Anne haller...:) biraz da gülelim

büyüselerde bize de bu komik hallerimiz anı olarak kalsa :Saruboceq::Saruboceq:

Dün akşam oğluşumu banyo yaptırıp bi güzel uyuttum. 2 saat sonra yatmadan altını değiştireyim ve emzireyim diye düşündüm. Oğuluşumla yumuşak yumuşak konuşarak altını açmaya başladım. Eşim de bana bez ve ıslak mendil getirdi. Altını açtım. Islak mendille sakin sakin yumuşak yumuşak silmeye başladım. Yüzümü de öyle bir yaklaştırmışım ki popoya oğlum birden öyle bir gaz çıkardı ki yüzüme doğru, pppııııııırrrrrrtttttt diye ben o dalgınlıkla nasıl korkup irkildiysem oğlumun bacaklarını bırakıp arkaya doğru attım kendimi eşim de bir o kadar kahkahalara boğuldu, Tabi sonra ben de koptum... Bizi toparlayana aşkolsun, zavallı oğlum da ne olduğunu anlamadan bize şaşkın şaşkın bakıyordu uykulu haliyle...

kızlar süpersiniz hepinizin yüreğine sağlık nasıl güldüm anlatamam. bende bebek için uğralşşıyorum oluncada buraya bende yazacağım anılarımı ..çok öpüyoru m sizi

ay çok güzelll ya öldüm gülmekten bende böyle komik anılar yaşarım inşallah :))

ayyy coook guldum arkadaslar yaaasırnaşık şeydelikafadulden...bakalim benim basima neler gelcek...

ya arkadaşlar supersiniz valla.çok güldüm............ben de bişii yzıcam ama bu komik deil.ama uyku yüzünden.Geçen gün o kadar uykusuzum ki.ikindi vakti 1 saat kadar kestirdim.Saat 16 da oğlumun multitabs damlası var damlalığa 1 ml cekip veriyosun.ilaç da buzdolabında.ılacın saati geçmesin diye uykudan kalkıp aceleyle dolaba koşup ilacı getirdim.bebeğimin ağzına damlatıyorum ama cok garip ilac dibine gelmiş ve rengi açılmış ve kıvamı akıcılaşmış.Allah allah diyorum.bu ilaca nolmuş böyle.Neyse yavruma bir güzel verdim.Ve dolaba ilacı tekrar götürdüğümde kafama koca bir saksı düştü.meğerse daha önce bitmiş olan ilaç şişesine musluk suyu koymuştum abisi hevesleniyo oynasın diye.Asıl ilacı orada bırakıp musluk suyunu premature yavruma içirdim.üzüldüm ama artık çok geçti.

bende hikaye cok ta en sonuncusunu anlatim

1 nisan günü sabah kizim erken kalkti havada cok güzel günesli diye onuda aldim markete gittim
kocis uyuyo diye ona söylemedim gittigimizi
eve geldim yatak odanin kapisi acikti kocis askim nerden geliyosun dedi marketten dedim
nisa yi yanina birakmistim hic ses cikarmdadi mi aglamadimi dedim
adam kendini yataktan bir atti yatagin icini ariyo nerde kizim nerdesin yok askim yok diyo banada.. yere düstü yada yatagin icinde yorganlardan boguldu diyo ama bize bakmak hic aklina gelmiyo..
bende o sirada kizim kucagimda ayakkabilarimi cikarmaya calisiyorum bir yandan da babamiza bakiyoruz..askim panik yapma bende görmüyomusun dedim cok kizdi tabiki..
niyetim saka yapmak degildi spontan gelisen bir durum oldu hatta ben ogünün 1 nisan oldugunu unutmustum bile kocis ne bicim saka yaptin deyince hatirladim:smiley-cool:

ya çok komik bi de benden ben yüzüstü yatmayı çok severim ellerimide yastığın altına sokarım gece yarısı yarı uyanık bi şekilde yastığı tutup eşime ya kollarım çok yoruldu serkan birazda sen salla eymeni demişim yazık eşiminde uykusu hafiftir hemen uyanmış saf saf bakıyodu yüzüme sabah uyanınca çok güldük

bide ben uykuma çok düşkünümdür ilk aylar geceleri 5 6 kez emziriyodum ama emzirirken uyumam nolur nolmaz diye emzirip yerine bırakırım yine bi gece uyku sersemi eymeni yatağına yatırdığımı unutup yatağın içinde çocuk aradım aynı andada göğsümü kontrol ediyorum açıksa kesin emzirirken uyudum diye...

bebeğimin kaka yapmakta zorlandığı bir gün ben tabi içim gidio ıkınıo ıkınıo kaka yok üzüntğden ay annecim ya kıyamam san dedim yap istersen kafa yap ama yeterki rahatla die üzüntüden oğluşumla konuşuyorum öyle neyse aradan zaman geöti ben altını değiştiricem bezi açmamla sesle birlikte birz çırtlama benim üstüm koltuk yerler heryer kaka oldu tabi eşimden yardım istedim o sırada kendisi bana gülmekle meşgul bek kafana yapıodu nerdeyse die tabi o ban gülerken aniden ona doğruda oğlum bi çiş yapmaya başladı eliyle kapatmaya çalışıo mama boşluklardan gene çiş kaçağı oluyor tabi kakanın yanında her yerde çişte oldu biz artık koptuk bi yarım saaat falan güldük bebeğin altı açık gülmekten değiştiremiyorum oda bize bakıp bakıp gülüo :) sempatiksalakcinni delikafadulden

bu aralar surekı kızımın salıncagını sallıyorum. kucagımdada olsa salıncagında da olsa esımde de olsa sallıyorum. dolu boş hıc farketmez :roflol:

ya ben bu konuyu neden görmedimbilmiyorumkismile

ben ilk şunu anlatayım..çok war da aklıma geldikçe yazarım..
kızım ilk iki ay boyunca hep alını ne zman açsak o zaman kaka çiş yaptı..bir gün eşimle altını alıyoruz açar açmaz bir işedi mübarek sanki erkek, bir fışkırdı bana doğru ağzıma girdi:roflol:

bazen kızımı yanımızda yatırıyorum ekseriyetlede hasta oldugu zamanlarda
ogünde bebişimi yatagına yatırmışım rüyamdada sanki bebişim yanımızda yatmış diye gördüm
tam o esnada da eşim solundan sagına dogru dönmek için bir hamle yapıyorduki adem çocugu ezdin altında kaldı çıglıklarıyla hamleyi tamamlayamamıştı sonra bir baktık çocuk yatakta yok beşikte uyuyorr

peki şimdi ne oluyor biliyormusunuz sizlerin yazdıklarını okudukça gülme kırizlerine giriyorum kızımda agzını açmış bana bakıp ona güldügümü zannediyor oda gülüyor onun halini gördükçe bende busefer dahada gülme geliyor hemen buradan çıkmazsam birazdan gülmekten yarılcazz

su saat olmus okuycam yazcam dıye tırmaladım ama yarın yazıcam cok uykum geldı gulmekten bı hal oldum

dun gece yarısı oglumu emzırırken afedersiniz tuvaletım geldı oglan emesıye kadar kıvrandım yerıne koyduktan sonra tuvalete gıttım klozete otururduktan sonra uyuya kalmışım 10 15dk falan uyumuşum tuvalette basım aşagı duşunceakannehir ırkıldım ne işim var burda dıye sasırdım :sm_confused:bugunlerde cok unutkan oldum

akşam eşim nurun altını değiştiriyor bi taraftan da gazını çıkarmak için ayaklarını karnına bastırıyor o ara poposuna yaklaştırdı kafasını sonra bi ses pırrt diye eşim de off bayılacam diye kendini dışarı attı adam dayanamadı gaz bombasınakaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

haftaya işe başlıcam diye evi baştan sona temizlemeye karar verdim
hergün birşeylerle uğraşıyorum çok yoruluyorum neyse dünde yorgunca uyudum
gece oğlum ağladı uyandım açtır emzireyim dedim,
aldım kucağıma ama gözlerimi açamıyorum yorgunluktan
neyse oğliş hala ağlıyor susmuyor bir baktımki
göğsümü açmamışım yazık çocukta atletimi ısırıyor bişey gelmeyince ağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…