Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar. geçen gece annemde kaldık. kızımı yerde yanımda yatırdım. geceleri meme istediğinde ytarak emziriyorum. saat 01.30 da emzirdim uyudum. sabah 4 4.30 gibi yine emmek istedi diğer göğsümü verdim. tam göğsümü kapatıcam bi baktım diğer göğüs pedim koltuğun üstünde allah allah dedim onun ne işi var orda. sonra bi baktım ki ilk emzirdiğim göğsüm dışarda hiç kapatmamışım öle uyumuşum. kendi keldime güldüm. sonra kapadım iki göğsümüde yattım. bebeğim 4.5 aylık ilk kez böyle bişi başıma geldi. uykusuzluk insana neler yaptırıyor.... birde eşim gece kızım mızıkladığında uyanıyo pişpişipiş diyo uyku sersemi bide bana vuruyo. sanıyoki bebeğe vuruyo pişpişleyerek.... :)))))
Kızım 3 haftadır geceleri uyumuyor. Tabi bendede uykusuzluk tavan yapmış durumda. Geçen gece kızım yine mızıkladı bende ayağıma aldım uyutmaya çalışıyorum ama nefayda? Hala mızık mızık...... Bende gözlerim kapalı bağırıyorum hadi uyu artık nolursun diye! Eşim uyandı o sırada bana neden bağırıyosun çocuğa 7 aylık bebek ne anlar var bir sıkıntısı dedi. Bende uyusun ama nolur ya diye başladım ağlamaya..... Artık sinirlerim bozulmuş uykusuzluktan! Kocamda baktı ben uyku sersemi bebek gibi mızıklıyom aldı çocuğu bir güzel kucağında uyutup tekrar yanımıza yatırdı bende biraz uyumuş oldum...... Yani uykusuzluk en sonunda bana bunuda yaptırdı......
dün sabaha karşı 4 gibi oğluşum vızırdandı.bende aldım yanıma yatırdım.eşim bir ara uyandı bize bir baktı sonra tekrar uyudu.bu arada oğluş uyudu diye ben yatağına aldım.sonra daldım uykuya.birden irkildim eşim sırtıma vurup pişş pişş yapıyor bana. ne oldu aşkım dedim.hişşt ,oğlanı pışpışladım uyudu bak sesi çıkmıyor hadi sen de yat demez mi.kendi kendime güldüm gecenin bir yarısı.
selam kızlar,geçen gece kızım 3-4dfa uyandı ve uzun sürdü dalması sürekli emdi.sonunda fursat buldum ve tuvalete gittim bir anne ne yaparsa onu yaptım: pijamamı sıyıracağıma mememi dışarı çıkarttım:)kendime geldim hemen ve çok güldüm:)siz de ne şekerlikler var. Okuyup eğlenelim. bayanssulusmile