

ben geçen ay adetim gelmeyince ertesi gün - 20 derecede yayan sokağa atıp kendimi, gidip ingilizce bilen birini bulmak için debelenip , nihayetinde başarıp bir test almıştım, eve geldim yapsam mı beklesem mi sabahı derken aman dedim gidip yapayım, testin paketini açtım, gittim banyoya bi baktım kırmızılar orada, öyle mal gibi kalmıştım elimde testle:) şimdi o testi kullanmak nasip olacak mı bu ay bekliyorum bakalım merakla:)))

aman kırmızıları unutunnn yaaa yok kırmızı falan

hee heee keşke internetten alabilseydik testleri şöyle 10-15 tane sipariş ederdik bir kerede.

tabi piskopata bağlardık herhalde 3 gün önceden başlardık yapmaya tuttuysa diyee:52:

hadi bakalım, inşallah tutarsa hislerin ayın kahini seçicem seni:))) valla şaka bi yana bakalım hayatım, hepimiz hem umutluyuz elbette çünkü deniyoruz, hem de insan kendini çok galeyana getirmek istemiyor bir yandan da.. hayırlısı olsun hakkımızda tatlım..

:)))tabıkı tatlım herseyden once hayırlısı bu kadar rahat olmayı bana sen ogrettın unutmadım o gun sana yazdgım gunu aglayark yazmıstım kırmızıları gordgum gun neysekı unuttum haıtlamkta ıstemıyorum artık onumdekı aylarda umutlarım tukenmedı tukenmeyecekteeeeee:46:

Kızlar vallaha hızınıza yetişemiyorumyani bu arada baktımda birde reklamınız olmuş..
Bu arada 200 sayfayıda derirmişis vallaha süper..

evet tatlım guldencım ne yapıyosun calsımalar basladımı senınle beraberız mart 9 ınsallah hayırlsı haberler alırız :))

hee heee keşke internetten alabilseydik testleri şöyle 10-15 tane sipariş ederdik bir kerede.

tabi piskopata bağlardık herhalde 3 gün önceden başlardık yapmaya tuttuysa diyee:52:

bildiğim kadarıyla alabiliyorsun zaten,forumlarda bir kaç kişi yazmıştı çünkü.. hem de ucuza geliyormuş. ama ben türkiyede olmadığımdan araştırmadım hangi siteler diye.. bi bak sen bulursun bence..

nereye canım, gidiomusun?

buralardayım biraz daha..sizide iyice bunaltmak istemiyorum..
normalde neşeyle yumurtlayanlar topiğinin mudavimiydim..

bundan sonra nasıl neşeyle yumurtlarım bilmiyorum..zaten hiç neşeyle yumurtlamamışım ki..

sizlerin pozitifliği sayesinde yinede içimde açan güneşe engel olamıyorum kızlar..
boşanmak için evlenilmez ve bakalım umarım çıkış yolumuz bu olmaz..
elimden geleni yapacağım...ama zamanımda azaldı,biryere kadar..
artık hayatıma şekil vermem lazım..yıllar kaybolup gidiyor.

:)))tabıkı tatlım herseyden once hayırlısı bu kadar rahat olmayı bana sen ogrettın unutmadım o gun sana yazdgım gunu aglayark yazmıstım kırmızıları gordgum gun neysekı unuttum haıtlamkta ıstemıyorum artık onumdekı aylarda umutlarım tukenmedı tukenmeyecekteeeeee:46:

allah umutlarımızı daim etsin ve neticesini versin arkadaşım.. hatırlama zaten o günü hiç, unut, inşallah yüzün güler bu ay arkadaşım, çooooook yürekten diliyorum bunu...

Back
X