Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı olay bziim de başımıza geldi daha oğlum küçüktü. gece altını açtım baktım azıcık kaka yapmış. tam yeni bezini elime aldım gaz çıkardı. eşime dedim ki allahtan kakasını yapmadı sonra bu lafın ardından corrrt diye bir ses benim pijama berbat yatak batıı. alt açma şiltesi battı. tümden değişmek zorunda kaldık. bu kaka mevzusunu yaşamayan az galiba :))bebişim biraz zayıf doğduğu için annem ilk ay hep yanımdaydı. onların gittiği ilk haftasonu eşimle oğlumun altını değiştirecektik, açtım aa az yapmış demeye kalmadan paşam bir güzel işedi, biz gülüyoruz eşimle falan ama bir baktım ki bodysi batmıs tabi tüm üstü bastan asağı değişecek, herseyini çıkardım, bodysini giydirip altını bağlayacakken büyük bir gürültü eşliğinde oğluş beni ve babasını sarıya boyadı... eşimle birbirimize bakakaldık, ne yatak kalmıstı ne yorgan... mecburen hep beraber banyoya.. acemi şansı daha doğrusu şanssızlığı oldu:)
Benim oğlum pencereden dışarı bakmaya bayılıyor. dışarı bakarken aynı anda bende dizlerimden yaylanarak sallıyorum onu hoşuna gidiyor. Geçenlerde oğlum kucağımda değil ama ben pencerenin önünde yaylanıyorum.. Penceremiz fransız dedikleri yere kadar pencere ve karşımızda durak var insanlar anlam vermemiştir. Çişim var sanmıştır heralde....
bi de kaynanamdan yazayım
bi gece yine nur uyandı kayınvalidem de diğer kanepeye yatmış uyumuş ben nuru emzireceğim nur ağladıkça kayınvalidem de ana kucağını sallıyor ama nur benim kucağımda
nur ıhh diyor o sallıyor ben de emziriyorum emzirmem boyunca salladı
emzirdim kızım uyudu sallamayı bıraktı
uykusuz geçen bir gecenin ardından bende bir keresinde kül tablosuna çaydanlıktan çay doldurdum taşmaya başlayınca kendime gelebilmiştim...
birkerede oğluma geceyarısı uykudan ağlayarak uyandığında susamıştır diye biberonla su vereyim dedim,suyu biberona doldurdum fakat emzik kısmını takmamışım vermeye kalkınca tabi bütün su suratına döküldü çocuk tıkanıyordu neredeyse ödüm kopmuştu..sonra bir açıldım ne sersemlik kaldı ne birşey :)
bi de kaynanamdan yazayım
bi gece yine nur uyandı kayınvalidem de diğer kanepeye yatmış uyumuş ben nuru emzireceğim nur ağladıkça kayınvalidem de ana kucağını sallıyor ama nur benim kucağımda
nur ıhh diyor o sallıyor ben de emziriyorum emzirmem boyunca salladı
emzirdim kızım uyudu sallamayı bıraktı
bi keresindede eşimin uykusu çok ağırdır ama kızım o gece çok ağladı oda uyandı ben besledim altını deyiştirdim yatağına yatırdım bende yattım uyumak için bi baktım eşim beni pışpışlıyo ee kızım eee ee diyo napıyosun dedim ecrini uyutuyorum dedi döndü uyudu