Super olmus bu konuuu bayildimm :)))
Ben de cocugun altini almaya takmisim pisik olmasin diye, gecen gun dugune gidiyoruz esim altini aldin di mi unutmadin insallah dedi ben de ben almadim ama en son annem almisti dedim annem de yanimizda tuhaf tuhaf bakiyolar bana megersem geline takilacak altindan bahsediyolarmis :)))
gülmekten gözlerimden yaşlar geldi kaydirigubbakcemile3
benim de 2.5 aylık oğlum var ve gaz sancıları yüzünden huysuzlanıyor hep. onu kucağımda sallayarak pışpışlamaya öyle alışmışım ki geçen markette 5 kiloluk pirinç paketini alıp eşime doğru yürürken paketi sallayıp pışpışladım ve bunu epey sonra farkettimkaydirigubbakcemile3
bu bebişler neler yaptırıyor insana
sizinkide bişeymı kızlar bende doğum yapalı 15 gun oluyo annelığe babalığa yenı alısıyoruz sağolsun prensesım sık sık uyandığı geceler oldu artık takatım kalmadı esıme seslendım kalkarmısın biraz tıkandım resmen dedım yatağın ayak kısmında battanıyesı vardı biraz kabarık duruyodu kalktı uyuyo resmen basladı battanıyeyı pışpışlamaya koptum resmen annem tamam oğlum sen bırak demıs bırakmamıs sonra annem geldı derya dedı gıt bos battanıyeyı sallıyo koptuk resmen :)))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?