Hepsini okuyamadım ama irinci sayfada bile gülmeye başladım...
Benim vukaatlarım genelde emzik ile... emziği genelde ben ağzıma atarım...
Alışveriş merkezinden çıktık... Annem ile kızım arkada arabayı ben kullanıyorum... kızım ağlamaya başladı annem emziği yere düşürdü ikinci emziği verdim durmadı kenara çektim emzireceğim ben kucağıma alınca durdu geri yola devam edeceğiz...ben düşen emziği buldum alışkanlık olmuş ağzıma attım... ışıklarda garip garip bakıyorlar... Milleti asılmakla şuçluyorum... nerdeyse kavga edeceğim... BEn ağzımda kızımın emziği öyle eve geldim eşyaları çıkardım eşim kapıyı açtı eve girdim aynada emziği farkettimmmm....
birgünde yine ağzımda emzik aynı zamanda teldeyim... Evde yana yana emziğini arıyorum kızımın...
eminim burdaki herkes iyiki çocuğum olmuş da bunları yaşıyorum diyodur. 3,5 aylık bi anne olrak iyi ki diyorum Allahım bu mucizeyi bna yaşattın.Allah gücünü de sabrınıda veriyo hiç merak etme. bu öyle başka bi duygu ki kendini kaybettiriyo sana düşünsene ama yine de gözünün içine bakıyosun hep iyi olsun mutlu olsun diye. geçen yine uyumak bilmediği bi gece gerçekten çok sinirlenmiştim ama öyle güzel bi gülücük attı ki herşey bitti o anda. çok klişe ama doğru bi söz "anne olmadan anlayamazsın". Allah bu mucizeyi isteyen herkese yaşatsın :))offffffffffffffffffffff böyle durumlar yüzünden anne olmaktan kkorkuyorum işte bölemem uykularımı falan bozamıcakmışım gibi rahatımı anammmmmmmmmmmmm napıcamm yaaaaaa:tomato:
benzer bir sey benimde basıma geldi hamileyken arkadasın kızı beni karnı burnunda görünce önce bir sok yasadı. sonra annesine sordu. bu arada kız 3 yasında. annesi karnında bebek var deyince kız bütün gece bebeği bana ver diye agladı annesine beni vermediğim için sikayet etti bana küstü...ben de yazayım bir tane :)
oğlum henüz 4 yaşındayken ikiz bebeklere gebe bir arkadaşım oturmaya gelmişti bana, çaylar falan içildi, işte bebeklerden bahsedildi.
arkadaşın karnı burnunda, üzerine bi hamile elbisesi giymişti.
sonra baktık benim oğlan arkadaşın oturduğu koltuğun altına girmiş eteğini kaldırmaya çalışıyor
oğlum ne yapıyorsun orda diye kızdım ben, o da; anne ya ben bebekleri görmek istiyorum bana ne dedi
arkadaş da üzgünüm bebekleri görmek için 1 ay daha beklemen gerek demişti
çooooookkk güldüm yaaaa :))) çocuktan al haberi diye buna derim :))bebeğim yeni doğdu aile üyeleri bizde görümcemin 4yaşında bir oğlu var ben emziriyorum o yanımızda sütüm gelmiyo masajlar sıcak havlular malt içecekleri sağıyoruz bir yandAN da herşeye şahit oluyo evlerine dönüyorlar babası görümcem ve eniştenin 20li yaşlarda yiğeni arabayla bir yere gidiyorlar bizim velet anlatıyor baba yengemin öyle güzel memeleri varki pamuk gibi bebek ağlıyor yengem memesini veriyor bebek hamm ham mam yapıyor yengemde ayyyy ayyyy diye bağrıyor demiş tabii duyunca rezil oldum amaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?