Anne haller...:) biraz da gülelim

Bu sabah oldu taze taze yazayım...
Annem bu sabah memleketten geldi bende gece sürekli oğlumu emzirmek için telefonun alarmını kuruyorum. En son 04:30 gibi emzirip yattım saat 05:40 da telefon çaldı kalktım telefonun alarmını kapattığımı sanıyorum telefonu açmışım aslında (susturdum sonuçta) aldım oğlumu beşikten baktım telefonun ışığı yanıyor hala allah allah bi baktım ki annem telefonda alooo alooo diyoo. Kadıncağız gelmiş onu karşılayacaktık gelince ararım demişti. Ama ben telefonu açıp oğlumu emzirip yatacaktım. Kadıncağızda beklesin dursun..

valla çok hoş anılar kızlar benimde başımdan geçiyo böle şeyler Allah böyle güzel anıları anımsatsın her zaman

kızlar geçenlerde oğluş altını bi güzel doldurmuş ben her kakada gidip ılık suyla yıkıyorum ki pişikler poposundan uzak dursun:) neyse gittik yıkadık sardık havlusuna çekilin yoldan paşa geliyoooo die hoplaya hoplaya geliyoruz çekyata oturdum oğluş bi kustu çekyat benim üstüm başım kendi üstü filan topyekün battık neyse eyvah naptınnn dedim o anda bir sıcaklık:) çişini de yaptı mııı bi de tam misafir gelcekkk yeni temizlemişim evi nerdeyse zil çalcak durumu yaniii aldım son hızla banyoya tekrar neyse yıkandık tekrar geldik alt açmasına yatırdım hızla bağlıyorum ay bi daha kaka yapmaz mı kabus gibiydi tekrar gittik usanmadan bi dha yıkandık geldik bağladım altını eline oyuncağını tutuşturdum üstümü değiştirdim hızla yeri çekyatı sildim oh dedim zil çaldı tam zamanıııı

sıcağı sıcağına bir haber :))
oğlişim bu aralar diş çıkarma aşamalarında çok huysuz sürekli ağlıyor dünde aşılarını oldu
neyse kucaktan inmiyor evde tekim
tuvalete gidicem oğlumu nereye koysam ağlıyor
bende yatak odasında karyolaya yatırdım ordaki wc ye gireyim kapıda açık olsunki çocuğu göreyim dedim
neyse kapı açık afedersiniz klozete oturdum karşımdaki pencerenin perdeleri açık hemen geri toparlandım
neyseki yan apt. bayağı uzak bişey görmemiştir kimse :)
bunu yaşadım ya sonra kendi kendime neyse kızlara gidip yazayım :) diyorum
yazdım işte

bende gece oğluşum ağlayınca ayağımda uyutuyorum sanıp ayağımı sallıyorum :roflol:sonra hala ağlayınca farkediyorum beşikte olduğunu çok gülüyorum kendimesırnaşık şey

çok yasayin emi
anlattiklarinizi okurken bazen kendimi görür oldum hepimiz ayni seyleri yasiyormussuzolumunekankayizsmile

aaayyyy.... bayıldım ,bende 35+3 günlüğüm benim de böyle hallerim olduğunda yazarım inş.arkadaşımın iki buçuk aylık bebeği var.acemiliğini anlatayım chicco 'nun burun pompasını aldı .birgün çocukta uygulamış ' yaaa olmuyor burnuna sokamıyorum sert ,temizlemiyo çok kötü beğenmedim alma sakın'diyor bana. nasıl olur güzeldi diyorum getir bakayım dedim getirdi eeee nerde bunun ucu dedim neee ucu demezmi.ayyy ne güldüm ucunu takmadan çocuğun burnuna sokmuş durmuş acıtmış boşyere..

bende bugün basima geleni yazayim bari
Bende hep kizimla konusurken dur annecim gel annecim uyu anecim diye diye dilim alismis olmaliki
esime bile bugün araba kulanirken Biraz yavas ANNECIM dedim
Az gülmedim kendimekaydirigubbakcemile3

bende bugün basima geleni yazayim bari
Bende hep kizimla konusurken dur annecim gel annecim uyu anecim diye diye dilim alismis olmaliki
esime bile bugün araba kulanirken Biraz yavas ANNECIM dedim
Az gülmedim kendimekaydirigubbakcemile3

:sm_cool: aynı şeyi ben de çok yapıyorum. :)

Hay ben size ne diyimmm :roflol:
yüzüm kırıştı gülmekten aaaaaa delikafadulden

ilk aylarda gaz sancısından gece gündüz uyumuyorduk eşimle..sempatiksalakcinni.
zavallı kocişim o uykusuzlukla işe gidecek sabah kalkmış traş olacak...kaydirigubbakcemile4
bende ecenin bebe yağını losyonunu falan banyo dolabına koymuştum..
eşim traş olduktan sonra bir güzel traş losyonu olarak ecenin bebe yağını sürmüştü suratına.kaydirigubbakcemile3....tabi sonra tekrar duş almak zorunda kaldı...yağlı yağlı parlamamk için...

bende heran ninni söyleme modundayım. hatta dün yolda yürürken kaptırmışım kendimi ninni söylüyorum, sonra farkettim Allah'tan kimse duymadı heralde. kaydirigubbakcemile3

bende heran ninni söyleme modundayım. hatta dün yolda yürürken kaptırmışım kendimi ninni söylüyorum, sonra farkettim Allah'tan kimse duymadı heralde. kaydirigubbakcemile3

Aynen valla bende genelde bulasik yikarken hep sarki mirildanirdim simdi kizima söyledigim ninnileri söylüyorum

bebekler esnerken uykusu gözüneeeeeee yapılır ya, bizim kızın uykusu pek olmadığından esneyince bende yapıyorum uykuusu gözüneeeee diye... bi baktım eşim esneyince elini ağzından gözüne götürdü. ne yaptın öye dedim, şimdi kız uyumuycak yine bari benim uykum gözüme gitsin dedi.:emir_bebek:

bizde kuzım ben ve babası yerde yatıyoruz yani yer yatağında bebe düşer diye yatağımızda yatamıyoruz bizden başka yerdede uyumuyo bizim zilli neyse sabah eşim çocok nerde aşlkım çocuk nerde bende umursamaz bi hava sevcanda(karşı komsum akşamda sevelim diye onlar almıştı kızımı) adam sabah 7 de kadnın kapısına dayanıyo başak sendeymiş sevcan versene kızda şaşırıyo bi bakıyorum kafama dikilmişler ben almadım nerde bu kız faln o arada ben uyandım ne oluyo falan oldum ve filmin kahramanı ağlamaya başladı bide nerden çıksa beğenirsiniz koltuğun altından kimbilir kaç saattir orda uyuyo hemen aldık ama birbirimize bakıp nasıl gülüyorz

ayy öldüm gülmekten süpersin

kızlar ne güzel anılarınız var öyle gül gül catlayacam birazdan sayenizde erken dogum yapacam gülmekten yaw

bugun kayınvalıdem oglanı sevmeye geldı ben once oglanın vıtamını verdım sonra kızımın bugun bogazı agrıyor onada 1ölçek agrıkesıcı vereyım dedim gıttım oglana veriyordum kayınvalıdem napıyorsun dıyor bende ilaç veriyorum dıyorum oglanda agzını acmış baksana napıyosun yasakkelimedıye uyarmasa verecektım oglana surububilmiyorumkismile ayy verseydım neolurdu kucucuk bebege tatlı kasıgıyla ilaç allah korusun :bbo: bu cocukları karıştırma işi birgün basıma bır iş acacak ya bilmiyorumkismile

bir keresinde de oğlumun burnunda pislik vardı alıyım die kulak çöpleriyle biraz çıkarmaya çalıştım çıkmadı bu arada çok da sinirlendi ağladı falan. napıyım ama burnu tıkalı die emmiyordu. hemen sonra bir hapşurdu pislik yüzüme yapıştı:))))) ve böylece çıkmış oldu

oooof hiç gülesim yoktu ama koptum valla bazı okuduklarıma. benimde yiğenim var 2,5 yaşında onu hep teyzem diye sevmekten bebeğime ilk doğduğunda teyzeeem gel bakayım aşkım diyordum annem çok gülüyordu o halime.

Bende bebek diye eşimi pışpışlamışım gece hala aklıma geldikçe gülerim,
Aynı şeyi eşimde bana yaptı, gece bi uyandımki eşimin gözleri kapalı sarılmış bana sırtıma tıp tıp tıp vuruyor
:roflol::roflol::roflol:

kızlar benimde eşimin başaına böyle komik bişi geldi geçen gece çocuk nasıl huzursuz 10 dakilada biuyanıyo beşiğinde sallıyoruz uyuyo yine ağladı kalktım sallıyorum bide baktım eşimde beni sallıyo eeee diye valla gülmekten çocuğu uyandırdım

süpersiniz kızlar yaa çok güldüm istisnasız herkesin anısına..

bi tanede ben anlatıcam ama o günden sonra kendi kendime bile düşünmediğim,hatırlamak istemediğim bir gün.. kızımın ilk ayıydı.. doktor kontrolüne gidicektik.. benimde doğumdan sonraki ilk sosyal faaliyetim, dışarda anne olarak ilk salınışım olcak yaa ee malum lohusa psikolojisi.. üstüme çok sevdiğim bir elbiseyi giydim.. daha 5 aylık hamile görüntüsünde olan göbeğimi kapatmak içinde korse, elbisem içimi göstermesin diyede kombinezon gibi bişey:)) ne o herkes görsün doğumdan sonra kendimi salmadığımı:)) neyse doktora gittik muayene etti sonra kızım bastı yaygarayı adam konuşuyo ama söylediklerinden hiç bişey anlamıyoruz.. sonra doktor bana dediki yan taraftaki oda boş orda emzirebilirsin bebeğini ben eşinize anlatırım dedi.. neyse ben girdim odaya.. cildiyecinin odasıymış o gün gelmemiş.. üstümde elbise altında kombinozon elbisenin üstü o kadar darki çekiyorum çekiyorum bi türlü mememi dışarıya çıkaramıyorum.. kızım hala ağlıyo.. baktım olmıcak hastane başımıza toplanıcak elbisemi çıkardım kombinezonu çıkardım halimi düşünün artık:)) kızımı öyle emziriyorum.. eşim geldi kapıya vuruyo aşkım aç benim diye.. açamam emziriyorum diyorum.. aradan 10 dakka geçti eşim yine kapıya vuruyo açsana kapıyı diye.. kızımda bırakmak istemiyo emmeyi.. kızımı pusetin içine koydum çığlık çığlığa ağlıyo.. eşim açsana kapıyı niye ağlıyo diye bağırıyo:)) ben giyinmeye çalışıyorum ve ter kanter içinde kaldım bide ağustos ayı:) neyse giyindim kapıyı açtım... eşim kızımı aldı bana kızıyo bi taraftan da.. tam merdivenlerden inerken kendimde bi hafiflik hissetim ve kombinezonu giymediğimi farkettim.. sen aşağıya in ben bişey unuttum içerde dedim... sonra wc ye gidip giydim. tabi eşime bin tane yalandan açıklama:)) ayy yazarken bile afakanlar bastı:)) kıssadan hisse: emziren anneler elbise giymeyin hele kombinezonu aklınızdan bile geçirmeyin:)

hıı son bişey o elbisenin içinde hiçde güzel olmamıştım:) halbuki angelina jolie gibi bir anne olucam zannediyodum:))

ayyyyy bende anlatıyım... dun gece ıpegı emzırdıkten sonra gaz cıkarma pozısyonuna getırdım. bızımkı gecelerı pek uyumuyor. neyse gazını cıkardım gogsume yatırdım pış pış yapıyorum bı yandan da. benım ustum ınce. sıfır kol bı badı gıymısım yakasıda azcık açık... onu pış pışlarken ıcım gecmıs uyuyakalmısım ıpekte gogsumde yatıyo. bı sıcaklık uyandım noluyoruz dıye kusmuş ıkı gogsumun arasına dolmuş butun kustugu sıcak sıcak akıyo aşşağıya :roflol:
butun uykum kaçtı baktım cin cin bakıyo bana gulermısın aglarmısın hem onu uyutucam dıye kendım uyuyorum hemde ustune kusmuguna uyanıyorum :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

Back