Ben konuyu başından beri takip ediyorum. Düşmüş bir kadına empati yapıyorum parmak sallayanlara taş atanlara değil. Aynılarını yaşadım çünkü. O çaresizliği, yorgunluğu, bitikliği çok iyi bildiğim için bu üyenin kalkmasına destek oluyorum. Kadın açık yüreklilikle hislerini duygularını paylaşıyor. Gizlesin saklasın içine atsın, zorbalardan korkup paylaşmasın, mış gibi yapsın. Çok iyi anne dersiniz o zaman değil mi? Hak edene versin, hak etmeyene vermesin olayı da çok komik. Hapse girmemek için 14. kez hamile kalan kadını okudunuz mu? Hırsız olduğu için çok hak etmiş, her sene bir tane doğurmuş. Sizin düşünceye göre siz de kesin hak etmiş değilsiniz.
Zorbalamaya, kendini daha kötü hissettirmeye ne meraklısınız. Tutturmuşsunuz musibet diyemez diye. Ben de bu tarz kelimeler kullandım, söyledim diye çocuğum öyle mi oldu? İstediğim kelimeyi kullanırım kullandım da. Hatta sütüm kesilsin yeter dayanamıyorum bu ağrıya bile dedim ama o ağrıya dayana dayana emzirdim de.
En güçlüden en güçsüze doğuran kadınlar empati yapıyor, doğurmamışlar çocuksuzlar ellerinden gelse linç edecek kadını.