kaydirigubbakcemile3 çok güldüm hepsi harika
sanırım hepimizin bebişlerle meşgul olmaktan zihni okadar yorgunki olmadık herşeyi yapabiliyoruz
bende geçen gün elimde kumanda mutfaga gitmiştim buzdolabından bişey alırken kumandayı dolaba koymuşum uzunca bir zaman aradım daha sonra yemek yapacakken dolabı açtıgımda gülmekten öldüm
birde hafta sonu dışarı çıkarken kızımın emzigini bütün evi 3 4 kere aradıgım halde bulamadım en sonunda kızımın elinde oldugunu farkettim :SS
bizde kuzım ben ve babası yerde yatıyoruz yani yer yatağında bebe düşer diye yatağımızda yatamıyoruz bizden başka yerdede uyumuyo bizim zilli neyse sabah eşim çocok nerde aşlkım çocuk nerde bende umursamaz bi hava sevcanda(karşı komsum akşamda sevelim diye onlar almıştı kızımı) adam sabah 7 de kadnın kapısına dayanıyo başak sendeymiş sevcan versene kızda şaşırıyo bi bakıyorum kafama dikilmişler ben almadım nerde bu kız faln o arada ben uyandım ne oluyo falan oldum ve filmin kahramanı ağlamaya başladı bide nerden çıksa beğenirsiniz koltuğun altından kimbilir kaç saattir orda uyuyo hemen aldık ama birbirimize bakıp nasıl gülüyorz
hakikaten çok eğlenceli bir konu olmuş
e bizlerde malzeme de bol :)
benim başıma uçakta bir facia geldi
çok nadir kusma huyu olan oğluşum bir uçak yolculuğu sırasında önce biberondan mamasını içti sonra inatla emmek için tutturdu
bu sırada uçakta yemek servisi başlamış hostesler ne istediğimizi sormuşlardı
eşimle ben bir güzel siparişlerimizi verdik
nasılsa kuzu emip uyuyacak biz de rahatımıza bakacaktık
bizimki tam o sırada emmeyi bırakıp hafif bir doğruldu ve hayatında o güne kadar hiç kusmadığı miktarda üzerime kustu
yazdı üzerimdeki body sütyen kotumun üst kısmı şakır şakır kusmuk oldu hatta koltuktan aşağıya doğru bile süzüldü :S
bir yandan hostes servisleri uzatmasın mı
e oğluşun yedekleri mevcut ama uçağın içinde hiç kendimize yeedek koymak aklımıza gelmemiş
neyseki oğlan uyursa diye çantasına koyduğum ince bir şal vardı şu paşminalardan
o geldi aklıma ve pareo gibi boynumun arkasında bağlayarak onu üst kıyafet gibi yapıp altından tişörtü çıkartmıştım tişörtten şıpır şıpır damlıyordu :S
Doğum yaptığım ilk günler annem gece bana yardımcı olabilmek için yatakodasında benimle beraber yatmıştı bebek bizim odada olduğu için.Aradan biraz zaman geçince eşimle ilk yattığımız gece bebiş iyi uyudu her ne hikmetse.Ben de eşime horlamandan olabilir ne de olsa 9ay karnımda onu dinledi dedim.Ertesi gece ise uyumadı yine oğlum.Sabah uyumadı diyince eşimin gayet ciddi sorusu bu gece iyi horlayamadım mı??kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 çok güldüm hepsi harika
sanırım hepimizin bebişlerle meşgul olmaktan zihni okadar yorgunki olmadık herşeyi yapabiliyoruz
bende geçen gün elimde kumanda mutfaga gitmiştim buzdolabından bişey alırken kumandayı dolaba koymuşum uzunca bir zaman aradım daha sonra yemek yapacakken dolabı açtıgımda gülmekten öldüm
birde hafta sonu dışarı çıkarken kızımın emzigini bütün evi 3 4 kere aradıgım halde bulamadım en sonunda kızımın elinde oldugunu farkettim :SS
ayyyyy bende anlatıyım... dun gece ıpegı emzırdıkten sonra gaz cıkarma pozısyonuna getırdım. bızımkı gecelerı pek uyumuyor. neyse gazını cıkardım gogsume yatırdım pış pış yapıyorum bı yandan da. benım ustum ınce. sıfır kol bı badı gıymısım yakasıda azcık açık... onu pış pışlarken ıcım gecmıs uyuyakalmısım ıpekte gogsumde yatıyo. bı sıcaklık uyandım noluyoruz dıye kusmuş ıkı gogsumun arasına dolmuş butun kustugu sıcak sıcak akıyo aşşağıya :roflol:
butun uykum kaçtı baktım cin cin bakıyo bana gulermısın aglarmısın hem onu uyutucam dıye kendım uyuyorum hemde ustune kusmuguna uyanıyorum :roflol:
selam kızlar,geçen gece kızım 3-4dfa uyandı ve uzun sürdü dalması sürekli emdi.sonunda fursat buldum ve tuvalete gittim bir anne ne yaparsa onu yaptım: pijamamı sıyıracağıma mememi dışarı çıkarttım:)kendime geldim hemen ve çok güldüm:)siz de ne şekerlikler var. Okuyup eğlenelim. bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?