Anne haller...:) biraz da gülelim

ya ben bu konuyu neden görmedimbilmiyorumkismile

ben ilk şunu anlatayım..çok war da aklıma geldikçe yazarım..
kızım ilk iki ay boyunca hep alını ne zman açsak o zaman kaka çiş yaptı..bir gün eşimle altını alıyoruz açar açmaz bir işedi mübarek sanki erkek, bir fışkırdı bana doğru ağzıma girdi:roflol:

:))))))))))))))

bazen kızımı yanımızda yatırıyorum ekseriyetlede hasta oldugu zamanlarda
ogünde bebişimi yatagına yatırmışım rüyamdada sanki bebişim yanımızda yatmış diye gördüm
tam o esnada da eşim solundan sagına dogru dönmek için bir hamle yapıyorduki adem çocugu ezdin altında kaldı çıglıklarıyla hamleyi tamamlayamamıştı sonra bir baktık çocuk yatakta yok beşikte uyuyorr

aynısını bende yaşadım inanki:))çok komik geliyor insana sonra:))birgünde tamtersi oldu.. kıızm yanımdaymış.. wc ye gititm geldim yatıyorum eşimin kolu sandım.. az daha ezcektim yavrumu(:

Kızım 11 aylık.Bende ilk zamanlar bebeğimi ne zaman emzirdim ne zaman yatağına yatırdım anlamıyordum.Gözümü bir açıyordum.Kızımı ezdim mi diye yatağı arıyordum. Meğer yatağına yatırmışım mışıl mışıl uyuyor.
En çok güldüklerimden birtanesi de kızımın yatağı benim yattığım tarafta,gece kızımın burnu tıkalı olduğunda hırıltılı sesler çıkarırken eşim uykusundan uyanıp kanguru gibi başını kaldırıp kızımızı kortrol ediyordu.Sabahta hatırlamayıp boynum çok ağrımış bu gece diyordu.
Kızım geceleri genelde 10 gibi yatar.Bizde11,30 gibi. Eşimle yattığımızda genelde biraz konuşuruz sonra susup arkamızı dönüp uyumaya çalıştığımızda kızımdan zooooort diye bir ses gelir. Gülmekten bayılıyoruz o an ,sanki sessizliği beklemiş, gaz çıkarmak için.
Kızım iki aylık kucağımda emzirirken bir anda kendini geri çekti ve yüzüme bakıp aniden yüksek bir sesle ve çok ani zort diye gaz çıkardı. Sonra kendi çıkardığı sesten bir sıçradı ki sormayın. O zamanda çok gülmüştüm:)))

Kızım 11 aylık.Bende ilk zamanlar bebeğimi ne zaman emzirdim ne zaman yatağına yatırdım anlamıyordum.Gözümü bir açıyordum.Kızımı ezdim mi diye yatağı arıyordum. Meğer yatağına yatırmışım mışıl mışıl uyuyor.
En çok güldüklerimden birtanesi de kızımın yatağı benim yattığım tarafta,gece kızımın burnu tıkalı olduğunda hırıltılı sesler çıkarırken eşim uykusundan uyanıp kanguru gibi başını kaldırıp kızımızı kortrol ediyordu.Sabahta hatırlamayıp boynum çok ağrımış bu gece diyordu.
Kızım geceleri genelde 10 gibi yatar.Bizde11,30 gibi. Eşimle yattığımızda genelde biraz konuşuruz sonra susup arkamızı dönüp uyumaya çalıştığımızda kızımdan zooooort diye bir ses gelir. Gülmekten bayılıyoruz o an ,sanki sessizliği beklemiş, gaz çıkarmak için.
Kızım iki aylık kucağımda emzirirken bir anda kendini geri çekti ve yüzüme bakıp aniden yüksek bir sesle ve çok ani zort diye gaz çıkardı. Sonra kendi çıkardığı sesten bir sıçradı ki sormayın. O zamanda çok gülmüştüm:)))

kendı cıkardıgı sesten korktu demekkaydirigubbakcemile3süpermiş bukaydirigubbakcemile3

kendı cıkardıgı sesten korktu demekkaydirigubbakcemile3süpermiş bukaydirigubbakcemile3

aynısını benim kızımda yaptı,uyuyordu zorrrt diye bi gaz çıkardı bi sıçradıki anlatamam gülmekten ölmüştüm o gün,bi kaç gündür kızım sabaha doğru uyuyor,bende sarhoş gibiyim kızımın altını değiştirdim,banyodaki çöpe atıcağıma bezi götürüp buz dolabına koymuşum,kendime süt ısıtim dedim bi baktımki bez dolapta gülmekten altına edicektimm...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aynısını benim kızımda yaptı,uyuyordu zorrrt diye bi gaz çıkardı bi sıçradıki anlatamam gülmekten ölmüştüm o gün,bi kaç gündür kızım sabaha doğru uyuyor,bende sarhoş gibiyim kızımın altını değiştirdim,banyodaki çöpe atıcağıma bezi götürüp buz dolabına koymuşum,kendime süt ısıtim dedim bi baktımki bez dolapta gülmekten altına edicektimm...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben de geçen gün banyodaki bezlerin olduğu çöpe atacağıma çamaşı makinasına atmışım..4 gün sonra gördüm:1rolleyes: ee bu durumda ne olmuştur tahmin edebilirsiniz..kapağı kapaıydı üstelik..bi açtım pöffff:sinifsinif:

ben de geçen gün banyodaki bezlerin olduğu çöpe atacağıma çamaşı makinasına atmışım..4 gün sonra gördüm:1rolleyes: ee bu durumda ne olmuştur tahmin edebilirsiniz..kapağı kapaıydı üstelik..bi açtım pöffff:sinifsinif:

:sinifsinif::sinifsinif:akannehirben :roflol:yenidogdugunda bezini kıyafetlerıyle atmışım bıguzelde yıkanmış heryere bezın içindeki sıvıyı emen jel gıbı mınık seyler sacılmıştı

:sinifsinif::sinifsinif:akannehirben :roflol:yenidogdugunda bezini kıyafetlerıyle atmışım bıguzelde yıkanmış heryere bezın içindeki sıvıyı emen jel gıbı mınık seyler sacılmıştı

oohh mis gibi tertemiz bez olmuş iştedelikafadulden jelleri gitmiş sadeceşakkıdı

Ben de tersini yapmıştım kirli bezlerin poşetine mendillerini atmışım kirliye atıyorum diye:)

kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol: Supersiniz valla....

bugün de benim başıma geldi kaydirigubbakcemile3 adet olduğumu anlayınca içeri ped almaya gittim... ama banyoya girdiğimde elimde ped yerine kocaman bi bebek bezi vardı kaydirigubbakcemile3: Allahtan farkettim, ona şükrediyorum :dance:

Bizimkinin de ağzı sürekli aktığı için önlük değiştirip duruyoruz. Bu işi oldukça önemseyen duyarlı eşim geçen gece 2 sularında uyur-konuşur halde ciddi bir ses tonuyla bana şöyle diyor (ki ben ve oğlum o sırada yeni yatmıştık):
-Hayatım cocuğun önlüğünü taktın mı? Ağzı akmasın? delikafadulden
Komik bir cevap vermeyi düşündüm ama kıyamadım. Hayatım cocuk uyuyor diyiverdim. İyice kaptırmış kendini garibim.

bitanede ben yazayım akşam kızım çok mızmızlanınca altını değiştirmeden uyuttum biraz dalsın değiştireyim diye bıraktım sonra bende uyumuşum gece çocuğu emzirirken pijamasını çıkarmışım badisini açmışım sonrada öyle yatırmışım sabah bi baktım çocuk yarıya kadar çıplak

benim koca da 2 gündür gece ben yatağa yatınca yattığı yerden fırlayıp nur nerde nereye koydun deyip battaniyenin içinde nuru arıyo yerinde diyorum proglamlanmış gibi geri yatıyo

şimdi biz akşamları oturma odasında oturuyoruz
oğlişi bazen uyutuyorum uyanmasın diye sesiz konuşuyoruz
dün gece uyudu bende odasına götürdüm yatırdım
oturma odasına geldim eşimle hala sessiz sesiz konuşuyoruz
sonra birbirimize bakıp gülmeye başladık biz niye kısık sesle konuşuyoruz diye

ah bu çocuklar başımıza dah ane işler açacak kim bilir :)

kızlar bu topiği bugün farkettim. ilk bikaç sayfayı okurken gülmekten ağladım resmen. karar verdim hergün bi kaç sayfa. fazlası zarar :roflol:
ben de arkadaşımın başından geçen bi olayı paylaşayım onun ağzından :

oğlum uyku problemi yaşadığı için bazı geceler anoson veriyordum. bi akşam kebap yapacaktık. kızkardeşim malzemeyi kekikle marine edecekken yanlışlıkla anasonu kullanmış. yerken ben farkettim ama hiç kimse anlamadı afiyetle yediler. sonunda dayanamayıp söyledim :))
sonuç: o akşam herkes 9 da uyudu. oğlum hariç :roflol:

bende gece emzirdikten sonra altini degistirmistim,uyku haliyle kizimin 2 ayagini pijamasinin tek pacasina sokmusum,uzerindede uyku tulumu vardi,sabah uyku tulumunun fermuarini indirdikce bu iste bir gariplik var gece cocuga etek giydirmisim heralde diye dusunurken durumu farkettim,deniz kizina benzemisti yavrucak :)) gulme krizine girmistik ,o da zavalli saskin saskin bakiyordu niye guluyor bu deliler sabah sabah die :))

Back