Anne haller...:) biraz da gülelim

o tv olayı beni de yanılttı :)
birgün oğlum içerde uyuyor bebek ağlamısyla maraton koşucusu gibi fırladım arkamdan görümcemler ve eşim kahkahayla ''derya o ses televizyondan geliyor'' :17: :9:

geçenlerde 3 aylık bebeğim uyuyordu bende kontrol için yanına gittim.. bi baktım yeni uyanmış saf saf bakınıyor.. o kadar tatlı görünüyordu ki "anneeem" diye manyakça bir çığlık attım.. neden yaptım bilmiyorum ama takip aden 2 dakika boyunca oğlumu susturmak mümkün olmadı.. katıla katıla ağladı zavallı bebeğim.. ben de bi yandan gülüyorum bi yandan onu sakinleştirmeye çalışıyorum.. deli miyim neyim :60:

geçenlerde 3 aylık bebeğim uyuyordu bende kontrol için yanına gittim.. bi baktım yeni uyanmış saf saf bakınıyor.. o kadar tatlı görünüyordu ki "anneeem" diye manyakça bir çığlık attım.. neden yaptım bilmiyorum ama takip aden 2 dakika boyunca oğlumu susturmak mümkün olmadı.. katıla katıla ağladı zavallı bebeğim.. ben de bi yandan gülüyorum bi yandan onu sakinleştirmeye çalışıyorum.. deli miyim neyim :60:

hahaa çok hoşmuşş aynı şeyı bnde yapıyoryumm..:1::1::9:

bir tanede ben yazayım, oğlum aşağı yukarı 1-1,5 aylık olduğu zamanlar, gün içerisinde çok fazla sayıda kakasını yapıyordu, 5-6... yine baktım altını pisletmiş temizlemek için açtım, bir güzel temizliyordum bir peçete daha aldım poposunu siliyordum ki benimkisi bir fışkırttı ama öyle çişini değil kakasını, elim kakayla sıvandı resmen elimi yıkamaya gitsem bebek düşebilirdi yatağın ucundaydı, üstelik bir kısmıda aşağıya gelmişti ve çok hareketliydi kıpır kıpr ederken yatağımızı batırabilirdi, yapcak birşey yok elimi peçeteyle sildim sonrada onu temizledim kabasını alıp elimi yıkamaya gittim. bir kerede ayağıma yaptı kakasını. ayağının ne işi vardı diye sorabilirsiniz tabi :) ayağımı bükmüştüm bağdaş kurar gibi hemen yakınında duruyordu, birden yapınca ayağıma kadar geldi. çişlerini saymıyorum kesinlikle...

bir taneden arkadaşımdan, kızı henüz küçükken altını temizlemiş, kakasını. uyku sersemliği bezi atmamış orada bırakmış, bebeği arkadaşım uyurken beze uzanmış bir güzel içindeki kakaları almış yüzüne gözüne sürmüş bir de yemiş iğrenç... arkadaşım birkaç gün hiç öpememiş bile.... :D

uykusuzluk çok kötü

evli değilim bebeğimde yok..amaa abonelikte birinci sıram burasıı bayılıyorum burayaa...yokmu başkaa hikayesini anlatacak olan:))

oğlum 4,5 aylık. sütüm yetmediği için doğduğu günden beri mama takviyesi yapıyorum. 4.ayına girdikten sonrada yemek sularından 1 çay kaşığı vermeye başladım. meyvelerdende hemen parmağımın ucunda bir mercimek büyüklüğünde ezip veriyorum. dün söylemesi ayıp muz yiyordum. daha doğrusu oğlum kcuağımda olduğu için eşim bana yedirtiyor. benim mittiğim ben muzu her ısırışımda öne doğru kendini atıveriyordu. eşim muzun kenarını bebeğin ağzına verdi, cup cup diye bir somuruşu var, ısırıp bölmüyor sadece somuruyor ama az da olsa mutlaka ağzına geliyordur tadı, beğenmiş olacakki her uzatmasında oğluşum benden önce atılıp ağzını kocaman acıyordu, eşimle gülmekten öldük. muzu bana zor yedirtti. benimkisi bitip de eşim kendisi yiyecektiki bu sfeerde eşimin elindeki muza bakıyor, yürü dedim git öteki odada ye, oğlışumun canı çekiyor ama daha fazlada veremem, zararı olur. gülmekten karnıma ağrılar girdi dün, kucağımda zor zaptettim, muzu çok sevdi :)

:9: :9: :9: Çok alemsin yaaa :9: :9:

oglum emeklemeye basladı jet gıbı masallah gun artık daha yorucu gecıyor uzerıne yorgunluk uykusuzluk derken ıyıce sacmalayama basladım ben bugunlerde , dun esımle gulme krızıne gırdık ne yapmısım bılıyomusunuz; mama onlugunu esımın boynuna takmısım bir hışımla mutfaga gıdıp mama kasesınıde almısım yedırmeye gelıyorum hala farkında degılım ve ıcımden bır yandan dıyorum kı bu onluk nıye dar geldı boyle, esım boynunda mama onlugu kucagında oglan beklıyorlar hıc caktırmıyo bana da farketmemle oyle bır kahkaha attım kı uzun zamandır hıc bu kadar karnım agrıyasa kadar gulmemıstım ıhtıyacım varmıs bu kadar gulmeye

kızlar nezamandır yazıcam fırsatım olmadı! bebeğim 22 günlük oldu. geceleri annemle beni uyutmuyor. geçen gece yine uyumadığı saatlerde annemin kucağında yatakta oturuyoruz. annemde olduğu yerde bebek kucağında sallanarak uyutmaya çalışıyo. bende dedimki anne ayakta sallamayı denesek dedim. oda kalktı ayağa ayakta sallanmaya başladı. tabi ben koptum. anne öle ayakta değil ayağına yastık koyup ayakta salla demek istemiştim dedim. tabi uyku sersemi öldük gülmekten. bi gecede yine kızım uyumuyo mızıklıyo. babamız normalde kucağında kızım kızımmm diyerek konuşa konuşa uyutuyo. o gecede kızım ağlıyo eşimde salonda yatıyo. bi baktım uykusunda sayıklıyo... kızımmm kızımmm... annemle öldük gülmekten. sesini duyuyo ama uyku ağır basıyo kalkmadan yerinde sayıklıyo.....

Ay arkadaslar cok güldüm yazdiklarinizi okuyunca :9:

Benimde Kizim 30.günlük oldu .. geceleri odasinda agladigi zaman sesini duyamam diye
besigini benim yatak odama aldim son 1.haftadir ..
Annemde bende kaliyor ilk aylar yardim etmek icin ..
Gecen Gece bizimki agladi kalktim uyku sersemi ana kucaginda büyük bi oyuncak bebegi var kizimin
ama gercek bebek boyunda tombis kel bi$ey onu almisim pi$ pi$liyorumm :9: bide kendi kendime diyorum alla alla niye susmuyor bu cocuk :9:
annem uyanmis cocugun aglamasindan benim ceton hala düsmemis tabi ..
Ildeeem sen napiyorsun orda diyip bi kahkaha atti kadin hic sormayin kendime geldigimde kucagimdaki oyuncak bebege bakip salakligima güldüm resmen :9:
Benim zavalli kizim orda agliyor ben oyuncak bebege pi$ pi$ cekiyorumm :D

bebek dergilerinden birinde bir karikatür görmüştüm. çok güldüm.
kadın bir memesi dışarda koşturuyor. adam memeyi gösteriyor. kadın memesine bakıp "eyvah bebeğimi trende unuttum diyor!"
her anne biraz da bu kadına benzemiyor mu?

:1: :1: çok güldüm yaa bende bazen oğlumu bu şekilde korkutuyorum..:52:

Genelde uykusuzluktan ne hallere düşmüşüz kızlar çok güldüm:))))

Benim oğlum da 8 aylık oldu. Artık oyun peşinde. Babaannesinin evinde koyu mavi bir dönen büro tipi koltuk var. O koltukta bir iki kez onu oturtup yanlarına yastıklar sıkıştırıp döndürmüştük. Öyle çok hoşuna gittiki çığlıklar attı. Ne zaman o koltuğu görse oturup dönmek istiyor. Bizim evde de o koltukla aynı renkte bir sandalye var. Bir kaç gündür hep o sandalyeye gitmek istiyor. Sandalyeye tutunup dikiliyor. Huysuzlanıyor.Bugün de bir huysuz, bir huysuzlandı. Bende jeton sonradan düştü..:9::9::9: Aynı renkte ya....::))) Sandalyeyi de dönen koltuk sanıyormuş da binmek istiyormuş. Ben koptum tabii:9:

:1::1::9::9::9:
şuanda işyerinde çok yoğunuz ee dolayısıyla da stressli bir ortam var..ama ben bu stressli ortamda pc ye bakıp bakıp nsl gülüyorum valla kafayı sıyırdığımı zannedecekler ama Allah hepinizin iyiliğini versin iyi güldüm daha da gülerdim de sıkıyrum kendimi işyerinde gülmemek için :9::9:

oğlum uyanıkken tuvaletim geldiğinde tutuyorum ama son haddine gelince girmemle çıkmam bir oluyor en hızlı lavaboya gitme yarışması olsa birinci olurum heralde :9: birde oğlumun ağladığını duyunca lavabodan ''geldim anneeeemmm'' diye bağırıyorum bazen :27:

kızlar dün sabah saat 7 de annem beni uyandırmaya çalışıyor. gökçe kalk hadi göknil emmek istiyo diyo... bensse emiyo ya anne diyorum. annem şaşkın bi şekilde nerde emiyo kızım diyor. bense kucağımda emiyo diyorum. ama tabi bu arada ben uyuyomuşum göknilse annemin yanında yatıyo.... uykusuzluk insana neler yaptırıyor :)))

henüz hamileyim ama mikkkeeemmmeeeel derecede ilginç rüyalara imza atıorum biri kabustu gerçi doğumda beni bizim evdeki paslı maket bıçağı ile kesmeye çalışıorlardııı:53::53:

diğeride dn gece ben siyah saçlı beyaz tenliyim eşimde baya bir esmer arkadaşlarım şimdiden ay kıllı kara bir çocuun olcak diye takılıorlar nasıl içime işlemişse bembeyaz bir çocuğum olmuş nasıl mutluyummmm anlatamam o gazla uyandım eşimi dürrttümm baaakkk çocuk bana çektiii şu beyazlığa bak maşallah dedim :53: eşimin bana bakışını tahmin edersiniz:37:

tabiki sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin rabbim kucağımada nedense bilinç altımda kalmış bu olay:78:

Ahh ah hamileyken okuyordum yazmak da nasip olacakmış.

Bebeğim henüz 45 günlük 1 aylıkken falan bebek beşiğinde ben yataktayım uyumuşum. Gözümü açtım eşim yatmaya hazırlanıyor. Sıkıca sarıldığım ve pışpışladığım yorganı işaret ederek Poyraz'ı beşiğine yatırır mısın dedim. O da baktı güldü yatarken ben bağırdım. Bu şekilde kucağımdayken nasıl kalkayım koysana çocuğu beşiğine! Artık rüyanda bile benimle kavga ediyorsun diye dalga geçmişti.

Dün gece de uyandı oğlum. Bebekler gece neden uyanır,acıkmıştır altı kirlenmiştir neyse işte. Ben ne yaptım aldım kucağıma sallamaya pışpışlamaya başladım. Susmayınca da karşıma yatırdım "ama ben sana daha ne yapayım oğlum,uyusana artık diye nazlandım". Allahtan yavrum dile gelip emzirsene salak kadın demedi. Sonra dank etti emzirdim tabi.. :)):9:

Ahh ah hamileyken okuyordum yazmak da nasip olacakmış.

Bebeğim henüz 45 günlük 1 aylıkken falan bebek beşiğinde ben yataktayım uyumuşum. Gözümü açtım eşim yatmaya hazırlanıyor. Sıkıca sarıldığım ve pışpışladığım yorganı işaret ederek Poyraz'ı beşiğine yatırır mısın dedim. O da baktı güldü yatarken ben bağırdım. Bu şekilde kucağımdayken nasıl kalkayım koysana çocuğu beşiğine! Artık rüyanda bile benimle kavga ediyorsun diye dalga geçmişti.

Dün gece de uyandı oğlum. Bebekler gece neden uyanır,acıkmıştır altı kirlenmiştir neyse işte. Ben ne yaptım aldım kucağıma sallamaya pışpışlamaya başladım. Susmayınca da karşıma yatırdım "ama ben sana daha ne yapayım oğlum,uyusana artık diye nazlandım". Allahtan yavrum dile gelip emzirsene salak kadın demedi. Sonra dank etti emzirdim tabi.. :)):9:

ahahahahahah öldüm yaa gülmekten:60:

Back