Anne haller...:) biraz da gülelim

benimde kizim 1 yasindayken ,esim gececi calisiyordu,yanimda yatiyordu kizim ,gece uyanmis acikmis emmek isteyince benim pjmami acdi ,ben uyku numarasi yapiyorum,karnimi emmeye basladi :roflol:bakdi bsiey gelmiyor iki eliyle tuttu aglayarakt tekrar emmeye calisiyor ,cok gülmüsdüm hemen aldim emzirdim

oğlumun ismi ayaz ilk doğduğu günlerde ağzımdan hep aygaz çıkıyordu:) çok yakın bir arkadaşımın yüzünden doğunca dalga geçicem diyordu sayesinde çocuğuma aygaz dedim ya..

benim de dün başıma geldi anneler... alt komşum geldi çay içmeye.. ona normal insanların yaptığı gibi bardağa koydum çayı, kendime de neye koydum derseniz ??? evet doğru tahmin kaydirigubbakcemile3 komşum napıosun niye biberona koyuyosun çayı deyince ayıldım ben... acaba beni uyarmasaydı coggur coggur biberondan mı içecektim çayı onu merak ediyorum..:roflol:

yine ben :))
dün öğle saatlerinde bebeğim uyudu bende uyumuşken tırnaklarını keseyim dedim
kalktım bebeğin odasına gittim güya tırnak makası alıcam
pişik kremini alıp gelmişim ne güzel uyuyan çocuğu altını açıp kremi sürmek istedim
pantolununu çıkardım çocuk uyanır gibi oldu geri pış pış uyuttum
sonra bebeğin elini görünce anladım ki tırnaklarını kesicektim
iyikde hatırladım yoksa uyuyan çocuğun poposunu açıp krem sürecektim :)

yaa varya bazen yorgunluktan mıdır nedir bu hallerimiz anlam veremiyom

yine ben :))
dün öğle saatlerinde bebeğim uyudu bende uyumuşken tırnaklarını keseyim dedim
kalktım bebeğin odasına gittim güya tırnak makası alıcam
pişik kremini alıp gelmişim ne güzel uyuyan çocuğu altını açıp kremi sürmek istedim
pantolununu çıkardım çocuk uyanır gibi oldu geri pış pış uyuttum
sonra bebeğin elini görünce anladım ki tırnaklarını kesicektim
iyikde hatırladım yoksa uyuyan çocuğun poposunu açıp krem sürecektim :)

yaa varya bazen yorgunluktan mıdır nedir bu hallerimiz anlam veremiyom

ay çok hoş ya:))))))))

bende kızım 10 günlükken wc için vakit bulamadığımdan alelacele tuvalete girdim. klozetin açık olan kapağını kapatıp pijamamı çamaşırımı indirip üstüne oturdum.tam bırakacakken tuhaflığı farkettim.genelde kapalı olan klozet kapağını kaldırırız ya ben sersemlikle açık kapağı farketmeyip kapatarak oturmuşum.

Bir hikayede benden arkadaşlar.Yaklaşık bir ay falan oldu bebeğimi kucağımda sallıyorumya normal olarak bi akşam kızımı babasına verdim yemek yemek için.Tepsiyi kucağıma aldım başladım sallamaya.Eşimin bana dikkatle baktığını farkettim.O an gülme krizine girdim işte.

ben de az önce kendime humana çayından yapıp içeyim dedim bardağa sıcak suyu koydum sonra kaşığı bebeğin mamasına daldırıp attım sıcak suyun içine sonra karıştırırken farkettim ne yaptığımı bilmiyorumkismile

:emir_bebek::emir_bebek: ayyyyyyyyyyyyy gözlerimden yaş geldi ağzım ayrıldı valla

bende anlatım hemencik
geçen emirhan bebek hastaydı. gece ağlayınca yanıma alınca sakinleşiyodu
bende hep yanımıza aldığımda eşime sölerim emirhan yanımızda dikkatli ol die
korkuyo çünkü vurmakdan uyku arasında. söleyince temkinli yatıyo güya
neyse emiri emzirdim. sakinleşince yerine koydum bi güzel uyuyorum ama nasıl
bi ara ses duydum emir die bağırıyo eşime ne oldu dedim ama bu sırada yatak yorgan yastık çarşaf havalarda uçuyo ezdim ezdim herhalde emirhan nerde die....
napıyon ya dedim uyu o yatağında dedim ama nasıl korkmuşşş su içe içe kendine gelemedi..................:lepi:

haaa bide geçenlerde yine eşim atleti ile dolaşıyodu emiri kucağına verdim yatağa uzandılar oyun oynuyolar benim canavar öle acıkmış ki babasının memesine doğru saldırıyo bide dişlerde çıkıyo sinirlenince kapıyo meme ucunu ayrıca . eşim mutfakdayım bana sesleniyooo yetişşşş çabuk olmayan şeyi emmeye çalışıyo die. bide kılları da tutmuş yoluyoooo
zaten emme pozisyonuna geçince hemen bizimki başlar memeye vurmaya

:emir_bebek::emir_bebek: ayyyyyyyyyyyyy gözlerimden yaş geldi ağzım ayrıldı valla

bende anlatım hemencik
bi ara ses duydum emir die bağırıyo eşime ne oldu dedim ama bu sırada yatak yorgan yastık çarşaf havalarda uçuyo ezdim ezdim herhalde emirhan nerde die....
napıyon ya dedim uyu o yatağında dedim ama nasıl korkmuşşş su içe içe kendine gelemedi..................:lepi:

sabah sabah burası süper iyi geldi:roflol:çok hoşsunuz,benim oğlanlar büyüdü insan ne çabuk unutuyor yaşadıklarını,hatırlarsam bende bişeyler anlatırım sayenizde günüm çok ama çok hoş geçecekopuyorumnanaktan

bende anlatım hemencik

bu bıraz ''Baba Haller '' olmuş ama çok komikkaydirigubbakcemile3

ayyyy ne güldüm yaaa ağzım ayrıldı valla:roflol::roflol::roflol: çok hoşsunuz yaaa benimde ilerde bebişim olursa bende yazarım inşşş

baştan sona kadar okudum ve gönül rahalığıyla söyleyebilirim ki kaç yıldır kk da ne topikler ne konular okudum ama hiç bu kadar gülüp eğlenmedim. iş yerinde deli misin diyip duruyolar bi kaç tane de onlara okudum hep beraber katıldık gülmekten. henüz anne değilim ama gözümde canlandı birdenbire o darmadağan halim. hepiniz çok şekersiniz allah bebeklerinize de size de uzun ömürler versin. artık sırf gülmek için hergün misafiriniz olurum.

gecenin bu saatinde koptum inanın gözlerimden yaşlar geldi yazarken bile hala gülüyorum:roflol:
benimde kızım yeni doğmuştu.uykusuz bir gecenin ardından markete gitmem gerekti.evde ki çöpleride giderken atıvereyim dedim.neyse ağzını bağladım üstümü giyinmeye gittim. geldimki çöp yok ortada arıyorum arıyorum yok yok.neyse markete gittim. akşama yemek hazırlayacağım. buzdolabını bir açarsam ne göreyim istifleme çöp :))

gülmekten gözlerimden yaş akıyo hiç gülceğim yoktu,bende bi kaçkez hemde misafirlerin yanında çayımı içiceğime kızımın biberonundaki mamayı içmeye kalktım gülmekten ölmüştük ogün,daha çok şey var ama aklıma gelmiyo..

bende anlatım hemencik
benim koca da yaptı dün aynısını kaydirigubbakcemile3

Back