Anne haller...:) biraz da gülelim

kaydirigubbakcemile3 çok güldüm hepsi harika
sanırım hepimizin bebişlerle meşgul olmaktan zihni okadar yorgunki olmadık herşeyi yapabiliyoruz
bende geçen gün elimde kumanda mutfaga gitmiştim buzdolabından bişey alırken kumandayı dolaba koymuşum uzunca bir zaman aradım daha sonra yemek yapacakken dolabı açtıgımda gülmekten öldüm
birde hafta sonu dışarı çıkarken kızımın emzigini bütün evi 3 4 kere aradıgım halde bulamadım en sonunda kızımın elinde oldugunu farkettim :SS

sanırım hepimizin bebişlerle meşgul olmaktan zihni okadar yorgunki olmadık herşeyi yapabiliyoruz
bende geçen gün elimde kumanda mutfaga gitmiştim buzdolabından bişey alırken kumandayı dolaba koymuşum uzunca bir zaman aradım daha sonra yemek yapacakken dolabı açtıgımda gülmekten öldüm
birde hafta sonu dışarı çıkarken kızımın emzigini bütün evi 3 4 kere aradıgım halde bulamadım en sonunda kızımın elinde oldugunu farkettim :SS

YERİM BEN ONUN EMZİK TUTAN ELLERİNİİ kaydirigubbakcemile3

Ay koptum gülmekten :roflol:
Biz de hep emzik vukuatlarımız olur, kızım hayatta durmaz emziksiz
Bi sabah hazırlanıyoruz işe gelicem kızımı da kaynanama bırakıcam, baktım emzik yok ortalarda eşimle ben ara tara yok ortalıkta emzik kafayı sıyıracam artık, kız bir yandan yırtıyor kendini meme diye eşim bağırınıp duruyo, yok meme
Eşim gitti kaynanama sormaya memeyi sizdemi unuttuk diye ama orda olamaz çocuk gece memeyleydi o kadar telaş yapmış oda
Çocuğu bi kucağıma aldım elime aldım karnında bir sertlik, meğer çocuğun üstünü değiştirirken meme kazağının arasında kalmış
Sonradan hiç bozuntuya vermedim ama

ayyyyy bende anlatıyım... dun gece ıpegı emzırdıkten sonra gaz cıkarma pozısyonuna getırdım. bızımkı gecelerı pek uyumuyor. neyse gazını cıkardım gogsume yatırdım pış pış yapıyorum bı yandan da. benım ustum ınce. sıfır kol bı badı gıymısım yakasıda azcık açık... onu pış pışlarken ıcım gecmıs uyuyakalmısım ıpekte gogsumde yatıyo. bı sıcaklık uyandım noluyoruz dıye kusmuş ıkı gogsumun arasına dolmuş butun kustugu sıcak sıcak akıyo aşşağıya :roflol:
butun uykum kaçtı baktım cin cin bakıyo bana gulermısın aglarmısın hem onu uyutucam dıye kendım uyuyorum hemde ustune kusmuguna uyanıyorum :roflol:

hakikaten çok eğlenceli bir konu olmuş
e bizlerde malzeme de bol :)

benim başıma uçakta bir facia geldi
çok nadir kusma huyu olan oğluşum bir uçak yolculuğu sırasında önce biberondan mamasını içti sonra inatla emmek için tutturdu
bu sırada uçakta yemek servisi başlamış hostesler ne istediğimizi sormuşlardı
eşimle ben bir güzel siparişlerimizi verdik
nasılsa kuzu emip uyuyacak biz de rahatımıza bakacaktık
bizimki tam o sırada emmeyi bırakıp hafif bir doğruldu ve hayatında o güne kadar hiç kusmadığı miktarda üzerime kustu
yazdı üzerimdeki body sütyen kotumun üst kısmı şakır şakır kusmuk oldu hatta koltuktan aşağıya doğru bile süzüldü :S

bir yandan hostes servisleri uzatmasın mı
e oğluşun yedekleri mevcut ama uçağın içinde hiç kendimize yeedek koymak aklımıza gelmemiş
neyseki oğlan uyursa diye çantasına koyduğum ince bir şal vardı şu paşminalardan
o geldi aklıma ve pareo gibi boynumun arkasında bağlayarak onu üst kıyafet gibi yapıp altından tişörtü çıkartmıştım tişörtten şıpır şıpır damlıyordu :S

bu arada oğluş 1 aylıkken bizim evlenme yıldönümümüz için annemlerle dışarıda yemeğe gittik
yemeği yedik ettik derken kuzum uyandı acıkmış
hadi restaurantta emzirmeyeyim diye evden süt sağıp çıkmıştım ama soğumuştu
sıcak su lazım oldu
annem garsona seslendi
yavrum bir sıcak su getirir misin ? sonra beni işaret ederek memesini ısıtacak da !!!
masadan bir kahkaha ve kızaran garson ve ben :P

bizde kuzım ben ve babası yerde yatıyoruz yani yer yatağında bebe düşer diye yatağımızda yatamıyoruz bizden başka yerdede uyumuyo bizim zilli neyse sabah eşim çocok nerde aşlkım çocuk nerde bende umursamaz bi hava sevcanda(karşı komsum akşamda sevelim diye onlar almıştı kızımı) adam sabah 7 de kadnın kapısına dayanıyo başak sendeymiş sevcan versene kızda şaşırıyo bi bakıyorum kafama dikilmişler ben almadım nerde bu kız faln o arada ben uyandım ne oluyo falan oldum ve filmin kahramanı ağlamaya başladı bide nerden çıksa beğenirsiniz koltuğun altından kimbilir kaç saattir orda uyuyo hemen aldık ama birbirimize bakıp nasıl gülüyorz

çok komik olmuş yaw :D koptum ama bebeğe de üzüldüm yani koltuğun altına nereden girmiş hayret bişi sırnaşık şey

hakikaten çok eğlenceli bir konu olmuş
e bizlerde malzeme de bol :)

benim başıma uçakta bir facia geldi
çok nadir kusma huyu olan oğluşum bir uçak yolculuğu sırasında önce biberondan mamasını içti sonra inatla emmek için tutturdu
bu sırada uçakta yemek servisi başlamış hostesler ne istediğimizi sormuşlardı
eşimle ben bir güzel siparişlerimizi verdik
nasılsa kuzu emip uyuyacak biz de rahatımıza bakacaktık
bizimki tam o sırada emmeyi bırakıp hafif bir doğruldu ve hayatında o güne kadar hiç kusmadığı miktarda üzerime kustu
yazdı üzerimdeki body sütyen kotumun üst kısmı şakır şakır kusmuk oldu hatta koltuktan aşağıya doğru bile süzüldü :S

bir yandan hostes servisleri uzatmasın mı
e oğluşun yedekleri mevcut ama uçağın içinde hiç kendimize yeedek koymak aklımıza gelmemiş
neyseki oğlan uyursa diye çantasına koyduğum ince bir şal vardı şu paşminalardan
o geldi aklıma ve pareo gibi boynumun arkasında bağlayarak onu üst kıyafet gibi yapıp altından tişörtü çıkartmıştım tişörtten şıpır şıpır damlıyordu :S

ayyy çok zor yaa kıyamammm :gitme:

bizde yeğenim 5 aylıkken izmirden arabamızla bursaya gidiyoduk kaydirigubbakcemile2
yolda bi cırt sesi duyduk aklinialirimsmile normaldi bizim kuzu gaz çıkardı yada kaka yaptı dedik
anaaaa :1shok: sona bi baktık öyle bir kaka yapmışki bezden arka taraftan enseye kadar bok içinde ohaoldumsmile inanamadık hiç böle olmamıştı.tam da kış ortası hemde yoldayız üstünü ıslak mendille silsek nolcak her yer bok.. eyvahedigeldismile.
sona yol kenarında hani köylüler bişey satar ya durduk adamın çadırında çay kaynıyomuş :roflol: sıcak su rica ettik yeğenimi bi güzel suyla selpakla temizledik a.s .ama inanılacak gibi değildi enseye kadar çıkmıştı.biraz uğraştırdı bizii yerimseniben buda benden olsun.üzerindede yeni benbeyaz bi çıtçıtlı badisi vardı tam süper oldu yanii guclubacismile

Doğum yaptığım ilk günler annem gece bana yardımcı olabilmek için yatakodasında benimle beraber yatmıştı bebek bizim odada olduğu için.Aradan biraz zaman geçince eşimle ilk yattığımız gece bebiş iyi uyudu her ne hikmetse.Ben de eşime horlamandan olabilir ne de olsa 9ay karnımda onu dinledi dedim.Ertesi gece ise uyumadı yine oğlum.Sabah uyumadı diyince eşimin gayet ciddi sorusu bu gece iyi horlayamadım mı??kaydirigubbakcemile3

süpperrrrsinizzzzz :roflol:

bakmakla görmek aynı şey değil derler hep haklılarmış. bakalım biz nelere bakıp neler göreceğiz? kaydirigubbakcemile3

ayyyyy bende anlatıyım... dun gece ıpegı emzırdıkten sonra gaz cıkarma pozısyonuna getırdım. bızımkı gecelerı pek uyumuyor. neyse gazını cıkardım gogsume yatırdım pış pış yapıyorum bı yandan da. benım ustum ınce. sıfır kol bı badı gıymısım yakasıda azcık açık... onu pış pışlarken ıcım gecmıs uyuyakalmısım ıpekte gogsumde yatıyo. bı sıcaklık uyandım noluyoruz dıye kusmuş ıkı gogsumun arasına dolmuş butun kustugu sıcak sıcak akıyo aşşağıya :roflol:
butun uykum kaçtı baktım cin cin bakıyo bana gulermısın aglarmısın hem onu uyutucam dıye kendım uyuyorum hemde ustune kusmuguna uyanıyorum :roflol:

inanmıyorummmmmm yaaaaa. tam güler misin ağlar mısın durumu yani

benim ufaklıgı gecelrı emzırırken yataga alıyorum emıyor emdıkten sonra bana poposunu döner ve uyur bende yatagına koymadan uyuyakalmısım gece sapır supur bi ses gelıyor bı baktım kı alp babasının gögsune yapısmıs emmeye calısıyor eşim ve ben bakakalmısız uyanmıs bıde gülüyo koptum resmen

süper konu öyle güldümki yapılanlara bende bebeğimi uyuturken sürekli poposuna vurarak pişşş pişşş dediğim için uyutup mutfağa gittiğimdede halan pişşşşşşşş pişşşşşşşş derken eşimin napıyosun demesiyle kendime geliyorum hayırlısıyla büyüsünler inş

selam kızlar,geçen gece kızım 3-4dfa uyandı ve uzun sürdü dalması sürekli emdi.sonunda fursat buldum ve tuvalete gittim bir anne ne yaparsa onu yaptım: pijamamı sıyıracağıma mememi dışarı çıkarttım:)kendime geldim hemen ve çok güldüm:)siz de ne şekerlikler var. Okuyup eğlenelim. bayanssulusmile

çok güldüm yaaa Allahda seni güldürsün. delikafadulden

valla bende birşey anlatcam acayip komik eşimden duyduğumda gülmekten bayıldım aklıma geldikçe hala gülüyoyorum kızım bizimle birlikte yatıyo ve yatakta uyurken sürekli pozisyonunu değiştirir ayak ucuna falan döner. bir gece ağlamış bende ağlayınca hemen emziriyorum ya ayakları yüzüme dönükmüş bende ayaklarından tutup yukarı çekmişim kollarından çekiyorum diye sonra poposuna doğru göğsümü uzatıyormuşum allahım uykusuzluktan ne hale düşmüşüm gülgül öldük.

bir arkadaşımın başına geleni anlatayım bende. arkadaşım bebeğini emziriyormuş. kapı çalmış bizimki kapıyı açmış. tüpçü şaşkınlıkla arkadaşıma bakmış kafasını eğmiş. bizim ki bi bakıyo ki meme meydanda... rezillliiiik... delikafadulden

çok kalabalık bir misafirlikte uykusu gelen oğlumu uyutmaya götürmeden önce altını değiştireyim dedim ve nereye gittiğim anlaşılsın "çınarın altını değiştireceğim" diyeceğine eşimin adını söyledim
aile arasında sık sık oluyordu ama o kalabalıkta herkes kopmuştu :))

ay çok yaşayın emi hepiniz valla öldüm gülmekten. rabbim hepimizin evlatlarını bagıslasın acılarını göstermesin. bendede anı çok aklıma geldikçe yazarım:) süper bir topik hepinizin ellerine saglık:)

Back