kızlar benimde çok vukaatım oldu eşim askerde annem yanımda kalıyor malum bu aralar hastaydı uykusuz geceler v.s oğluşu emzirdim altını degiştirecektim annemde sabah kahvaltısı hazırlıyo anne ben lavaboya gitcem karnıma iyice agrı girdi sen bakarmısın oğluşa dedim tmm kızım sen git lavaboya dedi gittim gidiş o gidiş lavabomu yaptıktan sonra gözlerim gitmiş uyuyakalmışım lavaboda misafir odasıyla karşı karşıya neyse aradan 2 saat geçiyo annem oğluşumun altını degiştiriyo yemeyini yiyiyor benide misafir odasına gidip uzandıgımı sanmış kıyamamış bana kalkınca yemek yerim demiş kendince neyse bi ara lavaboya gitme ihtiyacı geliyor kapıyı açınca ne görsün ben uyuyorum klozet oldugu için oturdugum yerde uyuyakalmışım annemde bir çığlık bende sıçrıyorum yerimden annemde herşeyimi görüyor zıplayınca hem utandım hemde çok güldüm bu halime annem dalga geçip duruyo benimle bunu yaşayalı 4 gün bile olmadı daha diyoki annem kızım sen 2 saat boyunca lavabodamıydın ay allam yaa bu velet beni ne hallere koydu annemde olmasaydı napardım bilemiyorum :)
daha var bende ne maceralar :)
gece yastığı alıp uyutmaya çalışmışım.
uyurken göğsümü açıp bebek yokken emdirmeye çalışmışım.
uykusuzluk, yorgunlukk insana neler yaptırıyor. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?