• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

:))su ıse cok gulmustum o kadar kullandın daha bıtmedımı o testler ::9:

ben geçen ay adetim gelmeyince ertesi gün - 20 derecede yayan sokağa atıp kendimi, gidip ingilizce bilen birini bulmak için debelenip , nihayetinde başarıp bir test almıştım, eve geldim yapsam mı beklesem mi sabahı derken aman dedim gidip yapayım, testin paketini açtım, gittim banyoya bi baktım kırmızılar orada, öyle mal gibi kalmıştım elimde testle:) şimdi o testi kullanmak nasip olacak mı bu ay bekliyorum bakalım merakla:)))

Son düzenleme:
cok sagol tatlım ben gunde ıkı tane kullanacagım demektır:)sen nasılısn neler degısyor farklılıklar baslamıs bana oyle gelıyokı bu ay senden yana umutluyum bende bu ay kendımden umutlu dgeılım neden ıcsel duygularım bundan yana bakalım artıkk

kimden umutlusun tatlım benden mi?? benden di mi? benden olsun lütfen:))))))))

ben geçen ay adetim gelmeyince ertesi gün - 20 derecede yayan sokağa atıp kendimi, gidip ingilizce bilen birini bulmak için debelenip , nihayetinde başarıp bir test almıştım, eve geldim yapsam mı beklesem mi sabahı derken aman dedi gidip yapayım, testin paketini açtım, gittim banyoya bi baktım kırmızılar oarada, öyle mal gibi kalmıştım elimde testle:) şimdi o testi kullanmak nasip olacak mı bu bekliyorum bakalım merakla:)))

:)))))) -20 dereceye çıkınca sokulmuş kırmızılar demekki. bende çıkmayacagını bildiğim halde sırf içimde kalmasın die yapıorum. bir de testleri bir an once bitirmek için:)

ne emaneti ayol cocuk mu aldım ki emanert ediosunuz de. ayyy sibnir oldum. bizde yazlıga giderken kaynanam bana bole saçma sapan bişi solemişti. ay walla kusura bakma 1 söylerim 2 söylerim denizde açılma die 3. de dinlemesse peşinden gidecek değilim dedim. kapadım teli. o kadar cıldırtmışlardı beni vaktinde bu kadar arsızlaşmıştım bende. ailen girsin devreye. ne bilim konussunlar. bişi yapsınlar. artık saçma sapan çareler üretiyor olabilirim ama ne dicemi şaşırdım canlarım ya:84:

canım babam nekehat döneminde...bundan 2ay önce Allahım kimselere göstermesin böyle şeyleri ama
adam ölümlerden döndü..
ona kıyamam...annem zaten biliyor.kardeşlerimde eşimi severler ama mutsuz olduğumu da biliyorlar..

ya zaten Allah katında hayırlı bir evlilik yapsaydım zaten bi bebeğim olurdu..

jinekoloğum yumurtamın resmini bana verip hadi bunu doldurup gelin dedi..muanem okadar iyiydiki..
kaç ay geçti tık yok...Allahım bilerek engel oluyor...

bilmiyorum,evlenirken benimde birkaç soru işaretim vardı ama hepsi işiyle ilgili şeylerdi yani düzelebilecek şeylerdi.
elimden geldiğincede bunları düzeltmesine yada iyileştirmesine vargücümle destek oluyorum..yavaş yavaş zaten bişeyler düzeldi ama huzur kalmadı şimdide..

o imzanın benden bukadar şey götüreceğini bilseydim ALLAH BELAMI VERSİN Kİ ATMAZDIM..
eşimi seviyordum ama 1senemi 2senemi ağlar unuturdum...
böyle hergün eşşeğin gözüne girip çıkmaktan iyidir.

ısın cok zor tatlım ya cok ıyı nıyetlısın fedakarsın ya bu senın esınn yanı bu ınsandan da darbelr yersen kıme guveneceksın kıme ınanacaksın bak onun bebegını bıle tasımak ıstıyosun yıne senın ıcınde bırseyler wall ay adam tam odun ya yazık sen ve senın gıbı ınsanlara tatlım ıyı dusun bence bır kez daha konusmayı dene gecen gunler senın alehıne olmasın dıkkat et sende keskelre ve pısmanlıklara kalma yıne yuvan ıcın elınden gelenı yap al konus tekrar tekrar olacak senın ıcın hayırlsı olan ne ıse o olsun

canım babam nekehat döneminde...bundan 2ay önce Allahım kimselere göstermesin böyle şeyleri ama
adam ölümlerden döndü..
ona kıyamam...annem zaten biliyor.kardeşlerimde eşimi severler ama mutsuz olduğumu da biliyorlar..

ya zaten Allah katında hayırlı bir evlilik yapsaydım zaten bi bebeğim olurdu..

jinekoloğum yumurtamın resmini bana verip hadi bunu doldurup gelin dedi..muanem okadar iyiydiki..
kaç ay geçti tık yok...Allahım bilerek engel oluyor...

ay canım ne bilim. ben ne dicemi şaşırıyorum.

:)))))) -20 dereceye çıkınca sokulmuş kırmızılar demekki. bende çıkmayacagını bildiğim halde sırf içimde kalmasın die yapıorum. bir de testleri bir an once bitirmek için:)

:))) kullanma süreleri yazar üzerinde genelde 2 yıl falan süreleri.. inşallah elindekileri bitirmene gerek kalmadan görürsün pozitifi tatlım..:)

kızlar bırsey soracagım su folıc asıtı gunde kac kez alıyorsunuz eczane bana ıkı gun ogun akabılırsınız dedı sız nasıl kullanıyorsunuz ılactan mı yoksa sogan suyundan mı bende durduk yerde mıgde havalanması basldı bulanıyo gıbı oluyor bana oyle gelıyo kı sogan suyundan olsa gerek sıkıldım ıcmekten desme ınanın duzenlı kullandım bırakmakta ıstemıyorum cok kotu akıntı yaptı bende artık bu durum ıyı bır habercısımı oluyo yoksa tam tersı mı oluyo bende bılmıyorum su sogan kurunu kullanan arkadaslar bır yorumlarını eklerseler sevınırım:17:

bana doktor 2 ay öndceden kullanmaya başlamalısın dedi sadece. miktar söylemedi bende unutmuşum sormayı

10 gün önce folbiol alıp başladım günde 1 tane içiyorum daha öceki tecrübelerimde de öyle yapmıştım o nedenle tekrar doktoru bunun için aramak istemedim

canım bunlar eczaneden aldıgımız gibi kutulu degil. gri parlak bşir paketin içinde alet edevat:) 2 yıl sa daha var ii bari:)

farketmez öyle 1 ayda bozulacak şeyler değil neticede:) lata nın dediği gibi sen en azından eczane aramıyorsun:) ay inşallah bu ay ki testlerimiz pozitif olur da son olur kızlar..:21:

Son düzenleme:
bana doktor 2 ay öndceden kullanmaya başlamalısın dedi sadece. miktar söylemedi bende unutmuşum sormayı

10 gün önce folbiol alıp başladım günde 1 tane içiyorum daha öceki tecrübelerimde de öyle yapmıştım o nedenle tekrar doktoru bunun için aramak istemedim

folibol günde bir tane içiliyor zaten hayatım, doğru kullanıyorsun..

farketez öyle 1 ayda bozulacak şeyler değil neticede:) lata nın dediği gibi sen en azından eczane aramıyorsun:) ay inşallah bu ay ki testlerimiz pozitif olur da son olur kızlar..:21:

kuzularım benim yakınımda olsaydınız ben şistediğinizde size getirirdim ya da eczaneye giderim sizin için no problem:)) inşallah canımm inşallah

Tulins canım nerdesinn? son durumlar nedir sen de canım,kaçırdım sanırım bene yine son durumunu:17: :))

canım seninle bir türlü denk gelemiyoruz , henüz son durumu yaşamadık son demek kırmızılar demek :) işin şakası herşey yolunda , bekliyoruz umutlanıyoruz,, bat tarihim 6 mart daha var beklemekten başka yapacak bişi de yok..sen nasılsın ?

ben geçen ay adetim gelmeyince ertesi gün - 20 derecede yayan sokağa atıp kendimi, gidip ingilizce bilen birini bulmak için debelenip , nihayetinde başarıp bir test almıştım, eve geldim yapsam mı beklesem mi sabahı derken aman dedim gidip yapayım, testin paketini açtım, gittim banyoya bi baktım kırmızılar orada, öyle mal gibi kalmıştım elimde testle:) şimdi o testi kullanmak nasip olacak mı bu ay bekliyorum bakalım merakla:)))

inşallah kullanmakta nasip olur çift çizgiyi görmekte :)))

ayyy cok ıgrenc bır duurum olmus sınır sey zaten umutlanırsın beklersın cıkar gelır sankı ne var gelll kendımızı bılmıs bılelı her ay kapımızı calsıyorsun su 9 ay ıcınde gelme yanı koca omurde bır ayda cıkıp gelme ama yokk arısız bu kırmızlar suan nefret edıyorum walla kzılar aylıkcıyız ayıptır soylemsı mutfak alıs verısı yapmaya gıderız her ay o zman ped falan ne lazımsa alırdım bu ay almadın sınırden ılk gorevım bu olmasın bu sfer dedım:)ama adetıme yakın gıder her ıhtımale karsın alırım :)

herkesin bir test tecrübesi olmuş vallahi bende hiç yaşamadım,, sadede ilk evlendiğim yıllarda korunmama rağmen sırf meraktan alıp yapmıştım onun dışında sekiz aydır hiç demedim bebek arayışında olmamıza rağmen, ama benim kanamam bat tarihimden 1 gün ila 5 gün arasında önce geldiği için öle bi heyecana kapılamadım ...

inşallah kullanmakta nasip olur çift çizgiyi görmekte :)))

Amiiiiiin tatlım:) hepimiz görürüz inşallah o güzel pembiş 2.çizgiyi;)

kuzularım benim yakınımda olsaydınız ben şistediğinizde size getirirdim ya da eczaneye giderim sizin için no problem:)) inşallah canımm inşallah

test mest almak yok artık , bitecek bekleyiş inşallah:)

ayyy cok ıgrenc bır duurum olmus sınır sey zaten umutlanırsın beklersın cıkar gelır sankı ne var gelll kendımızı bılmıs bılelı her ay kapımızı calsıyorsun su 9 ay ıcınde gelme yanı koca omurde bır ayda cıkıp gelme ama yokk arısız bu kırmızlar suan nefret edıyorum walla kzılar aylıkcıyız ayıptır soylemsı mutfak alıs verısı yapmaya gıderız her ay o zman ped falan ne lazımsa alırdım bu ay almadın sınırden ılk gorevım bu olmasın bu sfer dedım:)ama adetıme yakın gıder her ıhtımale karsın alırım :)

eheheheh ben de 3 paket var hala kullanılmamış, ama göz önünden uzağa kaldırdım görmiyeyim diye:)))

tesekkur ederım tatlım

Back
X