Anne haller...:) biraz da gülelim

bende gece emzirdikten sonra altini degistirmistim,uyku haliyle kizimin 2 ayagini pijamasinin tek pacasina sokmusum,uzerindede uyku tulumu vardi,sabah uyku tulumunun fermuarini indirdikce bu iste bir gariplik var gece cocuga etek giydirmisim heralde diye dusunurken durumu farkettim,deniz kizina benzemisti yavrucak :)) gulme krizine girmistik ,o da zavalli saskin saskin bakiyordu niye guluyor bu deliler sabah sabah die :))

sırnaşık şey :roflol:

oglum tam 3 yaşına kadar hiç gece uykusu yoktu daha dogrudu gece gündüz uyumuyordu nasıl dayanıyodu anlamıyıyoruz sürekli ayagımda kucagımda geceleri yatakta hep ayagımda uyuyordu ..bi gece beşigine yatırmışım eşim beni dürtüyor kalk efe aglıyo ben otomatige takılmış gibi ayaklarımı sallıyorum ...
bi kerede sıcak mamayı uykusuzlugun sersemligiyle çocugun agzına dayamıştım tam 3 gün agladı agzının yanıgından yavrucumm..
mafoldumbenmafoldumben

bi keresindede pudranın kapagını daha kırkı çıkmamışken kundagın içinde unutmuştum epey aramıştım yaa

Son düzenleme:
ne kadar gülerek okuyordum burda yazanları acaba bende yasarmyım diyordum...ve gercekten arkadaslar hepimiz aynı seyleri yaşıyormusuz....

bende gecenlerde bebeği emzirecektim gece 3-5 nöbetlerimizden biri annem kucağıma vermiş oğluma hadi kızım emzir diye ,bende çocuk kucağımda ama hala uyuyorrum,çocuğun ağzınıda göğsüme dayamışım bir yaqndan pışpışlıyorum,annem bi baktı kızım açsana göğsünü diyormuş bana,bende bitti hadi al beşiğine koy diyormuşum yazık oğluşum da öle kalakalmış kucağımda ....
demekki uykusuzluk neler yaptırıyor insana....

bende gece emzirdikten sonra altini degistirmistim,uyku haliyle kizimin 2 ayagini pijamasinin tek pacasina sokmusum,uzerindede uyku tulumu vardi,sabah uyku tulumunun fermuarini indirdikce bu iste bir gariplik var gece cocuga etek giydirmisim heralde diye dusunurken durumu farkettim,deniz kizina benzemisti yavrucak :)) gulme krizine girmistik ,o da zavalli saskin saskin bakiyordu niye guluyor bu deliler sabah sabah die :))

:roflol::roflol:ay canım kıyamam yaa gecegece guldurdun ya benı allahta senı guldursun

ay bende kızımın bezini yıkamıştım makinada o günde mevlüdü vardı üstelik o kadarda yoğunum ki bi sürü işim vardı bi çıkardım makinadan kızımın kıyafetlerini hepsi jelleşmiş küçük parçalara bulanmış ayyyy çok üzülmüştüm

kıyamam ben onaaa nasıl uyumuş yazık sabaha kadar rahat edememiştir.. iki ayağını bir pabuca sokmayı duymuştum da bu da başka bir versiyon olmuş kaydirigubbakcemile3

oğluma gaz ilacı veriyorum çalkalamak gerekiyo malum şimdi elime ne geçirsem çalkalıyorum farkında olmadan en son tuzluğu çalkalıyorum baktım bu neydi diye sonra hatırladım yemeğe tuz dökecektim çalkalarken bu arada her yerede dökmüşüm tabi

dun gece yarısı oglumu emzırırken afedersiniz tuvaletım geldı oglan emesıye kadar kıvrandım yerıne koyduktan sonra tuvalete gıttım klozete otururduktan sonra uyuya kalmışım 10 15dk falan uyumuşum tuvalette basım aşagı duşunceakannehir ırkıldım ne işim var burda dıye sasırdım :sm_confused:bugunlerde cok unutkan oldum

buna çok güldüm ya
sabah sabah iyi geldi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

eşim nur gece ağladığında yatakta doğrulup ee ee diyo ben de yat ben bakarım diyom yatıp uyuyo

ya sayfayı açtığımdan beri pek komik bi şi yaşamadım sizlere güldüm bol bol ama geçen gece çok güldük eşimle bana. 6 aylık aşılarını yaptırdıktan sonra 3-4 gün ateşlendi kızım tabi uykusuz geceler gündüz kucaktan inmemeler, derken ateşi geçti ama ben de yorgunluktan öldüm. gece yine uyandı sıpam ağlayarak aldım kucağımda zıplatıyorum, sallıyorum şarkı söylüyorum sıpam durmuyo ağlıyo çığlık çığlığa. eşim 'canım emzirsene çocuğu'dedi memeye almamla susması bir oldu tabi,ama kendime inanamadım o yorgunlukla nasıl akıl edemedim çocuğu emzirmeyi, düşünün şarkı bile söyledim:)

bugün dolmuşa bindim şoföre para uzatıcam adama al annecim dedim, bilmiyorum duydumu ama farkettiğimde çok geçti kaydirigubbakcemile3

bende kizima sabah mama hazirliyorum bi yandanda esime poset cay yapicam cayi bardak yerine biberona koydum :) esimede arada kizim diyorumm

evet cidden çok komiksiniz:))))benim bebegim daha yeni henüz pek bir vukuatım yok ama olunca bende yazacagımkaydirigubbakcemile3

Ben sabah 6:30 gibi oğlumun altını açtım. Sanki daha yapacakmış gibi geldi hem de havalansın diye 1-2 dakka açık bırakayım dedim. Kendim de başımı koltuğa koydum uyku hali işte.

Benim oğlan feryadı basmaz mı nolduğumu annamadım. Bir de baktım bebğimin yüzü yağmu yemiş gibi ıpıslak. Paşam yüzüne çişini yapmış bir de ağzına burnuna kaçmış.

Bi yandan silerken bi yandan da güldüm napiiim :P

öncelikle çok eglenceli bir forum açan arkadaşa teşekkürlera.s.

biz de 2 gün önce alışveriş merkezine gittik.bir yandan kızıma biebronla süt veriyorum bir yandan diger elimle kendim birşeyler yiyip içiyorum.bir ara karşımdaki gençler bana gülüyordu ne oluyor diye bir baktım ki kendi içecegim yerine kızımın biberonunu alıp agzıma götürmüşümkaydirigubbakcemile3

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Nehir67
Alıntı:
erdems kullanıcısından alıntı
bugün dolmuşa bindim şoföre para uzatıcam adama al annecim dedim, bilmiyorum duydumu ama farkettiğimde çok geçti
kaydirigubbakcemile3
Cok komikk yaa bende esime diyorum bazen

Back