Anne haller...:) biraz da gülelim

slm kızlar. geçen gece annemde kaldık. kızımı yerde yanımda yatırdım. geceleri meme istediğinde ytarak emziriyorum. saat 01.30 da emzirdim uyudum. sabah 4 4.30 gibi yine emmek istedi diğer göğsümü verdim. tam göğsümü kapatıcam bi baktım diğer göğüs pedim koltuğun üstünde allah allah dedim onun ne işi var orda. sonra bi baktım ki ilk emzirdiğim göğsüm dışarda hiç kapatmamışım öle uyumuşum. kendi keldime güldüm. sonra kapadım iki göğsümüde yattım. bebeğim 4.5 aylık ilk kez böyle bişi başıma geldi. uykusuzluk insana neler yaptırıyor.... birde eşim gece kızım mızıkladığında uyanıyo pişpişipiş diyo uyku sersemi bide bana vuruyo. sanıyoki bebeğe vuruyo pişpişleyerek.... :)))))

Hepsini okuyamadım ama irinci sayfada bile gülmeye başladım...

Benim vukaatlarım genelde emzik ile... emziği genelde ben ağzıma atarım...
Alışveriş merkezinden çıktık... Annem ile kızım arkada arabayı ben kullanıyorum... kızım ağlamaya başladı annem emziği yere düşürdü ikinci emziği verdim durmadı kenara çektim emzireceğim ben kucağıma alınca durdu geri yola devam edeceğiz...ben düşen emziği buldum alışkanlık olmuş ağzıma attım... ışıklarda garip garip bakıyorlar... Milleti asılmakla şuçluyorum... nerdeyse kavga edeceğim... BEn ağzımda kızımın emziği öyle eve geldim eşyaları çıkardım eşim kapıyı açtı eve girdim aynada emziği farkettimmmm....
birgünde yine ağzımda emzik aynı zamanda teldeyim... Evde yana yana emziğini arıyorum kızımın...

geçenlerde canlı yayında bir doktorun yaptığı açıklamaya göre bebeğinizin emziğini ağzınıza sokmanız erken yaşta bebeğinizin eğer sizin ağzınıda çürük varsa onada geçeceği ve dişlerini çabuk kaybedeceğini söyledi..yani ağzınıza bebeğin emziğini alıp temizlemiş sansanızda ona en büyük kötülüğü yapmış oluyormuşuz...:50:

offffffffffffffffffffff böyle durumlar yüzünden anne olmaktan kkorkuyorum işte bölemem uykularımı falan bozamıcakmışım gibi rahatımı anammmmmmmmmmmmm napıcamm yaaaaaa:tomato:
eminim burdaki herkes iyiki çocuğum olmuş da bunları yaşıyorum diyodur. 3,5 aylık bi anne olrak iyi ki diyorum Allahım bu mucizeyi bna yaşattın.Allah gücünü de sabrınıda veriyo hiç merak etme. bu öyle başka bi duygu ki kendini kaybettiriyo sana düşünsene ama yine de gözünün içine bakıyosun hep iyi olsun mutlu olsun diye. geçen yine uyumak bilmediği bi gece gerçekten çok sinirlenmiştim ama öyle güzel bi gülücük attı ki herşey bitti o anda. çok klişe ama doğru bi söz "anne olmadan anlayamazsın". Allah bu mucizeyi isteyen herkese yaşatsın :))

bebeğim yeni doğdu aile üyeleri bizde görümcemin 4yaşında bir oğlu var ben emziriyorum o yanımızda sütüm gelmiyo masajlar sıcak havlular malt içecekleri sağıyoruz bir yandAN da herşeye şahit oluyo evlerine dönüyorlar babası görümcem ve eniştenin 20li yaşlarda yiğeni arabayla bir yere gidiyorlar bizim velet anlatıyor baba yengemin öyle güzel memeleri varki pamuk gibi bebek ağlıyor yengem memesini veriyor bebek hamm ham mam yapıyor yengemde ayyyy ayyyy diye bağrıyor demiş tabii duyunca rezil oldum amaaaaaa

valla ben gecenlerde minübüse bindim çarşıya gitcektim..önümde 4 yaşlaırnda küçük bi kız ve annesi vardı neyse bşyler anlatıyor sürekli annesine.. en son anne eve gidince beni yıkasana dedii..kadında tamm yıkaırm kızımı güzelce dedii..kız bagıra bagıra ama anne sen üstündekileir çıkar memişinle oynuyayım beni yıkarken dediii...rezil oldu kadınnnnn kızına sus sus kızım dedii ama nafile duyan duydu zaten:)minik veletlerr:)

Son düzenleme:
kızımın gece uykusu yoktu ayakalrımda sabaha kadar sallardım bi gece yine yatakta ayaklarımda sallarken uyuya kalmışım gece ağlamasına uyandın başladım ayaklarımı sallamaya eşim yanımda mırıldandı boşuna sallama:66::66: yerine yatırdım diye

ben anne hallerinden değilde baba hallerinden bahsedeyim dedim:) gecen gece bizim kızın gazı son gaz.(kendisine gazgirl ismini taktım) esime cabuk damlasını getir dedim bir yandan kızım bagırıyor. esim kasıga damlatırken siseye zoom yaptım ne göreyim antibiyotik göz damlasını damlatıyor imdaaaattttt...:52:

ben de yazayım bir tane :)
oğlum henüz 4 yaşındayken ikiz bebeklere gebe bir arkadaşım oturmaya gelmişti bana, çaylar falan içildi, işte bebeklerden bahsedildi.
arkadaşın karnı burnunda, üzerine bi hamile elbisesi giymişti.
sonra baktık benim oğlan arkadaşın oturduğu koltuğun altına girmiş eteğini kaldırmaya çalışıyor
oğlum ne yapıyorsun orda diye kızdım ben, o da; anne ya ben bebekleri görmek istiyorum bana ne dedi
:1:
arkadaş da üzgünüm bebekleri görmek için 1 ay daha beklemen gerek demişti
:61::61:

ben de yazayım bir tane :)
oğlum henüz 4 yaşındayken ikiz bebeklere gebe bir arkadaşım oturmaya gelmişti bana, çaylar falan içildi, işte bebeklerden bahsedildi.
arkadaşın karnı burnunda, üzerine bi hamile elbisesi giymişti.
sonra baktık benim oğlan arkadaşın oturduğu koltuğun altına girmiş eteğini kaldırmaya çalışıyor
oğlum ne yapıyorsun orda diye kızdım ben, o da; anne ya ben bebekleri görmek istiyorum bana ne dedi
:1:
arkadaş da üzgünüm bebekleri görmek için 1 ay daha beklemen gerek demişti
:61::61:
benzer bir sey benimde basıma geldi hamileyken arkadasın kızı beni karnı burnunda görünce önce bir sok yasadı. sonra annesine sordu. bu arada kız 3 yasında. annesi karnında bebek var deyince kız bütün gece bebeği bana ver diye agladı annesine beni vermediğim için sikayet etti bana küstü...:1:

benim kızımm şuan 9 aylık.kızım ilk 3 ay geceleri hiç uyumadı.ben ve eşim evde zombi gibi gezdik.bir gece kızım ağlıyomuş yine.ben kızımı pışpışlıyorum zannedip eşimi pışpışlıyormuşum.e bebeğim e bebeğim ee diye:):) annelik böle bişey :)))

son günlerde benimkinin huyu bozuldu sürekli mızmız habire emmek istiyor veriyorum 2 dakika sonra bıkıyor kapatıyorum tekrar dönüp emmek istiyor geçen baya yorulmuştum ve sinirlenmiştim "bööööööööööööö"diye hönkürmüşüm resmen bu sefer benimki başladı kahkaha atmaya benim de sinirim bozuldu ikimiz de katıla katıla güldük.

valla ilk 6 safayı okudum daha sonra devam edeceğim koptum gülmekten bu saatte... ya ben ders çalışacaktım nasıl beni alıkoydunuz komik anneler :9: bayıldım hepinize neyse bende hatırlarsam yazacağım....inşallah hep böle güzel komik anılarımız olsun çocuklarımızda :16:

bebeğim yeni doğdu aile üyeleri bizde görümcemin 4yaşında bir oğlu var ben emziriyorum o yanımızda sütüm gelmiyo masajlar sıcak havlular malt içecekleri sağıyoruz bir yandAN da herşeye şahit oluyo evlerine dönüyorlar babası görümcem ve eniştenin 20li yaşlarda yiğeni arabayla bir yere gidiyorlar bizim velet anlatıyor baba yengemin öyle güzel memeleri varki pamuk gibi bebek ağlıyor yengem memesini veriyor bebek hamm ham mam yapıyor yengemde ayyyy ayyyy diye bağrıyor demiş tabii duyunca rezil oldum amaaaaaa
çooooookkk güldüm yaaaa :))) çocuktan al haberi diye buna derim :))

bitanede benden
hamileliğiimde son aylar.. bankada sıra beklerken yanımda oturan bayanın 3-4 yaşındaki küçük oğlu annesinin usulca, biraz korkulu biraz tedirgin "anne ablanın karnında canavarmı var, hareket ediyo baksana" dedi. anneside ona bişey dedi ama onu pek duyamadım..

evet hemde ne canavar şuan durduğu yerde duramıyo.. daha ozamandan belliymiş canavar gibim bişiy olucağı:122:

Kızlar benim oğlan 3 yaşında artık. ama ilk doğduğu haftalarda nasıl dalgın nasıl kendimi kaptırmış oluyordum .. gece oğlumu yatakta emzirdiğimi sanmışım ve öylece uyumuşum ki hiç yapmadığım bişeydi hep koltukta emzirmişimdir. eşime bağırmıştım gece oğlanı ezeceksin diye oda zavallı yataktan zıplamıştı yorganın içinde oğlanı aradı hani yok hani yok dedi durdu :60: :60: bende dedim ki heeeee yatağındadır o öyle sanmışım birden .. :53:

benimde bazen oğluş ayakta sallanarak uyuyo,bende uykulu olunca,paşam kucağımda, ayağımda minder sallanır vaziyette oluyo...:))

çay demlemeye mutfağa gittim kendimi demliğee mama dökerken yakaladımmm mama demliyordum bide ölçüyorum 2-3 falan diyeee ah yavrum ahhh ananın aklı sana kurban olsunnn kuzum

iki gün evde kumanda aradık.sonunda buzlukta bulduk.sonra tekrar kayıp kumanda.bu sefer nerde bilin bakalım. buzlukta.gece ayağımda sallarken tv yi açık bırakıyorum.uzun süre salladığım için.uyutup yatağına yatırıncada biberonu mutfağa götürürken kumandayı da buzluğa koyuyormuşum.

bende bitmez valla.bir tane daha.bu kumanda sürekli kayboluyor ya kendimi şartladım yatak odasında komidinin üstüne koyuyorum.daha bu sabah oldu bu olay.sabah saat zili çalıyor.ben de kumandayı alıp saate doğru basıyorum.zil sussun diye.eşim bugünden sonra kumandayı benden saklamaya karar verdi.

Back