Anne haller...:) biraz da gülelim

ay çok komik hepsi çok yaşayın emi:))
bende büyük oğlum 4 aylık falandı ağzını silicem ağzı mendiliyle arkadaşlarım da var konuşuyoruz ama ben çift görüyorum uykusuzluktan gittim nazik bi şekilde arkadaşımın ağzını sildim kızda bakıyo şaşırdıı napıyorum diye:roflol:
sonra geceleri hem yatardım hem sallardım bunu ayağımda eşim almış ayağımdan yatırmış benide kibar kibar dürtüyo hadi sende yat uyu diye ben habire ayağımı sallıyomuşum:)) çocuk ayağımda gibi
son vukuatım geçen gün 1.5 yaşındakine takıcaama 8 yaşındakine önlük takmaya çalışırken kendime gelmem oldu çocuk habire diyo anne naaapıyosun diye ama bende çocuğa dur oğlum gıpraşşmaaa aaa:roflol:
bu çocuklar aklımızı alıcak bigün:roflol:

ayyy çokkk güldümm yyaaa..

helede şoföre al annecimmm oy oyyyyoyyy...

ne hale getirdi bu sıpalar bizi yaaaa:)))

bunlar bana deers olsun dogumumdan sonra sanırım bnide böyle maceralar bekliyor:)

selam kizlar vallahi gül gül bihal oldum allahta sizi güldürsün ...
hadi bitanede benden benimde oglum yeni dogmustu 20 günlük filan ama hic uyumuyor esimde sen git yat ben bakarim dedi neyse ben uyudum bayabi uyumusum yanima sagima soluma bakiyor kimsecikler yok birden bi firladim icerde tv sesi hic cit yok ,askim canimin ici uyutmus oglumu kendiside garibim bagdas kurmus vaziyette koltukta kalmis öylece ama cok gülmüstüm ...kaydirigubbakcemile3

bitane daha geldi aklima
oglum sanirim 4 aylik filan misafirim gelecek esimde icerde oglumla ilgileniyor hadi acikti nerde kaldi mama diye sürekli sesleniyor bende biran önce hazirlamaya calisiyorum bi telasla neyse dedim önce yalanci memesini vereyim susar ben yapana kadar dedim iceri kostum memeyi verdim kosarak geri geldim hala agliyor düstümü askim memesi versene diyorum mutfak kapisina bi baktim meme kimin agzinda esimin .....kaydirigubbakcemile3

ay güzelmiş burası çok güldüm ya ben daha bir haftalık anneyim benim pek vukuatım yok ama akşam eşim masaj yaparmısın çok özledim ne güzel yapıyodun dedi ben adama gaz masajı yapıp durmuşum zavallım sesini çıkarmadı sırtını sıvazlıyorum arada da pat pat vuruyorum annelik tam bi alem hal doğrusu

benim kızım 36 günlük...
eşim ben ve kızım ilk defa odamızda kalıyoruz.. ilk gece ya ıh dedi başına üşüştük vık dedi yataktan zıpladık... ertesi sabah eşim anlatıyor...
gecenin içinde eşime seslenmişim "aşkım bebeği alıp beşiğine yatırır mısın?" eşim uyanıyor manzara şu: yatak başlığına büzüşmüşüm elimde meme çocuğu emzirdiğimi sanıyorum ohaoldumsmile opuyorumnanaktan

kızlar benimde çok vukaatım oldu eşim askerde annem yanımda kalıyor malum bu aralar hastaydı uykusuz geceler v.s oğluşu emzirdim altını degiştirecektim annemde sabah kahvaltısı hazırlıyo anne ben lavaboya gitcem karnıma iyice agrı girdi sen bakarmısın oğluşa dedim tmm kızım sen git lavaboya dedi gittim gidiş o gidiş lavabomu yaptıktan sonra gözlerim gitmiş uyuyakalmışım lavaboda misafir odasıyla karşı karşıya neyse aradan 2 saat geçiyo annem oğluşumun altını degiştiriyo yemeyini yiyiyor benide misafir odasına gidip uzandıgımı sanmış kıyamamış bana kalkınca yemek yerim demiş kendince neyse bi ara lavaboya gitme ihtiyacı geliyor kapıyı açınca ne görsün ben uyuyorum klozet oldugu için oturdugum yerde uyuyakalmışım annemde bir çığlık bende sıçrıyorum yerimden annemde herşeyimi görüyor zıplayınca hem utandım hemde çok güldüm bu halime annem dalga geçip duruyo benimle bunu yaşayalı 4 gün bile olmadı daha diyoki annem kızım sen 2 saat boyunca lavabodamıydın ay allam yaa bu velet beni ne hallere koydu annemde olmasaydı napardım bilemiyorum :)

bende eşimi arada yanağandan mıncırır severim şakalaşırız geçen gün annesinin kuzusu deyip sarıldım eşime çok güldük başka çocuklarda anneciğim diyorum ben ağaz alışkanlığı

akşam akşam gülme krizine soktun sağolasın. :)))))

dua et iyiki irkilip düşmemişsin.

ben gece bebeğim sık uyandığı için hep beşiği sallarım.beşik tam yatağıma sıfır vaziyette.uyur vaziyette çok rahat sallayabiliyorum.geçenlerde eşim lavaboya kalkmış.bakıyo bebek mışıl mışıl uyuyo.birden zart diye elimi beşiğe atıp sallamaya başlamışım gayri ihtiyari.bide dün gece bebek uyurken ağladı bende o uyku halimle mememi çıkarıp eşimin kafasını var gücümle mememe yapıştırmaya çalışmışım bebek yerine eşimi emziriyordum nerdeyse.allahım uykusuzluk ne kadar zor

Ay karnımdaki dikişler ağrıdı gülmekten kızlar yaaa kaydirigubbakcemile3
Sanırım bir kaç ay içinde benide burda görürsünüz bilmiyorumkismile

offf çok güldüm be
bnde anlatim bari
oğluşumun gazı sık sık geldi için
üşütmesini alsın die bezine ve topuklarna elma yağı süryorum ama çok az
neyse geçen bezini değiştirdim bi baktım kirli bezin arasaına sürüom yağı
yine geçen gece oğlumu emziriyorum ama felaket uykum var.
neyse verdim memryi ağzına biyandanda uyuyorum.
oğlum öyle kuvvetli tekmeler atıyoki anlatamam.
açıyorum gözümü bakıyom herşey normal sütümde gelio
tekrar uyuyup kaldımda aynı tekmelere dvm
sonra bi açtım gözümü meğer uyku semesi
çoçuğun üstüne iyice çökmüşüm nefes alamayınca
tekme atıyomuş yavrum benim
allah korudu valla.
daha evvelki gün oğlumu hoptatırken babamız geldi
bnde babamızı güldürmek için
oğlumu babasının sırtına faan çıkartıyom
hadi dıgıdk mıkgıdık derken
babasının saçlaına içini boşalttı
şimdilik aklıma bunlar geldii
daha yeni sayılırız

Süpersin yaaa:)) sessiz sessiz kıkırdıyorum bebeğim uyuyor:)

geçen gece ben de enteresan bişi yaşadım beşikten aldım oğlumu emzireyim die sonra koydum yerine hala ağlıo benimki ben sallıom habire normalde gece uyur hemen emzirince sonra bişi dank etti kafama ya ben emzirmedim ki oğluşumu o da napsın anne açım die ağlıo uyandım sonra:)ama bu sefer gerçekten uyandımm da oğlum da rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…