offffffffffffffffffffff böyle durumlar yüzünden anne olmaktan kkorkuyorum işte bölemem uykularımı falan bozamıcakmışım gibi rahatımı anammmmmmmmmmmmm napıcamm yaaaaaa:tomato:
daha var bende ne maceralar :)
gece yastığı alıp uyutmaya çalışmışım.
uyurken göğsümü açıp bebek yokken emdirmeye çalışmışım.
uykusuzluk, yorgunlukk insana neler yaptırıyor. :)
bebeğim 3-4 aylıkken yeni yeni agu diyordu .bende onu teşvik etmek için agu,egu diye sesleniyodum o beşiğindeyken biz böyle karşılıklı agularken tel.im çaldı veee olan oldu tel.i
agu diyerek açtım.allahtan arayan eşimdi.kaydirigubbakcemile3
hem çok güldüm hem korktum açıkçası
gebeliğim çok yeni daha 8. haftamdayım ama uykum derindir ya uyursam ve bebişe birşey olursa
hem çok güldüm hem korktum açıkçası
gebeliğim çok yeni daha 8. haftamdayım ama uykum derindir ya uyursam ve bebişe birşey olursa
:roflol: :roflol: :bir ara marketteyken çocuk arabasında huysuzlaştı.eşim unuttuğumuz bişeyi almak üzere market arabasınıda bana devredip hızla gitti.ben kasada sırada onu beklerken bebek arabası yerine hızla market arabasını sallarken buldum kendimi sonrada etrafa baktım gülen var mı diyekafamçokkarıştı . bir keresesindede hazır çocuk uyumuşken bende yanına uzanayım biraz dedim uyku arasında panikle uyanıp doğrulup ayağımı sallamaya başladım.yine böyle uyurken bi kapı sesiyle uyandım etrafa baktım karanlık.eyvaf dedim eşim geldi kapıda kaldı diye hızla yerimden fırlayıp kapıya koştum,açtım ama kimse yoktu..Yıllar önce bir köyde gelin ile kaynana aynı odada yatıyor. Gece kısa sürelerle sürekli uyanıp meme isteyen bir bebecik var yanlarında da. Bebek ağladığında annesi (gelin yani) memesini çıkartıp kaynanasının ağzına vermeye kalkmış:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?