Anne haller...:) biraz da gülelim

bir arkadaşımın başına geleni anlatayım bende. arkadaşım bebeğini emziriyormuş. kapı çalmış bizimki kapıyı açmış. tüpçü şaşkınlıkla arkadaşıma bakmış kafasını eğmiş. bizim ki bi bakıyo ki meme meydanda... rezillliiiik... delikafadulden

İnnamıyorumm.Adam kimbilir ne sandı.Ayy rezaletkaydirigubbakcemile3

benim ufaklıgı gecelrı emzırırken yataga alıyorum emıyor emdıkten sonra bana poposunu döner ve uyur bende yatagına koymadan uyuyakalmısım gece sapır supur bi ses gelıyor bı baktım kı alp babasının gögsune yapısmıs emmeye calısıyor eşim ve ben bakakalmısız uyanmıs bıde gülüyo koptum resmen

:roflol::roflol:

bir arkadaşımın başına geleni anlatayım bende. arkadaşım bebeğini emziriyormuş. kapı çalmış bizimki kapıyı açmış. tüpçü şaşkınlıkla arkadaşıma bakmış kafasını eğmiş. bizim ki bi bakıyo ki meme meydanda... rezillliiiik... delikafadulden
ayyy çok kötüü:kedi::roflol:

gecen gece o kadar yoruldumdukı yarım saate bır uyanıyordu oglum besıgınde aglıyor oglum bende yattıgım yerden eeee eeee eeee dıye ona bagırıyormusum kaydirigubbakcemile3

gecen gece o kadar yoruldumdukı yarım saate bır uyanıyordu oglum besıgınde aglıyor oglum bende yattıgım yerden eeee eeee eeee dıye ona bagırıyormusum kaydirigubbakcemile3

bende oturdugum yerden aglayınca pışşş pışşş dıyorum bazen kaydirigubbakcemile3

bizde kuzım ben ve babası yerde yatıyoruz yani yer yatağında bebe düşer diye yatağımızda yatamıyoruz bizden başka yerdede uyumuyo bizim zilli neyse sabah eşim çocok nerde aşlkım çocuk nerde bende umursamaz bi hava sevcanda(karşı komsum akşamda sevelim diye onlar almıştı kızımı) adam sabah 7 de kadnın kapısına dayanıyo başak sendeymiş sevcan versene kızda şaşırıyo bi bakıyorum kafama dikilmişler ben almadım nerde bu kız faln o arada ben uyandım ne oluyo falan oldum ve filmin kahramanı ağlamaya başladı bide nerden çıksa beğenirsiniz koltuğun altından kimbilir kaç saattir orda uyuyo hemen aldık ama birbirimize bakıp nasıl gülüyorz

konu süper bi konu buraya kadar okuyabildim ama gözlerimden yaş geldi süpersiniz

daha doğum yapalı 15 gün oldu doğum yapalı şimdilik sizinkileri okuyup gülmekle yetindim ileri de yazarım

bebeğim ek gıdaya geçti yavaş yavaş birşeyler yedirmeye çalışıyorum
neyse dün kayınvalidemlere gittik,
yoğurt yedirdim oğlişime bitti ellerimi yıkamaya gittim
içeri bir geldim eşim görümcemin laptop unu almış kucağına herkeste başında gülüyorlar
bende ne oluyor dedim
eşim gülerek ekranı gösterdi ki ekranda ben:)
oğlişe yoğurt yediriyorum ama sanki ben yiyorum ağzımı şekilden şekle sokuyorum
hiç farkında bile değilim
demekki hep bişeyler yedirdiğimde öyle yapıyormuşum :)
eşim görmüş tlf dan kameraya çekmiş onuda hemen atmış laptopa
ayy teknoloji her zaman iyi değilmiş:(

ay bende bir anı yazayım...
Oğlum DENıZ ufakken ek gıdaya geçmeden gece çok kalkardı bende kucağımda pışpışlar yerine koyardım uyurdu...bir gece artık o kadar uyanmış beni yormuş olcakki gece sesini duyunca eşimin sırtını pışpışlıyormuşum :))) eşim uyandırmıştı napıyosun sen diye :):)

Benden bir inci daha

Pazar kahvaltıdan sonra eşime sesleniyorum AGuuu :)))
aslında beynim aşşkımm demek istiyor ama dil alışmış işte aguuuu....

Gözümdeki yaşları siliyorum.. Allah razı olsun sizden kaydirigubbakcemile3

öldüm gülmekten,çok güzel bi konu olmuş..

başlarda bende oğlumu çok aradım yatağın içinde.rüyamda oğlumu emziriyorum uyanıyorum panik halinde yok yok..bakıyorum yatağında uyuyo..

bu aralarda kendimi hep utkunun dönencesiniz melodilerini mırıldanırken buluytorum..nı nı nı nığğğğğ..nını nı nı
ay deliriyonuyum neyimohaoldumsmile

öncelikle çok eglenceli bir forum açan arkadaşa teşekkürlera.s.

biz de 2 gün önce alışveriş merkezine gittik.bir yandan kızıma biebronla süt veriyorum bir yandan diger elimle kendim birşeyler yiyip içiyorum.bir ara karşımdaki gençler bana gülüyordu ne oluyor diye bir baktım ki kendi içecegim yerine kızımın biberonunu alıp agzıma götürmüşümkaydirigubbakcemile3

kızlar bende kızım minik beşikte yatak odamızda yatıyordu hemen yanımda ağladıkça önce sol elimle sallıyordum beşiğini devam edersede emziriyordum..
bir gece yine ipek ağlıyor...
ben ne yapıyorum dersiniz yatağın içinde sırtüstü yatarak kendimi sola sağa salıyorum ..eşim uyandırdı napıyorsun diyo..dedim ipek uyandı onu sallıyorum bu arada ipek hala ağlıyor ..ipeği değil kendini sallıyoprsun kendine gel dedi ...

ben de bi anımı paylaşayım.bebeğim doğdu tabi hep kucakta emzirip sallayarak uyutuyorum.bi gün namaz kılıyorum.ellerimi bağlamışım sağa sola sanki bebek sallar gibi sallanıp dua yerine pış pış diye bi şeyler söylüyorum.bunu bi kaç dakika devam ettikten sonra farkettim.çok gülmüştüm kendime.

kızlar bende kızım minik beşikte yatak odamızda yatıyordu hemen yanımda ağladıkça önce sol elimle sallıyordum beşiğini devam edersede emziriyordum..
bir gece yine ipek ağlıyor...
ben ne yapıyorum dersiniz yatağın içinde sırtüstü yatarak kendimi sola sağa salıyorum ..eşim uyandırdı napıyorsun diyo..dedim ipek uyandı onu sallıyorum bu arada ipek hala ağlıyor ..ipeği değil kendini sallıyoprsun kendine gel dedi ...

bu koptuğum andır

gecen gece oğlumu aldığımı hatırlıyoprumm emzirmek için yatağına geri koyduğumu değil ama sonra saattler geçiyo dora uyanıyo vee ben diyorumki aaa annecimm meme emerken b,ile seslenilmezkii al memeni sus hadi yatcaz eşim diyo ki gizemmm dora yatağında ben bide uykumda inatlaşıyomuşum hayır işte kucağımda derken bi uyandım ki dora babasının kucağında bende yatıyom :roflol:

Back