Anne haller...:) biraz da gülelim

ayyy ne komik şaeyler olmuşkaydirigubbakcemile3
bnde anlatıyım bi tane
bebeğimle fotoğraf çekindik geçen
pc ye attım bi baktım fotoların çoğunda benim göğüs dışarda kalmışş
her an emzirdiğim için unutmuşumkaydirigubbakcemile3
hemen sildim tebii
bi de ayaklarımı sürekli salllıyorum bebek varken de yokkende
alışkanlık oldu artık:roflol:

Son düzenleme:
ben de bi anımı paylaşayım.bebeğim doğdu tabi hep kucakta emzirip sallayarak uyutuyorum.bi gün namaz kılıyorum.ellerimi bağlamışım sağa sola sanki bebek sallar gibi sallanıp dua yerine pış pış diye bi şeyler söylüyorum.bunu bi kaç dakika devam ettikten sonra farkettim.çok gülmüştüm kendime.
:roflol::roflol::roflol:
ayyy ne komik şaeyler olmuşkaydirigubbakcemile3
bnde anlatıyım bi tane
bebeğimle fotoğraf çekindik geçen
pc ye attım bi baktım fotoların çoğunda benim göğüs dışarda kalmışş
her an emzirdiğim için unutmuşumkaydirigubbakcemile3
hemen sildim tebii
bi de ayaklarımı sürekli salllıyorum bebek varken de yokkende
alışkanlık oldu artık:roflol:
namahrem kız ort memenı :roflol:

hadi bende ilk aklıma geleni anlatayım.
gece benim kız uyanıyor mama yiyor .böyle bir günde,
eşim hafta sonu geç geldi yatağa ben onu hissedince kalk çocuğu ezdin diye uyku sersemi bastım çığlığı adam şaşırdı , beraber arıyoruz yatağın içinde , yastığın altında ,yorgan arasında ;minik kızımı.
ben hala çocuk yok diye panik halindeyken eşim beşiğe bakmayı akıl etti allahtan.
kızım kıvrılmış beşiğinde uyuyor:)

ahhh uyku ahhh

Bugün kırklanıyoruz oğluşumla. 1 aydır gece gündüz gaz sancımız var. Eşim ve ben nöbetteyiz anlayacağınız. Dün akşam zar zor uyuttuk oğlumuzu, fırsat bu fırsat bir diş fırçalayalım dedik. Önce ben banyoya gittim arkamdan eşim geldi, sırtıma vurdu eliyle pıt pıt diye sonra da "koçum benim" dedi, "gel senin de gazını çıkartayım". Tabi o ara ben koptum, kahkahalara boğulduk ikimiz birden. :D

Son düzenleme:
kızım 17 aylık oldu ama düşünüyom düşünüyom hiç komik bir durum aklıma gelmiyo ya.ne güzel valla size ileride anı olur anlatıp anlatıp gülersiniz.biz çokmu monoton geçirmişiz ya:sinifsinif:

Çok eğlenceli bir topik olmuş:lepi:
Ben de anlatayım..Ekim ayında tatile gidecektik..Tam hazırlandık kızımı giydirdim...Altını bir daha alayım dedim,yeni bezi koyduktan sonra bir daha sileyim dedim poposunu kızım öyle bir kaka fışkırttıki boynumdan dizime kadar kaka oldum gider ayakkaydirigubbakcemile3
Bir tane daha anlatayım yine kaka faciası kızım 22 günlüktü ilk defa bir akrabamızın bahçesinde piknik yapacaktık ben yine kızımın altını alıyordum bu yine beni baştan ayağa kaka yaptı kıyafetim mahvoldu...kaydirigubbakcemile3Herkes bana güldükaydirigubbakcemile3

bu arada oğluş 1 aylıkken bizim evlenme yıldönümümüz için annemlerle dışarıda yemeğe gittik
yemeği yedik ettik derken kuzum uyandı acıkmış
hadi restaurantta emzirmeyeyim diye evden süt sağıp çıkmıştım ama soğumuştu
sıcak su lazım oldu
annem garsona seslendi
yavrum bir sıcak su getirir misin ? sonra beni işaret ederek memesini ısıtacak da !!!
masadan bir kahkaha ve kızaran garson ve ben :P
annen çok alemmiş koptum gülmektenkaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

Gözleriimden yaşlar geldi.. kaydirigubbakcemile3 süpersiniz kızlar ya..! Allah yardım etsin hepinize..! Kolaylıklar diliyorum size..

çok tatlı şeyler yazmışsınız ya kızım hasta canım sıkkın biraz burayı okumak nasıl iyi geldi anlatamam size komşuda çocuk arayanlar yatakta arayanlar hepiniz çok tatlısınız ciddenkaydirigubbakcemile3

dün gece gene eşimin vukuatı oldu bizim kızım hasta bu ara öksürük falan bende bizim yatağa yatırdım ki orda olunca biraz susuyo tabi eşim o ara uyudu bende kızımı aldım yatırdım yatağa bu olay gece oluyo tabi sabaha karşı 5 te uyandı gene kızım sonra mama falan derken uyuttum ben tam yatıyodum eşim kalktı bağırarak yattım işte üstüne ben sana yatır demedim mi ecrini diye dur sakin olo yatağında uyuyo dedim hı tamam o zaman dedi hiçbişey olmamış gibi uyudu

bayıldım gülmekten bizde gece yatakta çocuk aramalar üstüme işemeleri çok olduuu:emir_bebek:

bi keresinde uçakta gidiyoruz oğlumunda huysuzluğu tuttuaklinialirimsmile bi babasında bi bende zıplatıp hoplatıyoruz neyse bi an benim kucağımda ayakları dizlerime basıyor öne doğru bakıyooorrr yani ben öle zannediyomuşum meğersem bizim ki öndeki bayanın saçlarına yapışmış çekiyyoo....ay kadının kafasını nasıl kurtardık bilmiyorum çokda mahçup oldum tabii kii....allahtan onunda çocuğu vardı bişey demedi bütün yolculuğu rezil etti kadının saına fena taktı kafayıııkaydirigubbakcemile

Kızım daha 4 aylık falandı. bir gün dışarı çıkacağım, önce altını değiştireyim de öyle gideyim dedim. Altaçma koymaya üşendim.
Altını açtım, eski bezi çıkarmamla tekrar yapmaya başladı. Eski bezi altına sokmaya çalıştım olmadı. Kızım bu arada ıkınıyor ve her ıkınma ile yeni bir posta geliyor. Yeni bez koyayım dedim altındaki battaniyesine bulaştı. Bezi tam soktum altına kenarından elime bulaştı. Battaniyeyi kurtarayım derken yatak örtüsüne bulaştı. ıpek hala ıkınıyor. Bir bebekten bu kadar mı çıkar derken elimden yere bir parça fırladı. O sırada telefonum çaldı. Temiz kalan elimle açtım. Arkadaşımmış arayan ne yapıyorsun dedi. Boka bulandım canım dedim ben de.

gecen kayınvalıdemlerde kahvaltı yapıyoruz bır taraftan eltımle koyu sohbete daldık kayınvalıdem benım buyuk kızın agzına ekmek sok dedı(istahsızdır kendılerı zorla yerde)bende kalktım bır taraftan eltımle konusuyorum bır taraftanda mememı actım kızıma vermeye calısıyorum kızımda anne yaa dıye bagırıyor yuhh az gelır dedı dedi eltımde koptuk tabı bız

bende yazayim
Defne daha yeni dogmustu surekli memede tabi
ben salonda yatiyordum yatagini yanima almistim.
emzirip koyuyordum. neyse sabaha kadar ugrastidi bu beni en sonunda uyudu.
benimde icim gecmis
ayy bi kalktim. gogusumun teki disarda corabimin teki ayagimda ve ters bir sekilde
giymisim. Ay guleyimmi uzuleyiimmi bilemedim.
virane gibi olmusum kelimenin tam anlamiyla :roflol: :roflol:

Kızım daha 4 aylık falandı. bir gün dışarı çıkacağım, önce altını değiştireyim de öyle gideyim dedim. Altaçma koymaya üşendim.
Altını açtım, eski bezi çıkarmamla tekrar yapmaya başladı. Eski bezi altına sokmaya çalıştım olmadı. Kızım bu arada ıkınıyor ve her ıkınma ile yeni bir posta geliyor. Yeni bez koyayım dedim altındaki battaniyesine bulaştı. Bezi tam soktum altına kenarından elime bulaştı. Battaniyeyi kurtarayım derken yatak örtüsüne bulaştı. İpek hala ıkınıyor. Bir bebekten bu kadar mı çıkar derken elimden yere bir parça fırladı. O sırada telefonum çaldı. Temiz kalan elimle açtım. Arkadaşımmış arayan ne yapıyorsun dedi. Boka bulandım canım dedim ben de.

dün gece gene eşimin vukuatı oldu bizim kızım hasta bu ara öksürük falan bende bizim yatağa yatırdım ki orda olunca biraz susuyo tabi eşim o ara uyudu bende kızımı aldım yatırdım yatağa bu olay gece oluyo tabi sabaha karşı 5 te uyandı gene kızım sonra mama falan derken uyuttum ben tam yatıyodum eşim kalktı bağırarak yattım işte üstüne ben sana yatır demedim mi ecrini diye dur sakin olo yatağında uyuyo dedim hı tamam o zaman dedi hiçbişey olmamış gibi uyudu

gecen kayınvalıdemlerde kahvaltı yapıyoruz bır taraftan eltımle koyu sohbete daldık kayınvalıdem benım buyuk kızın agzına ekmek sok dedı(istahsızdır kendılerı zorla yerde)bende kalktım bır taraftan eltımle konusuyorum bır taraftanda mememı actım kızıma vermeye calısıyorum kızımda anne yaa dıye bagırıyor yuhh az gelır dedı dedi eltımde koptuk tabı bız

aaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyy inanmıyorum size yaaaa gecenin şu nısbı gözümden yaşlar geldi hatta gülme krizi ağlama krizine dönme üzere. hamileliğin cilveleri işte sempatiksalakcinni çok yaşayın kızlar

bi ay önce dostlarım geldi kızıma bi çeyreklik takmışlar uyurken
uyanınca rahatsız olmasın diye çıkarıp tvnin önüne koydum ki kaybolmasın diye
saat5 te gittiler ben de altını alayımda koyayım derken baktım altın yok kurdale iğne var altın yok
aradım taradım her yeri döktüm yerlere baktım hatta uydu alıcısının içine mi düştü ki diye salladım yok
saat oldu 10 msj attım arkadaşıma altın yok geri mi götürdün diye o da şaşırdı yok dedi
neyse saat oldu 11 kızımın altını aldım tam donunu giydirdim ki altın sırtındaymışbilmiyorumkismile
anam şok oldum o kadar saat çocuk altın sırtında durmuşsempatiksalakcinni

Back